Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Vergil1975; 24.10.2024, 20:53.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Жените имат един особен смях ,когато им се чука та две не видят и много добре го разпознавам.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ясно е че не е само хумора, но заедно с чар, внимание към жената, обаятелност, разбиране минава номера.
тя като е обградена с толкова много внимание и разбиране
как да се сети, че искаш да я...
и да не те вкара във френд зоната, от която измъкване няма
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Лека-полека взехме да си идваме на думата.
- 1 like
Коментар
-
Ясно е че не е само хумора, но заедно с чар, внимание към жената, обаятелност, разбиране минава номера.
- 1 like
Коментар
-
Забавление, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с пичи мохабед. За да събудиш сексуалността й.Иначе ще си просто като клоун, на чийто шеги ще се смее
Коментар
-
Не баш, казвам, че за да оправиш някоя мадама, не е нужно само да я забавляваш. Има нещо друго с което я привличаш, иначе Мистър Бийн щеше да е най-големия сваляч.
Коментар
-
Полаксчо, има хора, включително и аз, ако разчитахме на хумор...ехе, само на ръчна щяхме да я караме.
Коментар
-
Викаш забавлявам някоя мадами,друг стои като пън и накрая той я оправяАко го е харесала преди това може и да стане,но много рядко.
- 1 like
Коментар
-
Тъй де, тъй, едни ги забавляват, после други ги пердашат, а накрая 3-ти ги возят.
Не говоря за теб конкретно, а принципно. Има други фактори, с доста по-голяма тежест на които не обръщаш внимание и го отдаваш на чувство за хумор.Ако го е харесала преди това може и да стане,но много рядко.А и под забавление имам предвид тя да откликва. Тогава просто няма как да стане друг да я оправи. Иначе има много случаи,когато са ме рязали.
Last edited by Vergil1975; 24.10.2024, 20:41.
Коментар
-
Ще проумее ама първо да преболедува двата апартамента дето баща му и дядо му не купили.
Той няма близка среща с жени ти искаш да е забавен?!? Виж го само за някви приложения и фб говори. Тотална смяна на мислене трябва и според мен срещи с лекар специалист.
Коментар
-
Ще проумее ама първо да преболедува двата апартамента дето баща му и дядо му не купили.
Той няма близка среща с жени ти искаш да е забавен?!? Виж го само за някви приложения и фб говори. Тотална смяна на мислене трябва и според мен срещи с лекар специалист.
- 1 like
Коментар
-
Ами не взема от дума.Колко народ му даваме акъл и той не го приема.Жените харесват мъже с чувство за хумор ,забавни(затова съученичките ми и колежките ми бяха луди по мен, не че много съм се възползвал).А Евго подхожда като към някаква бизнес сделка. Така не става.
Не говоря за теб конкретно, а принципно. Има други фактори, с доста по-голяма тежест на които не обръщаш внимание и го отдаваш на чувство за хумор.
Коментар
-
Ами не взема от дума.Колко народ му даваме акъл и той не го приема.Жените харесват мъже с чувство за хумор ,забавни(затова съученичките ми и колежките ми бяха луди по мен, не че много съм се възползвал).А Евго подхожда като към някаква бизнес сделка. Така не става.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и харесват пичи моабедиДа си видял някоя жена да се интересува много от политика,спорт ,история и така нататък. Интересуват ги неща свързани единствено със сексуалността-облекло,деца,почивки,музика, заведения и тем подобни. Т.е жената е създадена за секс. Само трябва да знаеш как да я запалиш.
Last edited by Vergil1975; 24.10.2024, 20:29.
Коментар
Коментар