Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Изчела съм всички теорийки - ти питай и кажи до коя книжка си стигнал
Всички не би могла , но това не е важно . Ние не живеем , ние съществуваме ,чрез повтаряеми автономни процеси и чрез самообучение на база сложни кодирани биохимични процеси !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
То и аз мислех преди време, че жените са различни. Ама вече мисля, че всички имат еднакви предпочитания за тип мъж.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
За момента смятам , че сме били дизайн за нещо . За какво , изяснявам .....
Коментар
-
Познавам двама мъже, които са сходни като височина, външен вид,начин на обличане,телосложение-и двамата са доста мускулести,ама единият имаше невероятен успех сред жените (напоследък се кротна и стои само при жена си),а другият си остана стар ерген, вероятно е и девствен.Само защото първият имаше огромна самоувереност,заради която жените бяха луди по него.
Много е сложно да се осъзнае, че всичко е системна работа по самия себе си.
- 1 like
Коментар
-
Мммммм а какво сме били?
- 1 like
Коментар
-
Възможно е. А ти кога ще проумееш, че хората са различни?
Относно чуждите жени е само нюанс-не всички властни мъже са плейбои.Ти не гледай мен ,има си мъже, които са напълно доволни да имат само една жена в живота си.Last edited by Vergil1975; 18.06.2023, 15:30.
Коментар
-
Маймуни ние никога не сме били , скъпа моя . Аз не определям нищо !?
Коментар
-
Забравяш, че еволюционният процес е плавна спирала, иначе още щяхме да си ядем банани по дърветата. Панта рей.
Нещо, което ти определяш като “противоестествено” може да си е напълно в реда на голямата космогония
Коментар
-
Ами не са живяли с такъв мъж.Ако бяха живели с такива мъже изобщо нямаше да искат да ги напуснат.Те не са имали респект към мъжете си,ония са се опитвали да ги командват,а командването без респект от отсрещната страна води само до дрязги,караници,напрежение.
Наистина ти е трудно да разбереш, щото говориш за мъже,които не са такива за каквито ти говоря.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това ясно, но е добре и двете “сергии” да се представят на пазара, пък който иска си купува каквото намери за добре.
За това казах че без Миро темата губи баланс и залитаме прекалено наляво
Коментар
-
Ами не са живяли с такъв мъж.Ако бяха живели с такива мъже изобщо нямаше да искат да ги напуснат.Те не са имали респект към мъжете си,ония са се опитвали да ги командват,а командването без респект от отсрещната страна води само до дрязги,караници,напрежение.
Наистина ти е трудно да разбереш, щото говориш за мъже,които не са такива за каквито ти говоря.
Не трябва “властен мъж”, който да кара колата и да занича под полите на чуждите булки, за да си додокаже на самия себе си “властта”.Last edited by Arana; 18.06.2023, 15:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не съм ви следил диалога , принципно говорех . Валидация през 5 мин е като секс 1,2,3 ,голям зор ама за нищо .
ПП Гледам ти диалога по нагоре ,ми не , не съм съгласен с посочността ти .
" Всеки си има стил на живот и мислене, което му определя стилът на живот. "
Личните пристрастия приравнени с естествената поточност на нещата води до взаимно хармонизиране . Ако не става и не тече енергията правилно се случват всевъзможни неестествени неща , и който и какъвто стил да има е напразен , напразен .... разбираш ли ?!
ПП И тъй като нещата се унаследяват се сети , защо това се случва днес .... мъж стои отзад ама каква ли е идеята ....... Панта рей.
Нещо, което ти определяш като “противоестествено” може да си е напълно в реда на голямата космогонияLast edited by Arana; 18.06.2023, 15:19.
Коментар
-
Казваш ми как ти ги виждаш нещата, а не как стоят.
С “такъв мъж” нямам милиграм желание да живея.
Надушвам ги отдалеч и ги заобикалям безопасно.
И ти няма как да го разбереш. Две от най-близките ми приятелки така се опариха с подобен тип мъже, че в момента не щат никакъв мъж.
Коментар
-
Не си ме разбрал - некомплексиран не изпитва вопиющата нужда да “властва”, което всъщност си е перманентен вик за валидация.
Самоуверен мъж не се нуждае от валидация през пет минути чрез “властване”, той си знае, че жената до него го цени и уважава и не е необходимо да “властва” над нея и да я унижава, за да я заставя да го “уважава”. Изобщо стигнем ли до идеята за унижение на някого от партньорите в двойката, нещата стават бая токсични.
ПП Гледам ти диалога по нагоре ,ми не , не съм съгласен с посочността ти .
" Всеки си има стил на живот и мислене, което му определя стилът на живот. "
Личните пристрастия приравнени с естествената поточност на нещата води до взаимно хармонизиране . Ако не става и не тече енергията правилно се случват всевъзможни неестествени неща , и който и какъвто стил да има е напразен , напразен .... разбираш ли ?!
ПП И тъй като нещата се унаследяват се сети , защо това се случва днес .... мъж стои отзад ама каква ли е идеята ......Last edited by pa4anga; 18.06.2023, 15:12.
- 1 like
Коментар
Коментар