If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
П.П. По принцип мъжът прикадява масата и разчупва питата. Да знаеш за догодина и да не позволяваш да ти се изземват функциите.
Какви функции му преписваш? Човекът си рахатясва - ти му търсиш работа и задължения!
Ти сега, сигурно ще кажеш, че и храната не трябва да му поставят в устата? Това е сага, заложена в идеята за домашното огнище : мъжът е център на вниманието! Той не върши нищо (изморен от ежедневните проблеми)!
Зет? Ха-ха, че той може да и бъде баща /спомена, че е на 42 т.е. - 2 пъти по-възрастен, като слагам акцент в/у думата възрастен/. Хубаво е човек да има самочувствие, но е смешно, ако не е с мярка.
Зет? Ха-ха, че той може да и бъде баща /спомена, че е на 42 т.е. - 2 пъти по-възрастен, като слагам акцент в/у думата възрастен/. Хубаво е човек да има самочувствие, но е смешно, ако не е с мярка.
Така, ти голяма дума не казвай - да не ти го доведе утре и да ти каже: "Мамо - този ще е! Срещнах голямата любов на моя живот!"
... И Евго да ти целуне ръка..., а ти да се разтопиш от щастие!...
Аз да попитам (неангажиращо!) - дали не би харесала Евго за един зет?
Почти го познаваш : красиво момче, левент, не пие, домошар, с добра професия.... (да не изброявам повече!)...
Зная, че тъщите (по-принцип) нямат думата, а щерките решават, но някакво предварително становище не е излишно....
Evgo, ти си завършен стар ерген. Нямай съмнение, че е така. Капризен, самовлюбен и с претенции, които ме карат да се усмихвам.
За коледа девойката най-вероятно е правила содена питка, която е постна. Содената питка, за разлика от погачата, която се прави с мая, не бухва толква, че да "прелее" от тавата. Не се възгордявай от кулинарните си умения. Щерчето ми направи страхотна погача с точени кори оформени като розички гледайки тубата и и се получи страхотно и от към фаца, и от към вкус ако и да и беше дебют в това кулинарно поприще,.... а се бях приготвила да си настъпя езика и да дъвча тиклаво тестяно иделие.
Аз да попитам (неангажиращо!) - дали не би харесала Евго за един зет?
Почти го познаваш : красиво момче, левент, не пие, домошар, с добра професия.... (да не изброявам повече!)...
Зная, че тъщите (по-принцип) нямат думата, а щерките решават, но някакво предварително становище не е излишно....
Evgo, ти си завършен стар ерген. Нямай съмнение, че е така. Капризен, самовлюбен и с претенции, които ме карат да се усмихвам.
За коледа девойката най-вероятно е правила содена питка, която е постна. Содената питка, за разлика от погачата, която се прави с мая, не бухва толква, че да "прелее" от тавата. Не се възгордявай от кулинарните си умения. Щерчето ми направи страхотна погача с точени кори оформени като розички гледайки тубата и и се получи страхотно и от към фаца, и от към вкус ако и да и беше дебют в това кулинарно поприще,.... а се бях приготвила да си настъпя езика и да дъвча тиклаво тестяно иделие.
Содена питка и сърми кисело зеле с плънка праз и ориз на Бъдни вечер.
Цялта къща се е наситила с аромата на прясно изпечен хляб и постните ястия.
Греяната ракия също направо те удря дълбоко в носът докато си изгладнял.
Всички са събрани около масата и трепетно очакват докато домакинята прекадява домът.
А тепърва всичко предстой а сетивата са изострени до крайност. Ехх....
А най важото е че си най близките си и толината е. навсякъде.
Тя е некадърна. Показа ми каква смотана небухнала питка е правила за тази Коледа, а аз й показах страхотна погача, правена от мен преди 1 г.
Съгласен съм с Асото, че трябват дела,
Коментар