Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ти не знаеш ли вица за корабокрушенеца и синди крауфорд (смятай колко е стар).
Не се ли похвалиш каква манекенка/красавица си свалил все едно нищо не си свършил
Нещата не ги разбирам по този начин. Не се хваля. Къде, кога, с коя касае единствено мен и съответната дама. Отнасял съм бъзици за това, но ми е точно през левия крачол.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеЖените имат нужда от такъв мъж - като му се обади "Тежко ми е", той да отвърне "Събличай се след 10 минути съм при теб"
В реалния живот българката не е толкова сексуална. Особено в зряла възраст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеЗащо ти е мъж тогава?
Не се ли похвалиш каква манекенка/красавица си свалил все едно нищо не си свършилНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
да Ви разкажа за една преподавателка от Софийския университет.
И преди 21 г. и сега е страшно пълна, може би към 150 кг. Обаче не й пука особено, весела и позитивна. Пише високи оценки.
Винаги е усмихната, ходи на семинари и конференции в чужбина, на снимките винаги е нахилена с пъстри шалове,
Така че всичко е субективно и трябва човек да е позитивен и почтен в отношенията си с другите!
Затова моят съвет е да се отнасяш с добрите хора с добротата, с каквато са се отнесли към теб. Дори да надградиш ,защото такова поведение трябва да се насърчава.А към лошите да се отнасяш като към долни отрепки,каквито са в действителност. Такива хора приемат за слабост добро отношение към тях в резултат на тяхното лошо,затова на зло куче трябва да се отговори със зъл прът.Last edited by mirodes; 20.03.2023, 12:35.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Привет,
да Ви разкажа за една преподавателка от Софийския университет.
И преди 21 г. и сега е страшно пълна, може би към 150 кг. Обаче не й пука особено, весела и позитивна. Пише високи оценки.
Винаги е усмихната, ходи на семинари и конференции в чужбина, на снимките винаги е нахилена с пъстри шалове,
Така че всичко е субективно и трябва човек да е позитивен и почтен в отношенията си с другите!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
При тази аматьорка от степите? Обиждате ни, драги.
Може ли така да се излагате?.
Ама така кажете. Мъже приемате ли на лекциите? Може и само през шпионката да гледам .... но задължително и в гримьорнатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво знае тя, по сложните теми, които обсъждаме тук ежедневно
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Да не одите на осеминар при Кобилкина?
Начи, нека да се разберем - в голяма си заблуда изпаднал.
Не може представителка на нация, която разнообразява ,потребата на алкохол с правене на секс да учи на хватки и чалъми представителки на нация, която разнообразява редовното правене на секс с умерена употреба на алкохол.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Браво, Ратко! Так держать!препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кобилкина идва на семинар при тях
Коментар