Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
Спасила си грузинката....Last edited by Selena; 31.01.2022, 16:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Недей да преиначаваш нещата.
Ти й беше казала "Има там някакъв, нито го познавам, нито мога да гарантирам за него."
Смяташ ли, че щеше да дойде в България и да остане при мен? И тя не искаше да си даде фейсбука, а щяла да прецени и да реши......евентуално.
Вчера си говорих с едно студентче на 20г. И му казвам да се ориентира към младите студентки,
А той: "Не искам да се занимавам с тях. Те са лигли и за 6 месеца излизане може някоя целувка да открадна само. Интересуват се и се занимават с чужденци или по-зрели мъже/чичовци." (Също и с шоколадови мъже.)
По мое време бяха същите......за съжаление.
Смятам, че няма как да ти дам 100% гаранция, че кокошката ще клекне, но ако не я подгониш ептен не го виждам резултата.
Който не играе не печели.
Ти искаш кокошката да те гони тебе. Ко-ко-кооооооо
И да е златната кокошка. Да снася златните яйца и ….. да ти се поднесе на тепсия.
Консеватор съм аз.
Почне ли кокошката да гони петеля …. Лошо.
Сега ако някой се изживява не като петел, а като кокошка, това е друга работа. Казуси всякакви…
Ти си като някои клиенти дет няма сила божия, с която да им се обясни, че ако адвокат ти дава 100% гаранция, че ще спечели дадено дело, то … клиентът трябва на секундата да бяга от него, ама не като кокошката дето се чуди дали не бяга прекалено бързо, а като вихър …
Та в тоя ред на мисли, трябваше ти да си дадеш фейсбука, кокошката да те огледа и да ти даде нейния фейс, за да я гониш кат див гащат петел … Уви, грузинските петли явно не са одремани и вкараха гол.
Край на казуса с грузинската кокошка. Ти продължавай да лапаш мухите …Last edited by Selena; 31.01.2022, 16:14.
- 2 Харесвания
Коментар
-
+1
По принцип си отговарям на определението за млад и реализиран чичо,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти й беше казала "Има там някакъв, нито го познавам, нито мога да гарантирам за него."
Смяташ ли, че щеше да дойде в България и да остане при мен? И тя не искаше да си даде фейсбука, а щяла да прецени и да реши......евентуално.
Вчера си говорих с едно студентче на 20г. И му казвам да се ориентира към младите студентки,
А той: "Не искам да се занимавам с тях. Те са лигли и за 6 месеца излизане може някоя целувка да открадна само. Интересуват се и се занимават с чужденци или по-зрели мъже/чичовци." (Също и с шоколадови мъже.)
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Гледай как се променят нещата. Сега жените отказват да вземат мъж, който точи лиги по нацепени батки. Линее нашто поколениье и т.н.
И човек като тръгне редовно на фитнес, си увеличава приятелите мъже от там (за период от много години, над 5-10), но не и жени.
Не ми течат лигите по нищо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Предложих му аз на наш Евго хубава сочна грузинка владееща български. Уплаши се да си даде фейсбука. Миналата година грузинката се ожени и сега е бременна с първото си дете. Петима Петко не чакат.
Зер понеже всички българки му бяха меркантилни и вероломни, му предложих грузинка, но не би …
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Евго, по твойте писания за чичовците и студентските, ти можеш да се класираш....
Не се обижда!
Продължаваш да ореш в един коловоз и няма излизане. Смени мисленето за да ти се получи....
По принцип си отговарям на определението за млад и реализиран чичо,
Коментар
-
Не се обижда!
Продължаваш да ореш в един коловоз и няма излизане. Смени мисленето за да ти се получи....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Предложих му аз на наш Евго хубава сочна грузинка владееща български. Уплаши се да си даде фейсбука. Миналата година грузинката се ожени и сега е бременна с първото си дете. Петима Петко не чакат.
Зер понеже всички българки му бяха меркантилни и вероломни, му предложих грузинка, но не би …
- 1 like
Коментар
-
Май се разбра какво иска Евго.
Като че ли постепенно се отдръпва на позиция "честна сделка". Е, ако отсрещната страна е настроена по същия начин, това ще е повод да се съберат и евентуално да се харесат с времето.
Междувременно докато чакаш, Евго, отпусни тая душа малко по кафански, така едно, па се хвърляй надолу с главата при сгоден случай.
https://youtube.com/watch?v=QAnM2tv9vGI
Припев:
"Погледом те тражим, усте су ми неме,
Из срца те ни йе избрисало врееемее "
Търъгъдък!
Най-много да ти отмъкне некои пари или да се стриперясаш малко, кво па?
Но не се май разбра какво искат жените, все пак?Last edited by Хараламп; 30.01.2022, 11:15.
- 1 like
Коментар
-
Не е. Факт. Бебета гледат. Ама дали си гей или хетеро не е толкова важно. Важното е ментално да не си на 15 години и да си зрял в емоционален план, за да бъдеш родител.
Ако е искал, е щял. А не да губи време с напоителни есета какви трудолюбиви селянки били бабите му и как сега нямало такива жени.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Целта е да се мрънка, не да се свърши работа. Толкова гейове в най-различни житейски конфигурации си направиха деца, че вече и това не е оправдание.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение
Що за "И"??
Нито мен плаши, нито Евго.
С този неточен език е добре, че не си юрист...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар