If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имал съм такива случаи. Веднъж се запознах с една мадама в сайт за запознанства от София. И отивам на среща обаче оная излезе с 30 килограма по-дебела от снимката. Ама вика,че била запазила места в един нощен клуб и щяла да дойде приятелката й.Викам си ,че другата може и да става.Ама дойде никакъв Франкенщайн полумъж.И аз в шах със свиня и Франкенщайн.Както и да е кефих се на музиката и си тръгнах, въпреки че дебелата искаше да спя у тях.
Хайде, сега ..., ще се обиждаме. Че какво ни е лошо на сочните дами!? Само разпалваме мъжките фантазии, докато първата мисъл когато видиш анорксичка е да я заведеш до близката баничарница и да й купиш една баничка с голяма боза.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Имал съм такива случаи. Веднъж се запознах с една мадама в сайт за запознанства от София. И отивам на среща обаче оная излезе с 30 килограма по-дебела от снимката. Ама вика,че била запазила места в един нощен клуб и щяла да дойде приятелката й.Викам си ,че другата може и да става.Ама дойде никакъв Франкенщайн полумъж.И аз в шах със свиня и Франкенщайн.Както и да е кефих се на музиката и си тръгнах, въпреки че дебелата искаше да спя у тях.
30 кила бонус си отказал
мирко, ти да не си сбъркан нещо
А когато жена си прати снимка от младежките години?
Значи е путьо.Един истински мъж никога не се срамува от външността си.А ако има защо да се срамува трябва да търси начин да я поправи.Имам предвид ако е дебел или разплут,а не за възрастта,щото по-млад няма да стане.Бягай от такъв.
А когато жена си прати снимка от младежките години?
Е и?Какво като си отида?Рано или късно всички умират.Въпросът е дали ще умреш като страхливец или като мъж.Естествено не съм глупак сам да се навирам между шамарите,но никога не съм подвил опашка пред ,когото и да е било.А през живота си съм се срещал с много лоши момчета. Ама много лоши.
Не става въпрос за геройски епос,а един мъж да се държи с достойнство при всяка ситуация. Пък каквото ще да става.
Ще ти дам един пример-преди два месеца бях с децата на спа хотел. И имаше два басейна един до друг. Като моите деца бяха в детският басейн и до тях имаше едно по-голямо момче,което хвърляше топка на друго в големият басейн и топката минаваше близо до децата им.Веднага отидох и им направих забележка и те спряха.Бащите им бяха там и бяха шопари по 120 кила ,но нищо не казаха.Да си бях затраял и да ми ударят децата ли?И то с тежка топка.Имаше и други деца, ама техните родители си трайкаха.
В крайна сметка ситуацията бързо се разреши без никакъв конфликт, но рискувах да си навлека такъв с доста по-едри от мен мъже. Но ако топката беше ударила децата и ги нарани щях да си загубя себеуважението.
Изобщо не става въпрос един мъж да търси конфликт,но когато попада в такава ситуация да е готов да защити себе си и най-вече близките си.
Коментар