Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Имах един приятел китаец, който се казваше Чен. Един ден, докато пиехме кафе у тях, го попитах:

  - Чен, дразни ли те, когато казват, че всички китайци имат една и съща физиономия?

  А той отговори:

  - Чен отиде за бира, аз съм жена му!

  Коментар


  • Чък Норис хванал Коронавирус, но след това го пуснал

   Коментар


   • Забелязано в София

    Коментар
    • И ний сме дали нещо на света...

     Коментар


     • След двучасов жесток скандал, мъж и жена стоят на дивана в хола. Гробна тишина. Мъжът се решава да я наруши: - Може ли да гледам телевизора? - Може, но без да го включваш...

      Коментар


      • Коментар


       • Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
        Една фирма дала безплатни самолетни билети на студенти-инженери и техният професор. Когато се качили на самолета, пилота им съобщил, че този самолет е построен от техния проект. Моментално всички се изнесли без професора. Когато стюардесата го попитала защо той не си е тръгнал, той отговорил: "Познавам толкова добре студентите си и съм сигурен, че това чудо даже няма да запали!"
        Самото обстоятелство, че творението е припознато като самолет, вече е достатъчно условие за успех. Остава да се намерят достатъчно хора да го вдигнат във въздуха....
        И това ще мине ...

        Коментар        • Пред Валентинско: - Миличък, ти заради какво ме обичаш? - Заради красотата ти, заради ума ти, стила ти и чувството ти за хумор, Любима моя. А ти за какво ме обичаш, скъпа? - Заради безупречния ти вкус!..

         Коментар


         • Една фирма дала безплатни самолетни билети на студенти-инженери и техният професор. Когато се качили на самолета, пилота им съобщил, че този самолет е построен от техния проект. Моментално всички се изнесли без професора. Когато стюардесата го попитала защо той не си е тръгнал, той отговорил: "Познавам толкова добре студентите си и съм сигурен, че това чудо даже няма да запали!"
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

          Коментар


          • 18 0 Блондинка се явява на изпит в Музикалната академия. Един от изпитващите казва: – Значи Вие сега ще застанете с гръб, а ние ще натиснем един клавиш на пианото и вие трябва да познаете… Обръща се тя, чува се тон. Обръща се с лице към комисията, поглежда ги един по един и в един момент посочва един от професорите и тържествуващо казва: – Ти го натисна!

           Коментар


           • Блондинка и мъж пътуват в самолет. Мъжът решил да се избъзика: – Искате ли да играем на една игра? Аз ще ви задавам въпрос, ако не познаете ще ми дадете $5, а ако аз не позная аз ще Ви дам. – А, не не мога, уморена съм. – Добре де, ако аз не позная ще ви дам $500. – А не,… е добре хайде. И така мъжът задал някакъв въпрос, блондинката не знаела и му дала $5. Дошъл неиния ред: – Кое е това нещо, което се качва в гората на четири крака и слиза на три? Мъжът почнал да мисли, мислил, мислил нищо не измислил. Извадил лаптопа и почнал да рови. Но накрая се отказал извадил и й дал $500. Дошъл негов ред: – Добре де, какво е? – Ами, и аз не знам – казала тя и му дала $5..

            Коментар
            • segabg.com
             Христо Комарницки е български аниматор, илюстратор и…             Коментар


             • На самотен остров попаднали онанист,гей и нимфоманка.
              Хомосексуалистът казал на ч*киджията:
              - Чуй съвета ми! Убий тази к*рва! Тя само пречи!
              А после,с теб ще имаме нормален полов живот!
              На свой ред нимфоманката му казала:
              - Чуй съвета ми! Убий този педал! Той само пречи! А после,с теб ще имаме нормален полов живот!
              Отначало,онанистът послушал първия съвет.
              И убил к*рвата.После послушал и втория съвет.
              И убил педала.А после,вече нищо не му пречело на нормалния полов живот!

              Коментар              • Една блондинка се мотае из зеленчуковия пазар. Изведнъж гледа, на една сергия някакъв тип продава някакви странни неща. Отишла да разгледа. -К’во продавате? – усмихнато попитала блондинката. -Семки от круши – съвсем сериозно отговорил продавачът. -И за какво се ползват? -Като ги ядеш, ставаш по-умен. -Сериозно!? -Да. -Колко струват? -10 семки са 10 лева. Блондинката започнала да се колебае. Много дебела цената. Помислила малко и казала: -Добре. Дай ми десет бройки. Блондинката купила семките. Изяла ги. Изведнъж се замислила и след малко казала: -Ама аз за 10 лева щях да си купя няколко килограма круши. А там щеше да има много семки. -Видя ли че действа. Вече поумня. Блондинката пак се замислила: -Вярно бе! Наистина действа! Дай още 10 семки...


               Коментар


               • След 15 години един мъж избягал от затвора. Търсейки пари и оръжие, разбил една къща. А в леглото хванал младо семейство.
                Наредил на мъжа да стане от леглото и го вързал за стола. Докато връзвал жената за леглото се качил върху нея, целунал я по врата и отишъл в банята.
                Докато крадеца бил в банята, съпруга прошепнал на жена си:
                - Слушай и изпълнявай какво ти казва този тип - той е избягал затворник, виж му дрехите! Вероятно е прекарал много време в затвора и от години не е бил с жена. Видях го как те целува по врата. Ако поиска секс, не се съпротивлявай, не отказвай и прави каквото той ти каже. Задоволи го независимо колко много те отвращава. Ако се ядоса ще ни убие. Бъди силна скъпа! Обичам те!
                И съпругата отговорила:
                - Той не ме целуваше по врата, а ми шепнеше на ухото. Каза ми, че е гей, мисли че си сладък и ме попита дали имаме вазелин. Аз му казах, че има в банята. Бъди силен скъпи. И аз те обичам.

                Коментар

                Working...
                X