If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Влиза пациент при лекар. Докторът пише нещо на бюрото си и без да вдига поглед от листата пита пациента:
- От какво се оплаквате?
- Не ми става.
Докторът продължава да пише и без да вдига поглед казва:
- Върнете се утре, но водете и жена си.
Пациента идва водейки и жена си. Докторът нарежда:
- Госпожо, моля съблечете се и легнете на кушетката.
- Но докторе, той мъжът ми е за преглед, а не аз.
- Моля ви, колаборирайте!
Жената се съблича и ляга. Докторът продължава да нарежда:
- Така, сега се обърнете насам. Добре. Сега застанете така. Отлично. Завъртете се. Чудесно.
Докторът се обръща към мъжа:
- Нищо ти няма. И на мен не ми става.
Е, аз нарочно го преместих в темата за вицовете, а ти сега ми съсипа и без това жалкото реноме тук в темата
Браво, но тя може и въобще да не е свършила - не е атака - просто отбелязвам.
Ми естествено! Мъжете сме егоисти. Бях се запознал със сестрата на един приятел, който почина Бог да го прости! Пихме щампанско и мезихме кашу в един бар. Тя беше красавица, но ме предупреди, че била фригидна и не изпитва удоволствия от секс с мъжете. Заведох я но хижа Простор и го правихме 5 пъти. Тя дори и не се преструваше, щото ме беше предупредила. Аз,обаче си направих купона, щото мъжа обича с очи, а жената с уши. Все пак, ми остана горчива дъвка на самочувствието...
Виаграта не е панацея при съпътстващи заболявания. Тя еректилната способност се губи по някаква причина. И може да се увреди сериозно сърцето.
Принципно на здрав спортуващ мъж виагра не му трябва. Аман от изгъзици.
Четете бе хора, ограмотявайте се.
този виц на цецо е много навременен
Влиза пациент при лекар. Докторът пише нещо на бюрото си и без да вдига поглед от листата пита пациента:
- От какво се оплаквате?
- Не ми става.
Докторът продължава да пише и без да вдига поглед казва:
- Върнете се утре, но водете и жена си.
Пациента идва водейки и жена си. Докторът нарежда:
- Госпожо, моля съблечете се и легнете на кушетката.
- Но докторе, той мъжът ми е за преглед, а не аз.
- Моля ви, колаборирайте!
Жената се съблича и ляга. Докторът продължава да нарежда:
- Така, сега се обърнете насам. Добре. Сега застанете така. Отлично. Завъртете се. Чудесно.
Докторът се обръща към мъжа:
- Нищо ти няма. И на мен не ми става.
Моят рекорд е 9, като бях на 23 в Студентски град с една оперна певица, куаратурен сопран, между 8 вечер, на другия ден до 1 на обяд. Тогава не бях и чувал за стимуланти, като виагра. Но не съм я питал та кога/ дали и колко пъти е свършила
Браво, но тя може и въобще да не е свършила - не е атака - просто отбелязвам.
Моят рекорд е 9, като бях на 23 в Студентски град с една оперна певица, куаратурен сопран, между 8 вечер, на другия ден до 1 на обяд. Тогава не бях и чувал за стимуланти, като виагра. Но не съм я питал та кога/ дали и колко пъти е свършила
тука не съм съгласен. Една сама жена е НИЩО, па на стари години още повече. Дори само проклетията да не може да си излее на мъжо си е достатъчно съсипващо
Хм, абе … бая весели вдовички познавам покрай работата си
Не си спомням аз да съм те обиждал. Така че никаква топка не връщаш,а ме изкарваш едва ли не импотентен,щото в секса не съм се ограничавал само с лашкане.Вчера испанската аристократка пък ме обвини, че само съм лашкал и не съм бил разбирал,че сексът не е само ръгане.
Е няма угодия.
Няма въобще подобно нещо. Казах, че на елементарните мъже и сексът им е елементарен. Какво да те обвинявам тебе лично като не те познавам, бе, джанъм?
тука не съм съгласен. Една сама жена е НИЩО, па на стари години още повече. Дори само проклетията да не може да си излее на мъжо си е достатъчно съсипващо
С по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието редовно ходим в планината на преходи и на лов. Не две ловища излизаха мечки. Тази година изчезнаха някъде добитъците. По този повод 1/3-та с прискърбие заяви, че дори мечките съм успяла да изгоня.
Наздраве, bota!
Неприятното е, че поради различни физиологични особености в повечето случая жената на старини остава сама.
Коментар