Първоначално изпратено от Vergil1975
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа ви кажа, че ме обиждате с постовете си.
Нищо ми няма......мога и 20-годишна да си хвана. И да търси в мен бащата и закрилата,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Какво се присъединяваш?Няма жена на света, която да не се впечатли от лъскава и скъпа кола.Щото е израз на богатството на мъжа,а жените търсят богати мъже.
Коментар
-
Не е коктейл. А е разговор със сексуален подтекст .От който си проличава дали има искри между мъж и жена. Например едната стана наскоро баба.И като черпеше аз й честитих и й казах, че никога не съм правил секс с баба. И оная се захили и отговори, че ми е време да пробвам.А не е стара-мой набор e,но млада е родила.Като ги видя тия трите и винаги ми хрумва някоя подобна щуротии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Присъединявам се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
престани да пълниш главата на евго с глупости. Не му трябва грам да впечатлява 20г бръмчалка. Да не говорим че ако ще и БУГАТИ да си купи пак няма да му върже
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Е да, това е основното във вашате НПО пропаганда. Да изравнявате мъжете със жените.
Мъжете имат чест, великодушие и все неща, които жените нямат. Жените нямат примерно топки.
Оп, тука за топките не е много сигурно. Сега е много, как да кажа, похвално котгато на една жена и кажат, че има топки.
Това става, когато тя прояви някакъв инат. Тогава казват "браво, това момиче има топки" или "това момиче има по-големи топки от еди-койси.
И тя се радва, милата, че са я накичили с две хубави космати топки.
"Брауново движение" как въобще ти хрумна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
На "млад шофьор" не се дава мощна кола.
Която ме взима, да ме взима както съм в момента, и да не се налага да правя "чудеса от храброст".
Коментар
-
Финансова стабилност сама по себе си не гарантира успех сред жените. Освен естествено ако не говорим за мъже с много пари. Като днес чух за един такъв с часовник за 250 хиляди лева. Тоя,за който ти говоря имаше една тайфа приятели все програмисти и всички бяха като него с нулеви контакти с жени.
Колкото до спортната кола говорим конкретно за Евго,а не за някой без два лева в джоба. Евго е финансово подсигурен, имотен.Остава да покаже тоя своя финансова стабилност и на дамите .А какво по-ярко доказателство от спортен автомобил.Last edited by bota156; 31.01.2023, 18:21.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Тука нацели, но изпадайки в крайности ще привлече само златотърсачки. Баланс му е майката. В случая с твоя приятел ИТ-то, проблема едва ли е защото е толкова зле като поведение и напереност, най-вероятно просто няма контакти. Голяма част от средностатистическите българки биха му вързали, заради финансовата стабилност, както и изкуствения интелект потвърди.
За немския премиум вече не съм много съгласен, тъй като стана много комерсиално, поне в София. Всеки бачкатор може да изтегли 50бинки за няква 6-7 годишна тупалка и да го играе гъзар. По-добре е да имаш кеш в джоба и хубав доход. Тогава вече, ако си мераклия купуваш. Иначе, ако не те влече става комплексарско
Колкото до спортната кола говорим конкретно за Евго,а не за някой без два лева в джоба. Евго е финансово подсигурен, имотен.Остава да покаже тоя своя финансова стабилност и на дамите .А какво по-ярко доказателство от спортен автомобил.
- 1 like
Коментар
-
На "млад шофьор" не се дава мощна кола.
Която ме взима, да ме взима както съм в момента, и да не се налага да правя "чудеса от храброст".
Иначе, чудеса от храброст не са нужни, но ако срещнеш жена която те грабва, не е лошо да се постараеш. Дори това да включва покупка на кола. С деца в София, без наличен автомобил нещата много се усложняват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Значи ти трябва задължително 4х4 с минимум 400 коня. И съответно номера може да е 4444, като сме тръгнали в тоя ред
Коментар
-
С малка практика съм зад волана и ще ми е трудно в големите задръствания в София.
Има таксита, когато се налага.
Те филипинките са лесна топка, искат да се измъкнат от мизерията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеПод заможен сигурно се разбира милионер. Щото един мой далечен роднина е Ай Ти специалист в София и да ти кажа хич не е популярен сред жените.А пък е добре платен със собствено жилище. В крайна сметка се ожени за някаква филипинка ,с която се запозна по Интернет. Пак нещата опират до поведение и визия.Жените много повече се впечатляват от демонстрацията на богатство, отколкото самото богатство. Аз затова и казвам на Евго да купи някоя спортна кола, задължително "Мерцедес "или"БМВ",естествено не нова,но на 6-7 години има запазени, да се облича с модни дрешки,да е нахакан и резултатите няма да закъснеят.
Колкото до"фенклуба"и аз го имам от две вдовици и една разведена. Знам,че са ми "фенки",щото като ги видя им правя"пичи мохабед "и ония се хилят. Нищо не е станало с тях, но съм сигурен, че ако побутна леко и нещата ще се получат. Но засега нямам интерес. Т.е имам,но е свързана с доста затруднения една такава връзка.
За немския премиум вече не съм много съгласен, тъй като стана много комерсиално, поне в София. Всеки бачкатор може да изтегли 50бинки за няква 6-7 годишна тупалка и да го играе гъзар. По-добре е да имаш кеш в джоба и хубав доход. Тогава вече, ако си мераклия купуваш. Иначе, ако не те влече става комплексарско
Коментар
Коментар