If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да беше качила по-хубавото видео на песента.
Имай предвид, все пак че това е кавър!
Оригинала е на аржентинката.
Оригинала:
Знам, но версията на адашката е много хармонична, а и гласът на Селин е класи над-оригинала. Песента влезе в България чрез Селин и за мен е свързана с лични спомени
Льох-льох-лили-льох,
льох, ли-ли, льох!
За целувки и любов,
Евго е готов! (дали)?
п.п.
Чудя се, щото матурата иди, иди... а хюмор от нийде се не види!
Най-голямата ми грешка е,че не се научих да играя хоро. Даже и на сватбата ми не се хванах на хорото. А на хоро стават да играят почти всички жени.
В тая връзка мога да дам един съвет на Евго-отива в кръчма и си набелязва някоя мадама и като пуснат хоро се хваща до нея.И като свърши хорото завързва разговор.
С г-н Миков сме "врагове" във военната тема, където той си отстоява позициите си с достойнство, а аз не поддавам поради личен недъг - глупав съм. Предполагам, че за това се закача с мен и тук в любовната тема. И понеже той умело смени темата, отново ще попитам:
Имате ли си химн/вашата си песен? Или аз съм единственият идиот тук, с такива тъпотии в главата?
Имате ли си химн/вашата си песен? Или аз съм единственият идиот тук, с такива тъпотии в главата?
Когато човек живее активно в настоящето, детайлите от миналото избледняват, и нямат голямо значение за него...
Колкото и приятни неща да са ти се случвали в миналото... тук и сега има по-големи предизвикателства... по-силни изживявания... по-големи удоволствия... по-щастливи мигове... Живота е хубав!
Хлапетата слушат песни...
Младите сменят памперси...
Тези, на средна възраст, помагат на младите...
Бабите и дядовците ходят по екскурзии...
Всеки е щастлив по своему... в рамките на ограниченията, които сам си е дефинирал!
С г-н Миков сме "врагове" във военната тема, където той си отстоява позициите си с достойнство, а аз не поддавам поради личен недъг - глупав съм. Предполагам, че за това се закача с мен и тук в любовната тема. И понеже той умело смени темата, отново ще попитам:
Да не излезе грубо, но за една дама - важни моменти са: запознаването с партньора в секса, първата целувка (често тя е с различен партньор от този в секса), първият сутиен, първият секси комплект бельо, първият женски цикъл, първото докосване (с нейно съгласие) на гърдите й от момче (най-вероятно това не е при първия полов акт), първият полов акт (дефлорация), ... ТЯ помни също и подробностите от всеки шопинг - в страната или чужбина... Това са неща, които ТЯ помни задължително, независимо, че мъжът (до нея) не помни подобни "простотии".. ... Па мъж да забрави рожден ден на съпругата - по-добре да се хвърли от близък мост в дълбоки води и се остави водата да го погълне... , както и да изчезне от света ..
Мъжът със сигурност помни поне един "важен" момент в своя живот - първото напиване и (може би) всички казармени изпълнения, въпреки че това са изгубените и безмислени моменти от живота му, за разлика от великият смисъл, заложен във всички най-важни моменти от живота на дамата до него...
Така, че - когато мъж забрави повода, поради който харесва една песен от миналото - редно е да попита дамата до себе си, защото тя със сигурност ще го подсети... Има вероятност още тя да го изгледа предизвикателно, с показалец да го почука по главата и да го помоли да разкопчае панталона (джинсите) си..., да му ги смъкне внимателно надолу..., след което да му покаже (орално) какво се е случило при това изпълнение от клипчето... "Ох, скъпа! Толкова съм виновен пред теб! И признателен, разбира се!"... (предполагаеми реплики, които всеки мъж би трябвало да помни)... Или да се ограничи само с едно: "опааа!"
Мъжете (понякога) забравяме и това.... ..., но дамите прощават, защото утре е шопинга, а днес той е получил заплатата и коледните бонуси...
Тя не е такава. Не е меркантилна. Вярно е, че много я глезя и винаги съм давал всичко за нея. Но сме видяли и две и двеста. Винаги е била до мен и ме е подкрепяла. Колкото е била по-бедна трапезата, толкова по-сплотени сме били. Благодарен съм обаче, че винаги е имало нещо на трапезата. Не сме изпитали най-големите предизвикателства на човечността. Но сме изяли тонове сол в живота си. Заедно.
Да не излезе грубо, но за една дама - важни моменти са: запознаването с партньора в секса, първата целувка (често тя е с различен партньор от този в секса), първият сутиен, първият секси комплект бельо, първият женски цикъл, първото докосване (с нейно съгласие) на гърдите й от момче (най-вероятно това не е при първия полов акт), първият полов акт (дефлорация), ... ТЯ помни също и подробностите от всеки шопинг - в страната или чужбина... Това са неща, които ТЯ помни задължително, независимо, че мъжът (до нея) не помни подобни "простотии".. ... Па мъж да забрави рожден ден на съпругата - по-добре да се хвърли от близък мост в дълбоки води и се остави водата да го погълне... , както и да изчезне от света ..
Мъжът със сигурност помни поне един "важен" момент в своя живот - първото напиване и (може би) всички казармени изпълнения, въпреки че това са изгубените и безмислени моменти от живота му, за разлика от великият смисъл, заложен във всички най-важни моменти от живота на дамата до него...
Така, че - когато мъж забрави повода, поради който харесва една песен от миналото - редно е да попита дамата до себе си, защото тя със сигурност ще го подсети... Има вероятност още тя да го изгледа предизвикателно, с показалец да го почука по главата и да го помоли да разкопчае панталона (джинсите) си..., да му ги смъкне внимателно надолу..., след което да му покаже (орално) какво се е случило при това изпълнение от клипчето... "Ох, скъпа! Толкова съм виновен пред теб! И признателен, разбира се!"... (предполагаеми реплики, които всеки мъж би трябвало да помни)... Или да се ограничи само с едно: "опааа!"
Мъжете (понякога) забравяме и това.... ..., но дамите прощават, защото утре е шопинга, а днес той е получил заплатата и коледните бонуси...
Имате ли си химн с любимата/любимият? Ние имаме огромен брой песни, които са запечатали някаква емоция, от различни периоди на връзката ни. Харесваме всички тях, защото пазят много ценни спомени. Но една песен ни е малко по-специална. Защото още като бяхме деца през 94-та си стана нашата песен. Вече не помня защо точно тази, но помня, че беше много важно. И до ден днешен ми е много скъпа. Знам, че не е кой знае какво и че е на милион години, но аз влагам един по-различен смисъл в нея. За това, искам да поздравя всички влюбени гълъбчета тук, с тази антика от отминалата младост на бат ви цецко Обичайте се истински, слейте сърцата и душите си, завинаги вярвайте във вашата любов и нищо друго няма да има значение.
А жиголото може да вземе виагра и да изкара 4-5 тека.
Ще изкара 4-5 тека ако е млад и без"Виагра".Ама нали това работи, на другият ден пак ще трябва да задоволи клиентки. Е колко дни поред ще изкара с по 4-5 тека?Седмица, две, месец?А после?Докато жената навирва краката и може да изкара за деня и 20 клиенти. Жените в това отношение са много по-добре от мъжете. Хем могат да правят секс ,с когото си поискат, хем колкото си поискат. Друг въпрос е защо не се възползват. Гледах едно предаване за някаква англичанка,която решила да прави секс с много мъже. И за няколко години беше прекарала над 1000 мъже. А беше 120 килограмов хипопотам. Направи сметка ако беше по-привлекателна.А един мъж може да е привлекателен и пак да остане на сухо.
Хайде, хайде... Достатъчно е, че се будим на другата сутрин.
Нека не бъдем максималисти...
Прав си, на тая възраст, не знам дали ще се събудя , а пък секса ми е бонус от Бог и всеки път благодаря на Господ, че освен оживял, оставам и палавник.
А само реалисти достатъчно ли е? Не мисля, поне в това отношение, но съм далечко от тези години.
@Ender е великан и му ударих един лайк. Но човек е на толкова, на колко се чувства. Виждал съм 30+ годишни старци, както и 60+ годишни младежи. Един мъж на 75+ ме направи за смях, изпреварвайки ме по пътеката към връх Мусала.
Коментар