IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Учителката предава в клас:
    - Деца сега ще казваме думи с буквата "П".
    Иванчо от последният чин настоятeлно вдига ръка.
    - Госпожо, нека аз! Нека аз да кажа!
    - Не може Иванчо. Ти още не си довел вашите за буквата "К".
    Last edited by Моабет да става; 31.03.2023, 21:25.
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Враца...Многопрофилна болница за активно лечение. Млад мъж седи на една пейкя и целио трепери, чека да влезне у кабинето и да чуа страшна диагноза. Минава стрина Кина, която е санитарка и нещо като неофициален специалист по обща медицина.
      - Що ревеш кат натрътен овен бе, комсомолец? Недей така, че ми са скине сръце като та гледам! - пита загрижено лелката.
      - Ами, почернял ми е единия ОРЕХ и се опасявам от най-лошото! - през сълзи отвръща младежа.
      - Ела с мене леля, ти си младо момче! - зела светкавично решение стрина ви Кина и го повела с бодра стъпка.
      Влезнале у санитарното помещение и санитарката му дръпнала надоле гащите, па погледнала експертно, после плювнала на един пръст и зела да тръка, а черното са маанало. Момчето зело да гледа като гладно бебе у буркан с дренки и унемело, просто не можало да мъцне от шока. А стрина Кина експертно казала:
      - Младеж, не зимайте тиа евтини китайски гащи от пазаро, пущат на кожата, ма ше та фане неко направление и ше изпущиме работата бре...

Коментар

• Разликата между пиратите и българските футболисти е, че на пиратите само единия крак е дървен.

Коментар

• Из женски форум:
          "Прегледах му всичките дрехи и колата и нито един косъм не открих. Мръсника му с мръсник сигурно с плешива ми изневерява... или пък с мъж!"

Коментар

• Участничките в конкурса за красота се запознаха с членовете на журито.

Коментар

• Малко по долу от отговора на талибаните е описан интересен случай.
              1990 година калифорниеца Стив Комисар публикува обяви в националните медии.
              "Solar-powered dryers - $49.45"

Клиентите получавали въже за простор.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-03-23 213422.jpg
Views:	1
Size:	61.2 КБ
ID:	4043408

Няма лъжа, няма измама https://twitter.com/TalibanPRD/statu...82563911475201

Коментар

• Инфлацията е по-лоша от развода - пак си губиш половината пари, но жена ти остава…

Коментар

• Mакедонски учен пристигнал в турско село да изучава местните традиции и обичаи. Човекът бил контактен и добронамерен и бързо се сприятелил с жителите на селото. Когато дошло време да си тръгва, те решили да му подарят нещо за спомен, но не можели да се разберат какъв да е подаръкът.
                    Имало най-различни предложения:
                    - Да му дадем едно буре с хамсия ! - казвали някои...
                    - Да му направим пакети с нашите прочути подправки ! - предлагали други...
                    - Приятели, - казал кметът - няма да подаряваме неща, които ще свършат след известно време и човекът ще ни забрави !.. Трябва да му подарим нещо, което винаги като го вземе в ръка, да си спомня за нас !..
                    Речено - сторено ! Намерили го, метнали го на гръб и го занесли при сюнетчията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение

Там пише и:
                      Вземете едно средно голямо пиле, около 800 гр.
                      Сега виждате ли бройлерите в магазина?
                      По кило и половина.
                      Глупости на търкалета. Ние гледахме неква огромна порода - ставаха по 5 кила за 5-6 месеца. Имаше по 1 пръст лой като го свариш
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                        рецептата в готварската книга останала от баба ти.
                        - И какво пишеше там?
                        - Вземете кайма за 50 стотинки...
                        Там пише и:
                        Вземете едно средно голямо пиле, около 800 гр.
                        Сега виждате ли бройлерите в магазина?
                        По кило и половина.

Коментар

• Как се стига до семейни проблеми? Инфлация е виновна ....
                          Млада булка ще готви за пръв път на мъжа си, взима старите книги с рецепти на баба му и приготвя супа топчета. Мъжът се прибира вечерта, сяда на масата, жената му подава купичка супа и го гледа с очакване. Той разбъркал малко супата и попитал:
                          -Тези топчета защо са толкова малки и толкова малко?
                          - Не знам - отговорила жената,
                          приготвих супата точно по рецептата в готварската книга останала от баба ти.
                          - И какво пишеше там?
                          - Вземете кайма за 50 стотинки...

Коментар

• След секс
                            Мъжът:
                            - Е, ние какви сме сега?
                            Тя:
                            - Никакви, само те пробвах...!

Коментар

• Урок по биология. Учителката пита:
                              - Иванчо, кажи в кои органи има най-много паразити?
                              - В държавните, госпожо...

Коментар

• - Как си ,защо изглеждаш така изморен ?
                                - Леко съм болен.
                                - Защо не отидеш на лекар?
                                - Живее ми се !!!

Коментар

Working...
                                X