Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Казал съм много пъти,че жените по цял свят искат едно и също.Така че съвременните българки искат същото като съвременните туркини.А аз достатъчно пиша за това какво искат жените.
А колкото до тия писатели имаше един бай Стамен Тракториста.Преди си мислех,че много му работи фантазията,ама сега почвам да се замислям дали не са били истински историите му.
А ти си се вкарал в някакъв филм,щом мислиш,че искам да правя секс с жена,която не знам как изглежда и се намира на хиляди километри разстояние. Имам доста по-близо кандидатки на нейната възраст.И които са реални, а не виртуални.
Last edited by Evgo; 22.06.2023, 16:34.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
В наръчника ти за обучение на кандидатите за титлата "алфа-мъжкар" - дума не обелваш за качествата на съвременната българка.
Пасивен си и, когато участник тук, който те копира и е твой последовател - почти във всеки свой пост е настроен "негативно към съвременната българка"
Твой "ученик" плюе българката и учителят му в твое лице проявява мълчаливо съгласие..
Не разбирам подобно отношение на ментора..
Ми, разкажи ни, защо все пак не ти се отваря парашута с едно от "прекрасните същества - жените" тук - Арана? Ако кажеш, че не знаеш как да си поискаш, си в явно противоречие с последното изречение в цитата - горе...
.......
В интерес на истината, отъждествявам те с оная група "писатели", които пишеха тук на смени, преди години. Вероятно и ти - поизчерпан - търсиш интересни сюжети?
Само питам. Да не се засегнеш сега.
А колкото до тия писатели имаше един бай Стамен Тракториста.Преди си мислех,че много му работи фантазията,ама сега почвам да се замислям дали не са били истински историите му.
А ти си се вкарал в някакъв филм,щом мислиш,че искам да правя секс с жена,която не знам как изглежда и се намира на хиляди километри разстояние. Имам доста по-близо кандидатки на нейната възраст.И които са реални, а не виртуални.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Напомня на архетипите на героите - тенекиеният човек искаше сърце, страхливият лъв искаше смелост, сламеният човек искаше мозък, а магьосникът беше един обикновен мошеник, който не направи нищо особено за тях.
Всеки сам извървя пътя си.
Та на кой каквото му липсва.Last edited by Vergil1975; 22.06.2023, 14:25.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Не си спомням да съм плюл съвременната българка.
С изключение на тия,които загърбват Родината и предците си.
Жените са прекрасни същества.Само трябва да знаеш как да си поискаш.
В наръчника ти за обучение на кандидатите за титлата "алфа-мъжкар" - дума не обелваш за качествата на съвременната българка.
Пасивен си и, когато участник тук, който те копира и е твой последовател - почти във всеки свой пост е настроен "негативно към съвременната българка"
Твой "ученик" плюе българката и учителят му в твое лице проявява мълчаливо съгласие..
Не разбирам подобно отношение на ментора..
Ми, разкажи ни, защо все пак не ти се отваря парашута с едно от "прекрасните същества - жените" тук - Арана? Ако кажеш, че не знаеш как да си поискаш, си в явно противоречие с последното изречение в цитата - горе...
.......
В интерес на истината, отъждествявам те с оная група "писатели", които пишеха тук на смени, преди години. Вероятно и ти - поизчерпан - търсиш интересни сюжети?
Само питам. Да не се засегнеш сега.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Поне няколко пъти. В зависимост от възможностите му.
Наздраве!
при мирко всички свършватпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеще има скоро, мирко връщай се,
че пачанчо е извисен, но аз искам да се подчиня на корав балкански тип,
който да ме подчини.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Мога и да не отговарям.Ама после да няма "Мироо,връщай се".
Ей го Пачангата забавен и духовит е,та ще поддържа темата интересна.В дълбочина.
Хайде чао,че ще водя децата на плаж.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ба, вълшебници! Едно време какви вълшебници имаше...
Всеки сам извървя пътя си.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ако не ти дремеше нямаше да отговаряш на четвърт от секундата.
Ей го Пачангата забавен и духовит е,та ще поддържа темата интересна.В дълбочина.
Хайде чао,че ще водя децата на плаж.Last edited by Vergil1975; 22.06.2023, 12:40.
Коментар
� -
Както казах изобщо не ми дреме за твоето мнение..
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Усещаш ли се как влизаш в карикатурен образ?
Пиша каквото мисля, пък който не харесва написаното си е негово право.Мен това не ме бърка. Не пиша тия неща,за да получа нечие одобрение.
- 1 like
Коментар
� -
Твоето мнение не означава нищо за мен.Всеки е свободен да мисли каквото поиска.
- 1 like
Коментар
�
Коментар