IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Имал съм такива случаи. Веднъж се запознах с една мадама в сайт за запознанства от София. И отивам на среща обаче оная излезе с 30 килограма по-дебела от снимката. Ама вика,че била запазила места в един нощен клуб и щяла да дойде приятелката й.Викам си ,че другата може и да става.Ама дойде никакъв Франкенщайн полумъж.И аз в шах със свиня и Франкенщайн.Както и да е кефих се на музиката и си тръгнах, въпреки че дебелата искаше да спя у тях.
    Хайде, сега ..., ще се обиждаме. Че какво ни е лошо на сочните дами!? Само разпалваме мъжките фантазии, докато първата мисъл когато видиш анорксичка е да я заведеш до близката баничарница и да й купиш една баничка с голяма боза.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Поне да се беше направила,че не яде.А тя в ресторанта изяде два пъти колкото мен,а аз тогава бях като биче и се хранех доста обилно.
      Ми казват, че били страстни бе Мире. Тез бонусни жени. Аз например харесах Пам от втория ерген.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ! Не може да е чак толкова ведър и непукист. Това са 40 огнедишащи дракона на едно място.
        Наздраве!
        С моята тъща имам прекрасни отношения.Както и майка ми със съпругът на сестра ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

30 кила бонус си отказал
          мирко, ти да не си сбъркан нещо
          Поне да се беше направила,че не яде.А тя в ресторанта изяде два пъти колкото мен,а аз тогава бях като биче и се хранех доста обилно.

Коментар

той от девиците се отказа
            може да се зарадва повече на тъщите
            Тцъ! Не може да е чак толкова ведър и непукист. Това са 40 огнедишащи дракона на едно място.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Отказвам се от девиците.Някоя тъща по на 37-38 години ще ми е по-присърце.

Коментар

Имал съм такива случаи. Веднъж се запознах с една мадама в сайт за запознанства от София. И отивам на среща обаче оная излезе с 30 килограма по-дебела от снимката. Ама вика,че била запазила места в един нощен клуб и щяла да дойде приятелката й.Викам си ,че другата може и да става.Ама дойде никакъв Франкенщайн полумъж.И аз в шах със свиня и Франкенщайн.Както и да е кефих се на музиката и си тръгнах, въпреки че дебелата искаше да спя у тях.
                30 кила бонус си отказал
                мирко, ти да не си сбъркан нещо
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Забравяш за 40-те тъщи. Твърде вероятно е Миро да се откаже от "и пак така".
                  Наздраве!
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

А когато жена си прати снимка от младежките години?

Коментар

Значи е путьо.Един истински мъж никога не се срамува от външността си.А ако има защо да се срамува трябва да търси начин да я поправи.Имам предвид ако е дебел или разплут,а не за възрастта,щото по-млад няма да стане.Бягай от такъв.
                      А когато жена си прати снимка от младежките години?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

ратко, кой е въображаемият враг?
                        Тъщата.

Коментар

Е и?Какво като си отида?Рано или късно всички умират.Въпросът е дали ще умреш като страхливец или като мъж.Естествено не съм глупак сам да се навирам между шамарите,но никога не съм подвил опашка пред ,когото и да е било.А през живота си съм се срещал с много лоши момчета. Ама много лоши.
                          Абе не случайно на рамбо режисьорът е българин

Коментар

40 девици те чакат във валхала, братко.
                            нощта ги оправяш всичките
                            на другия ден те пак са моми
                            и пак така
                            Забравяш за 40-те тъщи. Твърде вероятно е Миро да се откаже от "и пак така".
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

не ни разваляй сега геройския епос
                              Не става въпрос за геройски епос,а един мъж да се държи с достойнство при всяка ситуация. Пък каквото ще да става.
                              Ще ти дам един пример-преди два месеца бях с децата на спа хотел. И имаше два басейна един до друг. Като моите деца бяха в детският басейн и до тях имаше едно по-голямо момче,което хвърляше топка на друго в големият басейн и топката минаваше близо до децата им.Веднага отидох и им направих забележка и те спряха.Бащите им бяха там и бяха шопари по 120 кила ,но нищо не казаха.Да си бях затраял и да ми ударят децата ли?И то с тежка топка.Имаше и други деца, ама техните родители си трайкаха.
                              В крайна сметка ситуацията бързо се разреши без никакъв конфликт, но рискувах да си навлека такъв с доста по-едри от мен мъже. Но ако топката беше ударила децата и ги нарани щях да си загубя себеуважението.
                              Изобщо не става въпрос един мъж да търси конфликт,но когато попада в такава ситуация да е готов да защити себе си и най-вече близките си.
                              Last edited by Vergil1975; 19.06.2023, 20:36.

Коментар

не ни разваляй сега геройския епос
                                ратко, кой е въображаемият враг?

Коментар

Working...
                                X