Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Което статистически означава, че 3-ма германци се борят за 2 германки. В най-лошия случай. С толкова инсели в 21в., най-вероятно имаме баланс и за всеки има мадама. Ама мързела и зоната на комфорт са голяма работа.
Имам един приятел, който обича докато лежи на дивана, да задава екзистенциални въпроси от типа - Къде са жените?
Наскоро изгледах една жена, както ме учи Миродес.
Тя също ме загледа, но нищо не стана. Нямаше нито усмивка, нито намигане.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има жени 45 +, но аз не търся такива.
Отделно, ако бие на фейк профил, ако е проста и неграмотна, също не се занимавам.
Вчера гледах едно видео на моя преподавателка от СУ за потребителското поведение в Германия.
Тя разказва, че там има голям демографски проблем и 30% от домакинствата са от 1 човек, предимно жени. Т.е. Анке предпочита да си стои сама, но не иска да слугува на Ханс и да ражда от него.
Имам един приятел, който обича докато лежи на дивана, да задава екзистенциални въпроси от типа - Къде са жените?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ти едно разправяш, моя приятел в София, който е разведен ми разправя,че е пълно със самотни жени.Даже му се натискат яки мадами,ама той е моногамен й е само с гаджето си. 25 години по-малка.Но избор има огромен, а не е в най-добрата си форма.
Отделно, ако бие на фейк профил, ако е проста и неграмотна, също не се занимавам.
Вчера гледах едно видео на моя преподавателка от СУ за потребителското поведение в Германия.
Тя разказва, че там има голям демографски проблем и 30% от домакинствата са от 1 човек, предимно жени. Т.е. Анке предпочита да си стои сама, но не иска да слугува на Ханс и да ражда от него.
Коментар
-
Един приятел -адвокат има сходен проблем с моя.
Минал е през тежка житейска ситуация преди години. Обаче това го е изградило. Има си кантора, има си бизнес, работи и изкарва хубави пари, спортува, има и купи от състезания, на 40 г е. Има и BMW. Беше дошла стажантка в кантората му и той се опитал да я свали, но не станало.
Освен това е хубав и се чудя как не го е прилапала някоя жена.
Той също казва, че жените не харесват добрите и романтични мъже, а грубите и лоши мъже!
Коментар
-
Недей да гледаш другите.Съсредоточи се върху себе си и как да можеш да сваляш жени.Като го имаш това умение,ще имаш и голям избор. Тогава и да не потръгне с някоя ще търсиш друга и т.н докато намериш подходяща за семейство.Не е казано,че трябва да се ожениш за първата, която изчукаш.
Минал е през тежка житейска ситуация преди години. Обаче това го е изградило. Има си кантора, има си бизнес, работи и изкарва хубави пари, спортува, има и купи от състезания, на 40 г е. Има и BMW. Беше дошла стажантка в кантората му и той се опитал да я свали, но не станало.
Освен това е хубав и се чудя как не го е прилапала някоя жена.
Той също казва, че жените не харесват добрите и романтични мъже, а грубите и лоши мъже!
Коментар
-
+1
Аз не го познавам чак толкова добре. Прилича ми на хулиган, който не е ходил редовно на училище, който пуши по пейките и се осамотява с жени-хулиганки. Обича секса и прави редовно ........,Има и доста татуси.
Не е семйно ориентиран и не знам дали може да гледа семейство. По принцип може, но ще са малко бедни.
- 1 like
Коментар
-
Задачите на мъжа са най-вече - да има репродулция и да се грижи за близките си.
Нито съм скръндза, нито съм скъперник. Имаме 2-ма малчугани. По-големият разбира и съм му любимец, купувам му всичко и си играя с него!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като се казва"лошо момче"се има предвид такъв в отношенията с жените.Тоя може да е ултрас, да се бие по агитката,но важни са отношенията му с жените.Ако се държи сковано в женско присъствие,ако не е активен в отношенията си с жените, така и ще си остане сам.Най-важното за един мъж е да е самоуверен в женско присъствие и изобщо да не му пука от евентуален отказ или много да умува какво ще си помисли жената. И темата винаги трябва да се върти около нещо,което може да се свърже и със секса-облекло,заведения, курорти,ходене на кино-т.е места, където могат да отидат мъж и жена като двойка. Жените трябва да си мислят за преживявания с тоя мъж, да се почувстват желани и атрактивни.
Аз не го познавам чак толкова добре. Прилича ми на хулиган, който не е ходил редовно на училище, който пуши по пейките и се осамотява с жени-хулиганки. Обича секса и прави редовно ........,Има и доста татуси.
Не е семйно ориентиран и не знам дали може да гледа семейство. По принцип може, но ще са малко бедни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
"Истината е на дъното на морето" , ти си крив характер, видно е от километри - нереалистична висока самооценка , придирчив , скръндза и скъперник ,неориентиран на 40 и кусур години, аджеба к`ви са задачите на мъжа в тоя свят.
Last edited by Evgo; 27.01.2025, 15:26.
Коментар
-
Аз обаче не съм кротичък. На 20+ бях със страшно високо ниво на хормоните. Винаги съм държал на истината и справедливостта и съм се карал с роднини, които искаха да ни крадат или ни крадяха. Дори съм издавал забрани определени хора да не ги каним на гости и все още са в "черен" списък.
- 2 Харесвания
Коментар
-
+1
По принцип, за да има хубава връзка, единият трябва да е кротичък, а другият нахакан. Или единият да е работлив, а другият мързелив.
При жените, ако е много кротичка и скормна, към нея няма интерес и си стои мома, имам 2 такива колежки, отличнички, едната беше голям директор, обаче страшно пасивни и времето си мина.
Имам един познат - лошо момче. Той е от ултрасите на Левски, здрав е, над 190 см. Обаче не е учил и си е малко прост, работи като хамалин. Беше намерил някаква жена 40+ и сега пак си търси. И като няма пари, не може да се пласира хубаво. Иначе е мъжага и е хубав.
Така че всеки с проблема си,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Принципно, привидно "кротичките" мъже и жени на по сериозна възраст са криви характери и това е и основната причина да са сами. Ти си нагледен случай ,като не взимам в предвид сексуалните ти уклони.
Коментар
-
+1
По принцип, за да има хубава връзка, единият трябва да е кротичък, а другият нахакан. Или единият да е работлив, а другият мързелив.
При жените, ако е много кротичка и скормна, към нея няма интерес и си стои мома, имам 2 такива колежки, отличнички, едната беше голям директор, обаче страшно пасивни и времето си мина.
Имам един познат - лошо момче. Той е от ултрасите на Левски, здрав е, над 190 см. Обаче не е учил и си е малко прост, работи като хамалин. Беше намерил някаква жена 40+ и сега пак си търси. И като няма пари, не може да се пласира хубаво. Иначе е мъжага и е хубав.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Много ясно. Жените едно твърдят, че искат, друго мислят, че искат и в действителност трети са истинските им желания.Привлича ги Тъмната страна лошият Дарт Веайдър, а не доброто момче Люк Скайуокър.
Коментар
Коментар