Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Arana; 14.05.2023, 13:56.
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеПачангич, все се кабя да те питам нещо. Малко оф топик, ама алекс да не ме трие.
Принципно водните знаци ли са най-манипулативните?
ПП Един въздушен знак така тънко ще те манипулира , както се казва "ще те е...е във въздуха"Last edited by pa4anga; 14.05.2023, 13:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Били Шекспир, естествено. Велик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Доста голям процент от мъжете отглеждат чужди деца ! Непостоянство ,твоето име е жена !Арана съм сигурен ще каже кой го е писал това !
. Велик.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И неговата история е интересна.Бил е женен,когато съседно племе напада стана му,докато той е на лов и залавят жена му.Той събира съюзници и разгромява това племе и си връща жената.Да,ама тя е бременна.И не се знае дали е бременна от него или от мъжът от другото племе, при който е живяла.И се ражда момче Джочи.Който приема като свой син,а после има още трима сина от нея .Но така и не определя за наследник най-големият си син,а разделя владенията си на 4 части.Впоследствие внуците ш правнуците му се сбиват и така империята рухва за 100 години. А ако е бил легитимен първородният му син той е щял да поеме цялата власт и така властта да се предава от баща на син без други да се домогват до нея.
Така че права си до известна степен.
Жените ни влизат под кожата.Дори и на най-силните мъже.Арана съм сигурен ще каже кой го е писал това !
Коментар
-
Няма как да го знаеш това.
Така че права си до известна степен.
Жените ни влизат под кожата.Дори и на най-силните мъже.
Коментар
-
Моят идол е Чингис хан. Него никоя жена не го е въртяла на малкият пръст.
Не ми хвали мъж, който го върти жена на пръста си.
Друг въпрос е доколко действително тая мадам е имала власт над Луи 14-и.и е Луи 15ти
.
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Има една интересна книга с доста преиздания: https://www.ozone.bg/product/48-te-z...tv-rdi-korici/
Една от историите визира животът на небезизвестната мадам дьо Помпадур. Ненадмината в използването на въображението и символите. Въртяла го Луи XV на малкия си пръст.
Препоръчвам. Изключително умна за времето си жена.
Друг въпрос е доколко действително тая мадам е имала власт над Луи 14-и.Last edited by mirodes; 14.05.2023, 13:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
А аз глупака си сложих снимката и не оставих нищо на въоръжението.
Човек се учи,докато е жив.
Една от историите визира животът на небезизвестната мадам дьо Помпадур. Ненадмината в използването на въображението и символите. Въртяла го Луи XV на малкия си пръст.
Препоръчвам. Изключително умна за времето си жена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
безимотен лузър си само в имотната тема
тук топика е друг и следва да те определят по друг критерий
лично за мен, най- приятните цели са участници, които издават лични подробности и лесно се палят
страхотен моабет става за тяхна сметка. най-често е добронамерен.
Както и да е.
Коментар
-
Свикнал съм вече. То какво ли не ме изкараха в тоя форум, че съм бил безимотен лузър,че съм карал стара трошка, децата ми мизерствали и така нататък. Но за пръв път чувам,че някой наема квартира, за да ходи да бие чекии в нея .Наистина се изисква богато въображение за подобно нещо.
А и не мога да го опровергая-няма как да публикувам снимка на жената,която посещава тая квартира. Параграф 22.Утре ще мина през квартирата да си бия една злобарка.
тук топика е друг и следва да те определят по друг критерий
лично за мен, най- приятните цели са участници, които издават лични подробности и лесно се палят
страхотен моабет става за тяхна сметка. най-често е добронамерен.
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Без да вземам страна в спора, само за протокола, бих казал, че човек може да има квартира, а в същото време, наистина случайният секс да му бъде чужд (както е казвал участникът в спора Миро).
НА доста инфо попадам в нета, където дори се казва, че в последните години е тенденция младите да търсят и живеят на квартира (откъдето се формират и високи наеми в София и по-големите градове - не само в България)...
Т.е. - за много хора животът под наем е нещо обичайно, както и храненето, спортуването, културните развлечения, секса...
Със сигурност, едно жилище не се наема само за секс, но би могло да бъде наето, за да бъде близо някой/някоя до своя избраник.
Вариантите са много, а как ние тълкуваме събитията в нечий живот - това е съвсем различно.
Хубав ден и успешен старт на дебатите!
Квартира се наема като си имаш любовница/и.Та в тоя ред на мисли наистина не търся случаен секс, при положение, че съм женен и съм си наел любовна квартира. Кога ще смогна, та и още жени да търся?Друг въпрос е,че живея в по-малък град и много хора ме познават,та не е толкова лесно да почна да свалям случайни жени.Ако някой мъж е женен и това не му пречи да сваля много жени и да прави секс с тях,мога само да го поздравя. За повечето женени мъже единственият вариант е дълготрайна връзка извън брака.Или да не е дълготрайна, но да е някаква връзка, а не да ходи да сваля непознати жени, които я му вържат,я не.
Та за ерген софиянец може и да е лесно да сваля жени, в моя случай не е.И не искам да разправям врели некипели и да се правя на нещо, което не съм.В анонимен форум всеки може да се изкара всякакъв.
То и аз имам един разведен приятел,който за няколко месеца прекара десетки жени,ама е свободен и живее в София. Като си женен и живееш в по-малък град, нещата стоят по много различен начин.Last edited by mirodes; 14.05.2023, 09:41.
- 1 like
Коментар
Коментар