If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами за такъв секс си мечтаят жените. В който мъжът да има доминантна роля. А вече как се развиват нещата няма универсална рецепта.
И някои жени предпочитат 5 минути секс придружен с душене и шамари,отколкото 30 минути нежен секс.
Казвам ти женската психика няма нищо общо с мъжката.
Мире, май не си попадал на много загоряла жена, да видиш как се взема доминантната роля. Ще те разкъса като чакал, само дето не грухти и не вие...
Хахаха-ето това е типичен женски коментар. Но на теб ти е простено да правиш такива коментари, щото си жена.Грозно е,когато се правят от мъже.
Иначе щом някой е мъж е решил да й прави подаръци и тя реши да ги приеме,няма никакъв проблем. Все ще го преживея някак си.Тъкмо ще ходим двамата с Евго да сваляме мацки по баровете в София. Даже ще ти кажем и в кой конкретно бар ще сме.
Напротив-вината е изцяло в мъжете.Най-ниска е раждаемостта в Южна Корея ,Сингапур ,Тайван,Япония. Техните млади мъже са повечето или женствени или някакви нърдове.Е как жените да раждат много деца от такива?
Това е една от най-популярните музикални групи в Южна Корея.
Това е мъжка група ,не женска.
Соята е виновна. Соята е естествен естроген и присъства изобилно в азиатската храна.
Не си разбрал идеята на коментара.Господинът заядливо и завоалирано има предвид мен.Без да ме визира и така да поеме отговорност за това, което е написал. Типично женско поведение, а не на уверен в себе си мъж.Един истински мъж винаги ясно и точно казва това, което мисли и носи отговорност за казаното,а не се крие зад завоалирани фрази.Но в наши дни женчовците станаха доста.
О да, естествено, че всички имат предвид теб!
Ти си еталон за човек без комплекси и дефицити!
Като от учебник да са те извадили...
П.С. И за да няма пак обидени, няма да кажа от какъв учебник.
Не си разбрал идеята на коментара.Господинът заядливо и завоалирано има предвид мен.Без да ме визира и така да поеме отговорност за това, което е написал. Типично женско поведение, а не на уверен в себе си мъж.Един истински мъж винаги ясно и точно казва това, което мисли и носи отговорност за казаното,а не се крие зад завоалирани фрази.Но в наши дни женчовците станаха доста.
Връзката е желязна не защото мъжът взема решенията, а защото има много строга субординация в случая. Ако жената вземаше решенията по силата на същите тези взаимоотношения, резултатът щеше да бъде същият. Това крепи семейството - да има ред по вертикалата. Понеже е избран патриархата като образец от незапомнени времена - жената се подчинява на мъжа, децата на родителите си, семейството на краля. Това е формулата за устойчивост на социума. Иначе настъпва хаос и разпад на ценности, което наблюдаваме днес. Семейството е като атомно ядро и при бомбардиране с частици на разни социални наративи, измислени от института за поведение на човека - ТАВИСТОК, започва верижна реакция и деление на ядрото и социумът гърми като атомна бомба. Няма спасение за никого. Лъчева болест поразява и възглавницата, на която седиш, за да облекчаваш дископатията си, и ташаците ти стават на дренки. И така спира животът, докато не дойдат диваци с големи мадури и всичко започва отначало.
Тук не уцели, все още по-голямата част от времето през което съществува човека е преминало в матриархат. Защо все пак в един момент се е наложил патриархата....защото общество доминирано от жените е обречено на застой. Иначе казано мъжът мечтае да промени света, а жената да подреди дома си...
П.П. А диваци с големи мадури са се ценели и при двата "строя"...
За което си прав, си прав. То има жени, където не харесват и големи пениси. Няма универсални рецепти!
За секс изобщо нямам намерение да давам мнение. Щото там нещата са индивидуални,но пак мъжът трябва да има водеща роля и да поема отговорност. Щото на много жени им се иска различни неща в секса,ама никога няма да кажат,че ги искат. А чакат мъжът да поеме инициативата.
Ти зъболекар ли беше?Живот и здраве замислям едно начинание след няколко години, та именно хора като теб ще ми помогнат с промотирането.
А не съм казал, че държането на мъжа трябва да е агресивно.Напротив -спокойно и уверено й казваш да сготви,почисти и така нататък. Крясъците и виковете са признак на слабост.Това е поведение типично за жените, а те най-мразят женски качества в мъжете.
Зъбар съм, да. С каквото мога, ще ти помогна пробоно даже.
Ами за такъв секс си мечтаят жените. В който мъжът да има доминантна роля. А вече как се развиват нещата няма универсална рецепта.
И някои жени предпочитат 5 минути секс придружен с душене и шамари,отколкото 30 минути нежен секс.
Казвам ти женската психика няма нищо общо с мъжката.
За което си прав, си прав. То има жени, където не харесват и големи пениси. Няма универсални рецепти!
Въобще не се впечатлявай от писанията на този или онзи. Всеки е намерил своята истина във връзката си и "калъпа" не е приложим.
Чети и се забавлявай с темата, това и е единственото приложение. Като те чета оставам с впечатление, че си около 30те. Изключително правилно решение да поемеш към София макар и постигнато след катаклизми. ПОздравления за жена ти, че е била категорична и не се е огънала. Ние минахме по тоя път преди няколко години ....и сбъркахме.
Живей си живота и не се води по мнението на някви анонимници във форум/включвам и себе си/.
Аз също, като теб готвя и мия чинии и не мисл, че това ми е "убило" мъжкото, ако някой твърди друго да заповяда. Не мисля, че има мъжка и женска работа в домакинството /което не значи, че пера всеки ден, но се е случвало, както и с чистенето/ . Не ми харесва идеята, че трябва да доминирам и да се въобразяват с моето мнение винаги. Семейството се създава за да сте равноправи и да вземате решенията заедно.
Това е моята философия.
Успех!
Съгласен съм с това, което си написал. Няма как да ми повлияе писанието на хората тук, защото аз съм уверен в решенията си и имам изготвени стратегии за постигането на целите ми. Така да се каже, знам си моята игра. До себе си имам страхотен партньор, който ме подкрепя и подтиква да се развивам, същевремнно ме сваля на земята, като много ми порасне работата и ме обгрижва както само една жена може. Как да нямам желание да се раздавам на макс? Иначе щях ли изобщо да бягам от лесния уреден живот във Варна- апартаменти, къщи, кабинети, връзки и фамилия… в унисон на нещо, което бях прочел наскоро във форума- как се калява стоманата? Ами така- като излизаш от зоната си на комфорт и постоянно се опиташ да се надскочиш.
Коментар