If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да ви кажа, че физическата красота при мъжа няма връзка с голямата бройка.
Имам приятел от ф.б., завършил НСА, на 30+, спортува активно, катери планини, къпе се на водопади, пичага е на външен вид, но не може да си намери жена и казва, че е трудно.
Братовчед ми е с голяма бройка, но се занимава с ромския етнос и качеството на жените му е 2-ро или 3-то, изглежда също, че материалът му е лош, за съжаление.
Един комшия е семеен, с 2 деца, изглежда с жена му са си първите, културен е и не се интересува от краткотрайни афери. Освен това е успешен инвеститор, има 2 апартамента на 30+, макар и да не са от скъпите и да не са ремонтирани както трябва. И е хубав.
Всичко си зависи от конкретния случай,
Физическата красота на мъжа много помага в отношенията с жените,ама сама по себе си няма да доведе дотам някой мъж да е плейбой. Имам един приятел, който сега вече доста напълня, ама на младини беше много красив.Което по принцип е рядко срещано при мъжете,ама той приличаше на холивудска звезда-рус,със сини очи, висок над 180 см. И доста му връзваха жените. И той си избра една жена, която беше перфектната съпруга-грижеше се за детето им и домакинството, в секса е била всеотдайна,никога не му правеше проблем ако излиза някъде. Ако не беше толкова красив сигурно нямаше да му върже.За съжаление почина.
Имам приятел от ф.б., завършил НСА, на 30+, спортува активно, катери планини, къпе се на водопади, пичага е на външен вид, но не може да си намери жена и казва, че е трудно.
Братовчед ми е с голяма бройка, но се занимава с ромския етнос и качеството на жените му е 2-ро или 3-то, изглежда също, че материалът му е лош, за съжаление.
Един комшия е семеен, с 2 деца, изглежда с жена му са си първите, културен е и не се интересува от краткотрайни афери. Освен това е успешен инвеститор, има 2 апартамента на 30+, макар и да не са от скъпите и да не са ремонтирани както трябва. И е хубав.
не може да си намери жена понеже катери планини, а там само диви кози може да намери.
евго, да няма някаква фб група на готините пичове, които имат проблем с намиране на жена,
че повечето ти фб приятели са точно такива
Братовчед ми е с голяма бройка, но се занимава с ромския етнос и качеството на жените му е 2-ро или 3-то.
Имам доста близки наблюдения върху тоя, който говори и мога да те уверя,че изобщо не преувеличава.Даже голяма част от нещата, които пиша за това какви мъже харесват жените са изградени върху неговото поведение спрямо жените.И то все готини мадами чука.Останалите обираме баберека.
Зависи.Аз познавам двама големи плейбои.Единият изобщо не се хвали, а другият все разправя за любовните си подвизи.Но за минали такива и за жени от други градове. Не и за скорошни, щото пази репутацията на жените.Даже веднъж ме запозна с една готина мадама, ама аз се отказах да я каня на среща, щото не бях сигурен дали не му е била любовница.
Хм. Там където има голяма фукня има и големи съмнения.
Зависи.Аз познавам двама големи плейбои.Единият изобщо не се хвали, а другият все разправя за любовните си подвизи.Но за минали такива и за жени от други градове. Не и за скорошни, щото пази репутацията на жените.Даже веднъж ме запозна с една готина мадама, ама аз се отказах да я каня на среща, щото не бях сигурен дали не му е била любовница.
Body counte на английски означава колко бройки имаш в сексуален аспект.Гледах наскоро в Тик Ток как журналист пита в САЩ един чичо с италиански произход колко body counte има.И той му отговори -3.Журналиста се учуди,че са толкова малко за човек на възраст над 50 години. И тогава онзи му отговори,че не са малко, щото е убил трима души.
Body counte на английски означава колко бройки имаш в сексуален аспект.Гледах наскоро в Тик Ток как журналист пита в САЩ един чичо с италиански произход колко body counte има.И той му отговори -3.Журналиста се учуди,че са толкова малко за човек на възраст над 50 години. И тогава онзи му отговори,че не са малко, щото е убил трима души.
Коментар