Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Няма нужда да съм го виждала. Предимството че е висок бива мигновено неутрализирано от потока на неговото съзнание трансформиран в писмена/устна комуникация.
И пак зануляваме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Виждала ли си го?Може и Ален Делон да е.Друг въпрос е,че жените харесват и не толкова красиви мъже.А Евго има голямо предимство, че е висок.
И пак зануляваме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение[/B]
Мдам. Ама то и ти не си Ален Делон все пак.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Аз нямам проблем с вдигането на самолета и с полета. И става дума за голям Боинг.
Конкретно за България е много трудно човек да си намери нормална жена за връзка в репродуктивна възраст.
Много предпочитат да са сами, търсят холивудска красота и пари, и до срещи не може да се стигне в последно време.
А като дойдат на срещите, виждаш мъжете какво споделят - че на снимките готини, на живо - средна работа.
Мдам. Ама то и ти не си Ален Делон все пак.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Че кво те притеснява тогава, виж дядо си, проблема е, че нищо не си закачил от него.
А може и плеймейтка да забремени. Дава и 50к€ и обещава 2-3к€ издръжка и е готова. Познавам една такава.
Сигурно и по евтина бръмчалка ще може да намери за левове а не в евро.
Ама трябва да я излъже че има милиони и да се надява че и извън това ако си поиска ще и даде.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТака е - вицовете за дъртаци, на които оная им работа все още функционира на 50+ и дори на 60+, са любими за мъжката половина от населението.
Иначе не те мисля, но вече имам някакви съмнения. Нали знаеш кои мъже цял живот не могат да си намерят жена?
Ами тези с проблеми с оная си работа. Съжалявам, че съм толкова груб и открит, но хората си го мислят това. Така че ако си наред, спирай да се озърташ и грабвай първата срещната жена, защото часовника тиктака.
Аз нямам проблем с вдигането на самолета и с полета. И става дума за голям Боинг.
Конкретно за България е много трудно човек да си намери нормална жена за връзка в репродуктивна възраст.
Много предпочитат да са сами, търсят холивудска красота и пари, и до срещи не може да се стигне в последно време.
А като дойдат на срещите, виждаш мъжете какво споделят - че на снимките готини, на живо - средна работа.Last edited by Evgo; 24.10.2024, 17:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ селото разказват, че дядото (на когото приличам) е ходел по жени на 60 г. Викаха, че бил "курварин", така че не ме мисли толкова.
Иначе не те мисля, но вече имам някакви съмнения. Нали знаеш кои мъже цял живот не могат да си намерят жена?
Ами тези с проблеми с оная си работа. Съжалявам, че съм толкова груб и открит, но хората си го мислят това. Така че ако си наред, спирай да се озърташ и грабвай първата срещната жена, защото часовника тиктака.
- 1 like
Коментар
-
Така е.
И двамата ми дядовци починаха на 80 г., бяха ходили на фронта и са имали тежък живот. Нито пушеха, нито пиеха като мен. 2 ракии със салата и агнешко не го броя за пиене.
В селото разказват, че дядото (на когото приличам) е ходел по жени на 60 г. Викаха, че бил "курварин", така че не ме мисли толкова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеВсяко нещо с времето си. На младини жените се интересуват от оная ти работа, но на 50+ като започнат проблемите с една или друга болест, интереса на жените се прехвърля към парите ти или по-скоро към спестяванията до момента. Не че харчат повече за себе си, харчат повече за болестите си. В един момент се стига дотам, че дали ще живееш още няколко години зависи от това имаш ли достатъчно пари да платиш за някакво свръхскъпо лечение или операция.
Как ти звучи например ежемесечни инжекции по 6000 EUR едната? Или да търсиш и мотивираш най-известните професори в България, че и зад граница, за да ти направят свръхсложна операция, с която на никой не му се захваща. Грозно звучи, но на стари години парите се трансформират в ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ЖИВОТА доколкото е възможно.
ПП: Кръстника на младини избяга в Канада и сравнително млад (около 50 г.) се разболя от някаква болест на бъбреците, за която му поискаха 80 000 долара. Ами нямаше ги парите и умря. Жена му (моя съученичка) покрай тази одисея не можа да издържи психически и полудя. Гледайки те тебе с твоите 30к спестявания доникъде няма да я докараш. Качеството на безплатната медицина е като безплатното сиренце в капана за мишки. Истинската медицина обаче, която лекува сложни болести и може да удължи живота, е свръхскъпа и малко хора могат да си я позволят.
Така е.
И двамата ми дядовци починаха на 80 г., бяха ходили на фронта и са имали тежък живот. Нито пушеха, нито пиеха като мен. 2 ракии със салата и агнешко не го броя за пиене.
В селото разказват, че дядото (на когото приличам) е ходел по жени на 60 г. Викаха, че бил "курварин", така че не ме мисли толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EvgoИмаш право, тате.
Така е.
Все пак, Маестрото и Годжи ще стават бащи на 50+. Николай Дойнов също. Предполагам не вземат хапчета.
Как ти звучи например ежемесечни инжекции по 6000 EUR едната? Или да търсиш и мотивираш най-известните професори в България, че и зад граница, за да ти направят свръхсложна операция, с която на никой не му се захваща. Грозно звучи, но на стари години парите се трансформират в ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ЖИВОТА доколкото е възможно.
ПП: Кръстника на младини избяга в Канада и сравнително млад (около 50 г.) се разболя от някаква болест на бъбреците, за която му поискаха 80 000 долара. Ами нямаше ги парите и умря. Жена му (моя съученичка) покрай тази одисея не можа да издържи психически и полудя. Гледайки те тебе с твоите 30к спестявания доникъде няма да я докараш. Качеството на безплатната медицина е като безплатното сиренце в капана за мишки. Истинската медицина обаче, която лекува сложни болести и може да удължи живота, е свръхскъпа и малко хора могат да си я позволят.Last edited by Mateev; 24.10.2024, 16:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДори на 50+ стават бащи и не им пука, като са финансово преуспели. Пет пари не дават, че изглеждат много чичовски.
Не те знам колко още ще се моташ да си намериш жена, както и не те знам на колко години си, но срока на годност на оная ти работа си тече дори и да не я ползваш по предназначение.
- 1 like
Коментар
-
Като събера още пари, ще купя нещо хубаво,
Аз съм малко консервативен икономист. Не вярвам в акции, облигации и биткойни.
Да беше си купил злато, като не ти харесват изброените от теб. Да беше ги сложил в ВФ или друг пасивен инструмент, да беше взел земя 10тина декара за 7 по 80 лв рента.....а когато ти трябват продаваш и взимаш цена по 2.
Това на прима Виста....
Жените разбират когато лъжеш....
Коментар
-
Като събера още пари, ще купя нещо хубаво,
Аз съм малко консервативен икономист. Не вярвам в акции, облигации и биткойни.
Щото тя е 10 пъти по ненадеждна от Биткойна и от болшинството акции, от злато и т.н.
Специално биткойна в момента е готов за голям скок - поне 50%. И е по-надежден от банката ти. Ами сега - какво ще направиш?
Коментар
Коментар