IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ти с финансовата култура седиш на 30 хилки и си ги къткаш. Ми развърти ги, удвои ги.... финансисте.....
    Като събера още пари, ще купя нещо хубаво,

Аз съм малко консервативен икономист. Не вярвам в акции, облигации и биткойни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

На Ратко му е интересно за блока, в който съм се родил. Никого не плюя, но ме е яд за пропуснати възможности (2 на брой).

Относно наследството, ние си го делим с брат ми и продаваме, когато и двамата сме ОК с цената. И след като сме пускали имота на високи цени и постепенно намаляваме.

Имотите бяха почти непродаваеми, в това градче няма търсене. Въпреки това съм осребрил имущество за 70 000 лв в периода 2017-2020 г. Имотите в СФ поскъпнаха и не можахме да купим друг апартамент в СФ. А в началото на 2016 г все още можеше да се купи стар двустаен за 30-35 000 евро. Брат ми с неговите пари си направи страхотен ремонт и обзавеждане. Аз моите си ги държа. И му дадох 3 000 евро от мен подарък за новия апартамент. Така че нито съм стиснат, нито съм еснаф.

Имаше и много безцелни телефонни разговори с клиенти, от които не стана сделка. 10 пъти съм ходил в провинцията във връзка с осребряването.
      Ти с финансовата култура седиш на 30 хилки и си ги къткаш. Ми развърти ги, удвои ги.... финансисте.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Успокоявай се, успокоявай се............

п.п.
        Ти не спирай да плюеш по роднините си - как не те били осигурили, пък после хората като те разберат какво представляваш - ако ще и да купиш целия тиндер - пак няма да стане тая работа!

Хората биват оценявани по отношението си към родителите си, а такъв неблагодарник като тебе - рядко се среща. Поне на добра цена ли разпродаде част от наследството?
        На Ратко му е интересно за блока, в който съм се родил. Никого не плюя, но ме е яд за пропуснати възможности (2 на брой).

Относно наследството, ние си го делим с брат ми и продаваме, когато и двамата сме ОК с цената. И след като сме пускали имота на високи цени и постепенно намаляваме.

Имаше и много безцелни телефонни разговори с клиенти, от които не стана сделка. 10 пъти съм ходил в провинцията във връзка с осребряването.
        Last edited by Evgo; 24.10.2024, 16:40.

Коментар

При мъжа нещата не са толкова фрапиращи. Дори на 50+ стават бащи и не им пука, като са финансово преуспели. Пет пари не дават, че изглеждат много чичовски.
          Успокоявай се, успокоявай се............

п.п.
          Ти не спирай да плюеш по роднините си - как не те били осигурили, пък после хората като те разберат какво представляваш - ако ще и да купиш целия тиндер - пак няма да стане тая работа!

Хората биват оценявани по отношението си към родителите си, а такъв неблагодарник като тебе - рядко се среща. Поне на добра цена ли разпродаде част от наследството?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Хахаха-точно същия опит имам и аз.В Елмаз само педали ми пишеха,жените, с които се срещах изглеждаха доста по-различно от снимките им.В негативно отношение. А с жена ми се запознах във Фейсбук чрез общ познат.
            Те мадамите слагат най-хубавите си снимки, от младостта си, на 25 г. А на 40 г изглеждат доста по-различно. При мъжа нещата не са толкова фрапиращи. Дори на 50+ стават бащи и не им пука, като са финансово преуспели. Пет пари не дават, че изглеждат много чичовски.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
              Аз моята жена точно от сериозни запознанства си я намерих и съм много доволен от другите сайтове - Елмази и подобни бяха също актуални, тиндър не беше тогава, само педали ми пишеха, някакви големи лелки само да си чатим нещо, с една две от по-младите се видях, които на живо се оказаха доста по пищни от на снимките - примерно с по 60-70кг отгоре че и прости... също съм чеприл доста по-възрастни от обявеното примерно 10+ годинки, изядат си вечерята и айде чао, после нито аз нито те ми пишат, но това не ме е отказало, аз и в живота се оглеждах, но зайчето излезе от този сайт - та не унивай ами действай, психиката трябва да ти е настроена на 110% фокус да искаш това нещо да стане, да си готов и да рискуваш, че шанса да не стане нищо е доста голям, но сама да ти пристане някоя жена - едва ли.
              И аз съм имал приятелки от Сериозни запознанства, на едната бикините свалих,

Обаче от 2020 г. насам сайтът не е посещаван от жени много и не пишат. Ти кога успя да я намериш от там?

Отделно има и много простакеси - неграмотни.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
                Аз моята жена точно от сериозни запознанства си я намерих и съм много доволен от другите сайтове - Елмази и подобни бяха също актуални, тиндър не беше тогава, само педали ми пишеха, някакви големи лелки само да си чатим нещо, с една две от по-младите се видях, които на живо се оказаха доста по пищни от на снимките - примерно с по 60-70кг отгоре че и прости... също съм чеприл доста по-възрастни от обявеното примерно 10+ годинки, изядат си вечерята и айде чао, после нито аз нито те ми пишат, но това не ме е отказало, аз и в живота се оглеждах, но зайчето излезе от този сайт - та не унивай ами действай, психиката трябва да ти е настроена на 110% фокус да искаш това нещо да стане, да си готов и да рискуваш, че шанса да не стане нищо е доста голям, но сама да ти пристане някоя жена - едва ли.
                Хахаха-точно същия опит имам и аз.В Елмаз само педали ми пишеха,жените, с които се срещах изглеждаха доста по-различно от снимките им.В негативно отношение. А с жена ми се запознах във Фейсбук чрез общ познат.

Коментар

Да ви кажа, че в Тиндър са същите боклуци, като в "Сериозни запознанства", "Ергенът" и другите сайтове, които много мъже са ползвали и са се надявали да стане нещо.

Коментар

Отношенията днес нямат база за сравнение с някогашните.

Тук си абсолютно прав. В моя блок на моя етаж изобщо не се разбираме един с друг. Комшията по средата постоянно прави интриги и говори глупости зад гърба на хората, вкл. и за мен. Вторите комшии не поздравяват и дебнат да се изтеглим и тогава излизат от къщи. И с двете семейства съм имал разправии по въпросите на блока и едно кафе не сме пили за 15 г. С интриганта имаше някакъв период на приятелство. И той ме е канил у тях, и аз тях у нас.
                    Живота тогава беше труден и хората си помагаха, за да оцелеят. Аз помня като дете,когато строяхме къщата, че идваха съседи да помагат.Сега това няма как да стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Пишеш тъпотии. "Вярвали (били) в светло бъдеще"... Твоите - може да са вярвали само в привилегиите - за деня. Кво "светло бъдеще" -кВи 5 леА? За "светло бъдеще" са те учили - самият теб - в последните месеци на комунизЪма...

Всички си лафеха приятелски с комшиите през "комшулука". Събираха се ежедневно и говореха вицове за необразования "Бай Тошо"...

Като деца сме имали респект от всички възрастни...

Отношенията днес нямат база за сравнение с някогашните. Ако някога се е учило за "светло бъдеще" - никой не е приказвал такива неща със своите приятели. В семейството е изключено да са се говорили такива глупости...

Само тия - от "идеологическия фронт" можеха да измислят подобни тъпотии, като "светло бъдеще", но едва ли и самите те са вярвали в тях.

Днес децата им ги плюят, но не се отказват от имотите им, а ги продават, защото били "добри инвестори"... Не правят грешката на родителите си и не създават деца, вероятно, за да няма кой да ги плюе в бъдеще. Мъдрост на Природата ще да е.
                      Отношенията днес нямат база за сравнение с някогашните.

Тук си абсолютно прав. В моя блок на моя етаж изобщо не се разбираме един с друг. Комшията по средата постоянно прави интриги и говори глупости зад гърба на хората, вкл. и за мен. Вторите комшии не поздравяват и дебнат да се изтеглим и тогава излизат от къщи. И с двете семейства съм имал разправии по въпросите на блока и едно кафе не сме пили за 15 г. С интриганта имаше някакъв период на приятелство. И той ме е канил у тях, и аз тях у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

банята показа ли и
                        Става дума за апартамента, който правиха майка ми и баща ми.

Да ви кажа, че в Тиндър са същите боклуци, като в "Сериозни запознанства", "Ергенът" и другите сайтове, които много мъже са ползвали и са се надявали да стане нещо.

Доколкото помня от твоя разказ, вие имате 3 апартамента ваши (на теб и жена ти), а другите си ги купил ти с кредит, на евтините цени преди 2017 г. Нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Защото така се е случило.

Нейният живот също не е бил лек. Тя е идвала у нас в новия апартамент и каза, че повече й хареса - по-голям и нов.
                          банята показа ли и
                          препоръка е

Коментар

....

Моите баба и дядо вярваха в светлото бъдеще и не са били меркантилни - правили са услуги на много хора.

Пишеш тъпотии. "Вярвали (били) в светло бъдеще"... Твоите - може да са вярвали само в привилегиите - за деня. Кво "светло бъдеще" -кВи 5 леА? За "светло бъдеще" са те учили - самият теб - в последните месеци на комунизЪма...

Всички си лафеха приятелски с комшиите през "комшулука". Събираха се ежедневно и говореха вицове за необразования "Бай Тошо"...

Като деца сме имали респект от всички възрастни...

Отношенията днес нямат база за сравнение с някогашните. Ако някога се е учило за "светло бъдеще" - никой не е приказвал такива неща със своите приятели. В семейството е изключено да са се говорили такива глупости...

Само тия - от "идеологическия фронт" можеха да измислят подобни тъпотии, като "светло бъдеще", но едва ли и самите те са вярвали в тях.

Днес децата им ги плюят, но не се отказват от имотите им, а ги продават, защото били "добри инвестори"... Не правят грешката на родителите си и не създават деца, вероятно, за да няма кой да ги плюе в бъдеще. Мъдрост на Природата ще да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Евго бре, цялата ти рода ли е била от номеклатурчици?
                              Ясно що смяташ, че някой ти е длъжен...
                              не си прочел правилно полаксчо
                              момичето е от друга рода на полковници от убо
                              а същинския въпрос е
                              евго, зашо не взе това сгодно съседско момиче
                              парсеци ленити от vhs касети съм изгледал с тоя сюжет
                              и всички са с щастливо свършване....в камерапа
                              препоръка е

Коментар

Тази жена още живее там и е семейна с деца.

Нейният дядо е 15 г. по-голям от моя, но навремето веднага е купил жилището. Както разказа колегата навремето е трябвало препоръчване и връзки, за да станат нещата.

Моите баба и дядо вярваха в светлото бъдеще и не са били меркантилни - правили са услуги на много хора.
                                Евго бре, цялата ти рода ли е била от номеклатурчици?
                                Ясно що смяташ, че някой ти е длъжен...

Коментар

Working...
                                X