Малка обява: "Продава се валяк в много добро състояние. Изглежда добре - път му правят всички (дори и гъзарите със спортните мерцедеси)! Кабрио, кожен салон, климатик. V12. Турбодизел. Твърдо спортно окачване - липса на крен, дори и при най-остри завои. Свръх-ниско-профилни лети джанти. Набира максимална скорост още при потегляне. Супер система против кражба - половин час след кражбата, колата ви е още в пределите на пряка видимост. Побързайте! Единична бройка!"И паркираш където искаш-нито скоба ще му сложат, нито паяк ще го вдигне!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Малка обява: "Продава се валяк в много добро състояние. Изглежда добре - път му правят всички (дори и гъзарите със спортните мерцедеси)! Кабрио, кожен салон, климатик. V12. Турбодизел. Твърдо спортно окачване - липса на крен, дори и при най-остри завои. Свръх-ниско-профилни лети джанти. Набира максимална скорост още при потегляне. Супер система против кражба - половин час след кражбата, колата ви е още в пределите на пряка видимост. Побързайте! Единична бройка!"И паркираш където искаш-нито скоба ще му сложат, нито паяк ще го вдигне!
- 7 Харесвания
-
Сватба нейде по Северозапада!
Подпийналия свекър се загледал в булката( пустиняк от световна класа) и инстинктивно вика на жена си:
- Му у, така като гледам .... нищо не сме взелее!!!
В следващия момент, погледа му попада на сина му ( още по голем пустиняк) и набързо допълнил:
- Ма па и нищо не сме и дале ...
- 5 Харесвания
Коментар
-
На младини бях голям меломан. Харесвах най-разнообразна музика, изслушал съм хиляди албуми. Но това, което ме формира като личност, бяха точно две групи - трета група в детската градина и хидроксилната група на етиловия алкохол.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеОтдавна искам да го напиша,
sinbad е достигнал висоти със намирането на добри вицове,
понякога влизам тук само, заради него,
Thank you, man !Преглеждаш форума и мила изненада ......, благодаря за оценката
, опитвам се да разведря обстановката!
- 9 Харесвания
Коментар
-
6 часа сутринта:
- Скъпи, искаш ли нещо за закуска? Препечена филия с масълце? Мекички? Палачинки?
- Не, мила! Тая виагра - съвсем ми уби апетита!
12 часа по пладне:
- Скъпи, искаш ли нещо за обяд? Супа топчета? Мусака? Свинско със зеле?
22 часа:
- Скъпи, искаш ли нещо за вечеря? Лозови сармички? Руло Стефани? Пиле с картофи?
- Слушай, бе, говедо с говедо! На теб - тая виагра може и да ти е убила апетита! Обаче, би ли слязъл най-после от мен! Защото, аз пък - УМИРАМ ОТ ГЛАД!!!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Мъжка компания пие в ресторант. На съседната маса сяда невероятно красива жена... Единият от мъжете се обажда:
- Цяла седмица бих гладувал, само и само да я изчукам.
А мадамата да вземе да го чуе!
- Хайде - казала му. - Ще стоиш у нас една седмица, няма да ядеш, а после ще преспим!
Той се съгласил... минала една седмица. Отива ТЯ при него. Облечена подобаващо, т.е. съблечена, самата мечта. Той я прегръща, докосва гърдите ѝ и казва:
- Колко са мекичкиииииии... Като хле-е-ебец!
- 6 Харесвания
Коментар
-
- Жена, гледай само как се търкалят годините... Имаме си дом, вила, две коли и две деца. А помниш ли едно време - живеехме на квартира, карахме колело и парите все не стигаха, но пък всяка вечер си лягах с двадесетгодишна!
- Ти си легни сега с някоя двадесетгодишна и ще видиш как ще ти се върнат и квартирата, и колелото, и безпаричието!
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар