IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дядо ми казваше:
    - Преди да дадеш пари на заем на някого, прегърни го, защото най-вероятно го виждаш за последен път ...

Коментар

• На първа среща жената се води на кино, за да се провери дали може да мълчи два часа .....

Коментар

• "Когато група туристи посетили ферма за крокодили, собственикът на мястото представи смело предложение: "Който посмее да скочи, да плува до брега и да оцелее, ще ви дам 1 000 000 долара. Никой не посмя да помръдне. Изведнъж един мъж скочил във водата, отчаяно заплувал и стигнал до брега, докато бил гонен от всички крокодили. Собственикът обяви: "Имаме смел победител!! "След като мъжът прибрал наградата си, той и съпругата му се върнали в хотела. При пристигането си управителят му казал, че е бил много смел да скочи. На което мъжът отговорил: "Не съм скочил, някой ме бутна! " Жена му се усмихна..... - Зад всеки успял мъж, стои жена, която го бута!

Коментар

• Единствената емоция, която е искрена в един мъж е ерекцията!

-- из лекции на Кобилкина

Коментар

• - Много лошо се отразява на децата дето стоят при баба и дядо през ваканцията..
            - ???
            - Вчера една позната пита сина ми на колко години е и той каза " Оххх, да съм жив и здрав на пролет ще стана на 6."

Коментар

• Пешо купил две кокошки от пазара. Случайно видял и комшийката Пена и казал:
              - Пено, хайде да си ходим!
              - Аааа не, страх ме е да не ме опънеш по пътя!
              - Как ще те опъна, не виждаш ли, че държа две кокошки в двете си ръце?
              - Ами то кокошките мога и аз да ги държа ...

Коментар

• Ако си мислите че от работата ви няма смисъл,спомнете си, че в завода на БМВ някой слага мигачи...

Коментар

• От малка се е научила ...

https://www.facebook.com/reel/926018162992511

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    Мъж решава кръстословица.
                    - Мила, какво и трябва на една жена, за да бъде щастлива?
                    - Любов, внимание, цветя ....
                    - Не ставай смешна. Тука има място само за 3 букви ...
                    Две приятелки. Едната решава кръстословица:
                    - Женски полов орган.
                    - Хоризонтално или отвесно?
                    - Хоризонтално.
                    - Уста!

Коментар

• В кръчмата:
                      - Дай акъл какво да купя на жената за рожденния ден.
                      - Най-добре е да попиташ нея.
                      - А не ! Толкова пари нямам !!!

Коментар

• Един от законите на семейния живот: Ако жената кипне ..... мъжът се изпарява !!!

Коментар

• Струва си да се види

https://www.facebook.com/reel/1297413111284956

Коментар

• Мъж решава кръстословица.
                            - Мила, какво и трябва на една жена, за да бъде щастлива?
                            - Любов, внимание, цветя ....
                            - Не ставай смешна. Тука има място само за 3 букви ...

Коментар

• Въпроса "Чий е Крим?" вече не е актуален. На мода е въпроса "Чия е Канада?"
                              Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Електронното правителство стартирано като пилотен проект е замразено за неопределен период. Още първият ден след стартирането са арестувани два сървъра и рутер за получаване на подкуп.
                                Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

Working...
                                X