If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оппаааа, мъж без кола????????
Току що зачеркна 99.9% от потенциалните жени, които все пак биха ти се вързали.
Сега кажи, че и жилище нямаш и живееш при майка си, и уби последния 0.1%.
Аз съм се убедил, че жените не харесват изрядни и стегнати мъже костюмари.
Българката повече харесва разпасани и разгащени лоши момчета, които й говорят мръснишки.
Разпасани и разгащени лоши момчета харесват само к*рвите, за да ги вкарат за една вечер в леглото си. Масово обаче жените си мислят за семейство и деца, и с тази мисъл правят и подбора си. Липсата на кола и жилище е допустимо само ако все още си младеж на 18 години. Ако си на възраст обаче, колата, жилището и високоплатената работа са задължителни, иначе никоя жена няма да ти пристане.
За сега не ми трябва автомобил заради разправиите с ремонти и поддръжка. Ползвам таксита и пътувам със самолет в чужбина и до морето. И съм с нисък въглероден отпечатък.
Оппаааа, мъж без кола????????
Току що зачеркна 99.9% от потенциалните жени, които все пак биха ти се вързали.
Сега кажи, че и жилище нямаш и живееш при майка си, и уби последния 0.1%.
Вие все пак сте били млади тогава ( и сега) и нещата са се случили лесно. За мен е важно жената да е в репродуктивна възраст, което значи до 40-41 г. А се оказа, че дори и малко повече, ако е здрава, пак става с инвитро.
За сега не ми трябва автомобил заради разправиите с ремонти и поддръжка. Ползвам таксита и пътувам със самолет в чужбина и до морето. И съм с нисък въглероден отпечатък.
Дори като правих ремонти на апартаментите ни, пак се оправих без кола. Плащам доставки до нас, ако е нещо леко, аз го нося. С такси Кади съм си пренасял мебели няколко пъти,
Опа - Евго откри инвитрото. Смущения в силата Увеличава се срокът на годност!
Ами,щото не му е дремело, затова Калоян го е убил.В тоя живот трябва да имаш и здрав разум.Не е смелост да влезеш в клетката на лъва,а безумие. Вече ако лъвът е извън клетката и си със семейството си е смелост да се биеш с него, за да защитиш децата,ама вече си поставен в такава ситуация от обстоятелствата, а не си я предизвикал сам.
Тц. Бил е утрепан поради глупост, но е имал дързостта да извърши глупост. Сега само скатавки. А ти не си затворен в кула така че оправдания в твоя случай не се приемат
30 и 26, деца имаме да, след 5 години връзка се появи първото. В твоя случай ти трябва някоя 30-35 която знае какво иска, мъж на място дето да иска деца и семейство, автомобила определено е плюс в една връзка, защото е начин за сближаване - да отидем на разходка до парка в другия край на града, на пикник, на екскурзия и т.н. така че работи в тази посока, а и с автомобила се върши работа, пазарува се, ходи се по почивки, екскурзии, носят се мебели ,неща за дома, ходи се по хобита най-различни
Вие все пак сте били млади тогава ( и сега) и нещата са се случили лесно. За мен е важно жената да е в репродуктивна възраст, което значи до 40-41 г. А се оказа, че дори и малко повече, ако е здрава, пак става с инвитро.
Дори като правих ремонти на апартаментите ни, пак се оправих без кола. Плащам доставки до нас, ако е нещо леко, аз го нося. С такси Кади съм си пренасял мебели няколко пъти,
30 и 26, деца имаме да, след 5 години връзка се появи първото. В твоя случай ти трябва някоя 30-35 която знае какво иска, мъж на място дето да иска деца и семейство, автомобила определено е плюс в една връзка, защото е начин за сближаване - да отидем на разходка до парка в другия край на града, на пикник, на екскурзия и т.н. така че работи в тази посока, а и с автомобила се върши работа, пазарува се, ходи се по почивки, екскурзии, носят се мебели ,неща за дома, ходи се по хобита най-различни
И аз това му казвам да си купи автомобил. И по възможност по-лъскав,щото за жените автомобилите са символ доколко заможен е един мъж.
Вие на колко години бяхте с нея тогава? Имате ли вече деца?
Е то там е майсторлъкът . Ептен се измързеливихте в тез модерни времена
Ти да не Мислиш, че Балдуин Фландърски когато задявал жената на Калояна от Балдуиновата си кула му е дремело дали е омъжена?
Те сега и франсетата не са това което са били.
Ами,щото не му е дремело, затова Калоян го е убил.В тоя живот трябва да имаш и здрав разум.Не е смелост да влезеш в клетката на лъва,а безумие. Вече ако лъвът е извън клетката и си със семейството си е смелост да се биеш с него, за да защитиш децата,ама вече си поставен в такава ситуация от обстоятелствата, а не си я предизвикал сам.
Аз съм се убедил, че жените не харесват изрядни и стегнати мъже костюмари.
Българката повече харесва разпасани и разгащени лоши момчета, които й говорят мръснишки.
Те усещат, че някои мъже-"костюмари" са купили скъпарските си костюми с пари от продажбата на недвижимите имоти на тати. Интуиция! Или - просто очакват човекът, със скъпарския костюм да седне в подобаеащ автомобил
Несъответствието вероятно НЕ Е ОК за някои жени, вниманието на които опитваш да привлечеш.
8 години вече, сега не знам как са тези сайтове, не ме интересува вече. Дано си намериш жена, но трябва дискомфорт и то много, трябва да се преминат едни линии с които си свикнал, за да станат нещата
+1
И аз по това време много влизах там.
Вие на колко години бяхте с нея тогава? Имате ли вече деца?
Коментар