IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten

лошото е, че първо идват индийци
    за индийки ще трябва да почака

казваш с добри впечатления си от мъжете в пз. а?
    Определено.

Коментар

там мирко държи фронта
      Не е само наш Мирчо там. Там е добър материалът. Жените са умни, мъжете са мощни. Жалко, че икономиката на цяла Европа е кофти в момента, та не можем Евго да го уредим.Май индийка ще търсим. Имаше в твойта тема там един спец …
      Last edited by Selena2024; 28.06.2024, 09:12.

Коментар

да.
        започват да вкарват туземци
        засега обаче са само мъжки
        и ще трябва и с тях да се конкурираш
        Факт
        Обаче от лични познания ти гарантирам, че Пазарджик не се дава

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

То има жени по заведенията, по магазините и по улиците, но няма да приемат добре да ги закача непознат. И да си иска директно.
          Не си у ред в главата.
          АБЕ КОЛКО ПЪТИ ТИ КАЗВАМ ДА СВАЛЯШ ПРОДАВАЧКИТЕ.
          Ама това не значи да си искаш. Вземаш си отпуска и почваш да четеш цяла нощ тъпи свалки и цял ден обикаляш магазините и плещеш наред. Докато не се научиш да се държиш така че да ти върже всяка втора продавачка НЯМА ДА СИ ПРЕКРАТЯВАШ ОТПУСКАТА.
          И на 20 и на 50 години - ВСЯКА. И в мола, и в аптеката, и в супера и в железарията.
          Боклуците които купиш ще подаряваш на бедните, в интернет на половин цена за да чешеш и еконтаджийките (само жени са там). Ни разбират нещо и само ти се усмихват
          Last edited by bota156; 28.06.2024, 06:27.
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз живея в Пазарджик. Тук избор ня жени за съпруги няма.Или напускат града след училище и повече не се връщат ,или са омъжени, или свободни са жени на 40 плюс разведени с деца.
            Та направо му се чудя щом в София не намира жени, какво да кажат мъжете в по-малките градове.
            То и по другите малки градчета е така.

Преди 15-20 г. българите бяхме бедни и песимистично настроени. Това са ми го казвали чужденци и мои съученици, живеещи в чужбина.

Коментар

То има жени по заведенията, по магазините и по улиците, но няма да приемат добре да ги закача непознат. И да си иска директно.
              Какво да си иска?! Като казвам, че са ти сбъркани разбиранията......
              Ти завържи познанството пък искането после.
              Last edited by polax; 28.06.2024, 06:16.

Коментар

Точно обратното е-точно такива мъже търсяп.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Евго, това са пълни глупости и оправдания. Живееш в най-големия град в БГ, ако там няма подходящи жени......не знам къде ще намериш.

Коментар

Евго, това са пълни глупости и оправдания. Живееш в най-големия град в БГ, ако там няма подходящи жени......не знам къде ще намериш.
                    Аз живея в Пазарджик. Тук избор ня жени за съпруги няма.Или напускат града след училище и повече не се връщат ,или са омъжени, или свободни са жени на 40 плюс разведени с деца.
                    Та направо му се чудя щом в София не намира жени, какво да кажат мъжете в по-малките градове.

Коментар

Не намирам булка, защото няма. Нали слушате, че няма работна сила на пазара на труда (хората бачкат в ЕС). Че всеки четвърти има някакви отклонения. Отделно кифли и меркантилни жени.

Коментар

да.
                        започват да вкарват туземци
                        засега обаче са само мъжки
                        и ще трябва и с тях да се конкурираш
                        Има и украинки .Четох ,че в Пловдив имало вече доста бракове на българи с украинки.

Коментар

моето неангажиращо мнение е, че в род с толкова палави чичивци
                          ти си бил привлечен на страната на лелите и бабите
                          което донякъде обяснява трудностите с намиране на булки за репродукция
                          Въпросният чичо просто е мръсник и прави дребни номера. Аз не съм.

Майка му и баща му не одобряваха тези неща.

Не намирам булка, защото няма. Нали слушате, че няма работна сила на пазара на труда (хората бачкат в ЕС). Че всеки четвърти има някакви отклонения. Отделно кифли и меркантилни жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мъжа й там ли живее, че се налага да ходи и да го варди от циганката? Знам, че сега са модерни времена и разстоянията са без значение, но все още не мога да свикна с такава свободна интерпретация на думата брак.

А ти не говори с такова пренебрежение за циганките, че да не се включва ботчо, да те опровергава.
                            И двамата (мъжът и жената) са на 70 г, с хубави пенсии.

Ние сме близки роднини и за цинганката научих от баща ми преди време, а и аз съм я виждал на селото един път, Чичото искал ключовете от нашата вила край Перник, за да бъде там с ромката, но баща ми не дал.

И на 60 + и на 70 г. чичото не е твърд и само се лигавят. Той няма мъжка сила и е мързелив.

До 2011 г. на селото ходеха бабата и дядото и тогава нямаше лудории.
                            Last edited by Evgo; 27.06.2024, 20:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Приказките му звучат като плод на разочарование. Трябва някоя да му даде шанс и ще си смени мнението. Ама е влязъл в куца серия и не пущи.
                              Мисля си че точно приказките и разбиранията водят след себе си неуспехи.

Коментар

Той, като цяло трябва да спре да говори с пренебрежение за жените.
                                Приказките му звучат като плод на разочарование. Трябва някоя да му даде шанс и ще си смени мнението. Ама е влязъл в куца серия и не пущи.

Коментар

Working...
                                X