Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
40 девици те чакат във валхала, братко.
нощта ги оправяш всичките
на другия ден те пак са моми
и пак така
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Понякога трябва да подвиеш опашка и това не те прави по малко мъж !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
40 девици те чакат във валхала, братко.
и пак така
Коментар
-
Понякога трябва да подвиеш опашка и това не те прави по малко мъж !препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Е и?Какво като си отида?Рано или късно всички умират.Въпросът е дали ще умреш като страхливец или като мъж.Естествено не съм глупак сам да се навирам между шамарите,но никога не съм подвил опашка пред ,когото и да е било.А през живота си съм се срещал с много лоши момчета. Ама много лоши.
и пак такапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Мдам, я да те питам нещо. Кога мъж си прати снимка от младежките годин8 на жена, а той на около 55 това какво значи?
Коментар
-
Е и?Какво като си отида?Рано или късно всички умират.Въпросът е дали ще умреш като страхливец или като мъж.Естествено не съм глупак сам да се навирам между шамарите,но никога не съм подвил опашка пред ,когото и да е било.А през живота си съм се срещал с много лоши момчета. Ама много лоши.
- 1 like
Коментар
-
Силното лалане , силно его , силни комплекси . Тия дето много лалат за чеп не стават ! И не се пъни толко ,че има страшни откачалки , ще си отидеш зян за 2 минути .
Коментар
-
Как точно ще стане някой по-силен физически от мен да ми налага волята си и аз да мълча?Има тояги,ножове и други подръчни материали,с които ще се срещне подобен индивид при тормоз над мен.Още повече ако съм в старческа възраст и няма да ми пука за последствията.Избягвам конфликт, ама не бягам ако стане и се защитавам по всички възможни начини.
Не всички сме мишоци,дядо Михо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тя е от хайдутски род.И ти ли си такава?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е нямам предвид точно теб,а подобни на теб.
И лафа си е лаф,ама лятото като се разголят жените и се чувствам като тинейджър пълен с хормони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Леле
Мисия невъзможна, бре, Мире, а и сме малце дърти, ама карай лаф да става.
И лафа си е лаф,ама лятото като се разголят жените и се чувствам като тинейджър пълен с хормони.Last edited by Vergil1975; 19.06.2023, 17:22.
Коментар
-
Абе знам те аз какво искаш да кажеш,ама нарочно те бъзикам.
Знам те,че си дива кобилка,ама такива най-обичам да опитомявам.
Мисия невъзможна, бре, Мире, а и сме малце дърти, ама карай лаф да става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Наскоро правих родословно дърво - 4 диаграми, с информация за прабабите и прадядовците ми и надолу до наши дни. На една от диаграмите можах да дам инфо и за още по-назад. Имаше информация кой кога е роден и починал + половинките на хората, както и кратка биография на бабите и дядовците ми. Ползвах писмени документи и каквото помня, питах и леля ми за дати.
Майка ми и брат ми се изумиха как съм могъл да запомня това с толкова подробности.
Коментар
Коментар