IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не се връзвай на този долен опит да се окаля моята репутация

Само недостойните мъже калят женската репутация
    и отхвърлените
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ааа, щом чуя, че някоя харесва арабели,
      веднага губя интерес
      Не се връзвай на този долен опит да се окаля моята репутация

Само недостойните мъже калят женската репутация

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Напротив -написа, че арабите били слаби и имали хубави тела.Аз подобни неща никога не си измислям.
        А при положение, че постоянно ме убеждаваш колко лоши били украинките и рускините и как съм щял да страдам ако се хвана с някоя, явно предизвиква интерес в теб това мое предпочитание.
        В друг контекст е било. Не съм им фен. То с моя характер ти как ме виждаш с арабел - нали преди това ще се наложи да го утрепя.

Пак нещо не си доразбрал.

Коментар

Напротив -написа, че арабите били слаби и имали хубави тела.Аз подобни неща никога не си измислям.
          А при положение, че постоянно ме убеждаваш колко лоши били украинките и рускините и как съм щял да страдам ако се хвана с някоя, явно предизвиква интерес в теб това мое предпочитание.
          ааа, щом чуя, че някоя харесва арабели,
          веднага губя интерес
          препоръка е

Коментар

Превеждайте ги тези съкращения, моля.
            но като се замислих, може да не си падат по новинарски агенции а по
            ве ве ес
            препоръка е

Коментар

Означава Big black cock.Това трябва ли да ти го превеждам или сама ще се сетиш?

Коментар

Хайде пак порция твои си фантазии. Не бях написала това, джанъм недей извърта.

Лични излияния не правя, а какво харесваш ти ми е през компютъра
                Last edited by Vergil1975; 22.07.2024, 13:02.

Коментар

моето предположение е би би си

Коментар

Тия цигани със сини очи са скорошно явление. Нищо учудващо няма при положение, че проституцията масово е разпространена сред циганките.
                    И за Испания може да е така,но в България е различно. Дори помаците, които са мюсюлмани повечето са бели,много често руси и със сини очи.Т.е дори те нямат турски предци,какво остава за българите християни.
                    И начина на живот и манталитета нямат общо с генетиката. Просто северните народи са такива.За разлика от южняците.
                    А че предпочиташ някой Мустафа от Мароко нямам никакви съмнения. Преди време беше написала,че харесваш араби. Аз пък харесвам славянки, арабка и гола да ми се съблече няма да ме впечатли.Още по-малко негърка.Ама жените си падат по черните бухалки.
                    Хайде пак порция твои си фантазии. Не бях написала това, джанъм недей извърта.

Лични излияния не правя, а какво харесваш ти ми е през компютъра

Коментар

Прав си,много се отклонихме. Въпросът е защо жените харесват негри.Възможни отговори са :
                      1.Много са грижовни.
                      2.Големи кавалери са.
                      3.BBC
                      моето предположение е би би си
                      препоръка е

Коментар

• Специално за евго. Перфектната жена .... продавачка естествено
                        https://www.facebook.com/watch?v=530...9&locale=bg_BG
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение

Сериозен и задълбочен анализ
                          Без двусмислени подмятания, моля!

Визирам един приятел, а примера, който използвм доказва тезата ми и е в голямата си част художествена измислица.

Както пее Искрен Пецов - "... косата ми вече е бяла, пак съм със чаша текила, без да съм мърдал от тая - проклета Подуенска гара..."

https://youtu.be/hwMOUiA4WsE?si=OJr5DyPn1CMAAp_7

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Какво се разбира под един толкова конкретно формулиран въпрос, като този: "Какво искат жените?". Обобщаването е абсолютна недомислица. "Изводите" в тая посока нямат смисъл.

Всяка жена е индивидуалност!

Жените - под общ знаменател - е същото - като да даваме съвети на някого, да го "учим" - какво, според нас - друг човек трябва да прави ИЛИ - да не прави, за да се чувства добре.

Пример (без подробности): решавам да отида на място, което не съм посещавал в живота ми (Истанбул). На същото място решава да отиде и дама (+ 30 - без значение колко е +30...), с около 10-на годишното си момиченце... Запознаваме се с дамата в Истанбул... Дамата е българка, която от 20-на години живее в Испания... В Испания тя се е запознала със своя съпруг (българин)...

Примерът показва, че въпросът "Какво искат жените?" - не е коректно формулиран.

Мъжът среща жена (изключваме варианта - "среща" в интернет!), която жена го впечатлява с нещо (например - със своята външност, интелект, очи, или "очи"..., или други дадености, за които Природата е помислила...). НЯМА гаранции, че мъжът може да разбере, какво точно иска ТАЗИ жена, още повече, че - и да бъде разбрано какво тя иска, то това ИЗОБЩО НЕ Е ПРИЛОЖИМО към ДРУГА жена... индивидуалност (!)... За какво точно на НЕГО му е необходимо да знае - какво иска ТАЗИ жена, която разполага с достатъчно средства, за да си позволи да отиде тук-там по света?...

Сериозен и задълбочен анализ

Коментар

Прав си,много се отклонихме. Въпросът е защо жените харесват негри.Възможни отговори са :
                              1.Много са грижовни.
                              2.Големи кавалери са.
                              3.BBC
                              Какво се разбира под един толкова конкретно формулиран въпрос, като този: "Какво искат жените?". Обобщаването е абсолютна недомислица. "Изводите" в тая посока нямат смисъл.

Всяка жена е индивидуалност!

Жените - под общ знаменател - е същото - като да даваме съвети на някого, да го "учим" - какво, според нас - друг човек трябва да прави ИЛИ - да не прави, за да се чувства добре.

Пример (без подробности): решавам да отида на място, което не съм посещавал в живота ми (Истанбул). На същото място решава да отиде и дама (+ 30 - без значение колко е +30...), с около 10-на годишното си момиченце... Запознаваме се с дамата в Истанбул... Дамата е българка, която от 20-на години живее в Испания... В Испания тя се е запознала със своя съпруг (българин)...

Примерът показва, че въпросът "Какво искат жените?" - не е коректно формулиран.

Мъжът среща жена (изключваме варианта - "среща" в интернет!), която жена го впечатлява с нещо (например - със своята външност, интелект, очи, или "очи"..., или други дадености, за които Природата е помислила...). НЯМА гаранции, че мъжът може да разбере, какво точно иска ТАЗИ жена, още повече, че - и да бъде разбрано какво тя иска, то това ИЗОБЩО НЕ Е ПРИЛОЖИМО към ДРУГА жена... индивидуалност (!)... За какво точно на НЕГО му е необходимо да знае - какво иска ТАЗИ жена, която разполага с достатъчно средства, за да си позволи да отиде тук-там по света?...

Коментар

eee, най-сетне се върнахме към темата
                                1.Много са грижовни.
                                2.Големи кавалери са.
                                3.BBC

Коментар

Working...
                                X