Първоначално изпратено от ratten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
там мирко държи фронтаLast edited by Selena2024; 28.06.2024, 09:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То има жени по заведенията, по магазините и по улиците, но няма да приемат добре да ги закача непознат. И да си иска директно.
АБЕ КОЛКО ПЪТИ ТИ КАЗВАМ ДА СВАЛЯШ ПРОДАВАЧКИТЕ.
Ама това не значи да си искаш. Вземаш си отпуска и почваш да четеш цяла нощ тъпи свалки и цял ден обикаляш магазините и плещеш наред. Докато не се научиш да се държиш така че да ти върже всяка втора продавачка НЯМА ДА СИ ПРЕКРАТЯВАШ ОТПУСКАТА.
И на 20 и на 50 години - ВСЯКА. И в мола, и в аптеката, и в супера и в железарията.
Боклуците които купиш ще подаряваш на бедните, в интернет на половин цена за да чешеш и еконтаджийките (само жени са там). Ни разбират нещо и само ти се усмихватLast edited by bota156; 28.06.2024, 06:27.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз живея в Пазарджик. Тук избор ня жени за съпруги няма.Или напускат града след училище и повече не се връщат ,или са омъжени, или свободни са жени на 40 плюс разведени с деца.
Та направо му се чудя щом в София не намира жени, какво да кажат мъжете в по-малките градове.
Преди 15-20 г. българите бяхме бедни и песимистично настроени. Това са ми го казвали чужденци и мои съученици, живеещи в чужбина.
Коментар
-
То има жени по заведенията, по магазините и по улиците, но няма да приемат добре да ги закача непознат. И да си иска директно.
Ти завържи познанството пък искането после.Last edited by polax; 28.06.2024, 06:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Евго, това са пълни глупости и оправдания. Живееш в най-големия град в БГ, ако там няма подходящи жени......не знам къде ще намериш.
Коментар
-
Евго, това са пълни глупости и оправдания. Живееш в най-големия град в БГ, ако там няма подходящи жени......не знам къде ще намериш.
Та направо му се чудя щом в София не намира жени, какво да кажат мъжете в по-малките градове.
- 1 like
Коментар
-
Не намирам булка, защото няма. Нали слушате, че няма работна сила на пазара на труда (хората бачкат в ЕС). Че всеки четвърти има някакви отклонения. Отделно кифли и меркантилни жени.
Коментар
-
моето неангажиращо мнение е, че в род с толкова палави чичивци
ти си бил привлечен на страната на лелите и бабите
което донякъде обяснява трудностите с намиране на булки за репродукция
Майка му и баща му не одобряваха тези неща.
Не намирам булка, защото няма. Нали слушате, че няма работна сила на пазара на труда (хората бачкат в ЕС). Че всеки четвърти има някакви отклонения. Отделно кифли и меркантилни жени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мъжа й там ли живее, че се налага да ходи и да го варди от циганката? Знам, че сега са модерни времена и разстоянията са без значение, но все още не мога да свикна с такава свободна интерпретация на думата брак.
А ти не говори с такова пренебрежение за циганките, че да не се включва ботчо, да те опровергава.
Ние сме близки роднини и за цинганката научих от баща ми преди време, а и аз съм я виждал на селото един път,Чичото искал ключовете от нашата вила край Перник, за да бъде там с ромката, но баща ми не дал.
И на 60 + и на 70 г. чичото не е твърд и само се лигавят. Той няма мъжка сила и е мързелив.
До 2011 г. на селото ходеха бабата и дядото и тогава нямаше лудории.Last edited by Evgo; 27.06.2024, 20:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Приказките му звучат като плод на разочарование. Трябва някоя да му даде шанс и ще си смени мнението. Ама е влязъл в куца серия и не пущи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Той, като цяло трябва да спре да говори с пренебрежение за жените.
- 1 like
Коментар
Коментар