If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе смейте се вие ама на мен ми се реве да останеш без прасе за Коледа си е бедствие...
У Лясковец по 5 лв. живо тегло. В събота един колега отива да купи едно 150 кг. прасИ.Ще го коли на място. Дано не го барнат от БАБХ по пътя, че ще се движи без ветеринарно свидетелство.
Наздраве!
срам, срам, Пеше. А ние с Веката вече се уговаряхме коги да дойдем до Пордим. Язък, са требе сами да си носим и мезето и питието. Ша ни се смеят бе като разберат накъде сме понесли свинско и винско от супермаркета.
Абе смейте се вие ама на мен ми се реве да останеш без прасе за Коледа си е бедствие...ша им еба чумата и ветерарната работа.
Венко кислото зеле не върви с телешко и агнешко донекъде с пълнена кокошка ама свинското си е класика.
срам, срам, Пеше. А ние с Веката вече се уговаряхме коги да дойдем до Пордим. Язък, са требе сами да си носим и мезето и питието. Ша ни се смеят бе като разберат накъде сме понесли свинско и винско от супермаркета.
ххахахахахаха, представяш ли си, кольо вземе, че организира революция и отиде да секвестира мазето на бай пешето.... и.... изненадаааааа, нема никой у мазето... хахахахахахахахахахахха
пп. пешето ще му покаже пътя към селската бакалия, ти поне зеле у Папурково тури ли или ви забраниха и на вас да претакате зелето в мазетата?
Mоля, моля, свинската селска мръвка през декември няма равна. Не си ме доразбрал явно.
Особенно в деня на Коледата.То си е ритуал клане щавене къпане пърлене разфасовка покрекло червено винце греяна ракия мръвки с воден лук мани мани.Тая година че се облизваме и повеке таквия грешки никугиш..По Тетевенско маат по кило ракия на човек в такъв ден
Венко не се излагай бе приятел как мое жена без мустак да ти е идеал...Ма пустото му УНСС тама само мустакати с големи задници малки цици и глуповати....
ххахахахахаха, представяш ли си, кольо вземе, че организира революция и отиде да секвестира мазето на бай пешето.... и.... изненадаааааа, нема никой у мазето... хахахахахахахахахахахха
пп. пешето ще му покаже пътя към селската бакалия, ти поне зеле у Папурково тури ли или ви забраниха и на вас да претакате зелето в мазетата?
напълнил съм кацата на терасата
ама никак не ми се караше зимата на постно кисело зеле
Моля!? Я, да ми обясниш какво не харесваш на черномура богиня, висока 1,55 м, 73 кила живо тегло и с прасец като на римски легионер!? Без мустаки
Наздраве!
Моля!? Я, да ми обясниш какво не харесваш на черномура богиня, висока 1,55 м, 73 кила живо тегло и с прасец като на римски легионер!? Без мустаки
Наздраве!
Нищо не му е. Сал една 20г русалка 173/55 за баланс трябва
Коментар