IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Идеалният мъж е този който смята, че има идеална жена.
    Бернард Шоу
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от DIvanov Разгледай мнение

да става все по-добра в секса, а ти да не знаеш защо
      Може да посещава курсове при Кобилкина.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        - Какво е по-лошо от това жена ти да не може да готви?
        - Да не може да готви, но да готви....
        да става все по-добра в секса, а ти да не знаеш защо

Коментар

• На вниманието на всички които са в темата за цените на жилищата.
          Когато искате да продадете/отдадете под наем жилище. Наемете жилището отсреща. Всеки път когато ще идват на оглед мъже наемате две хубави момичета и ги карате по време на огледа да се мотаят неглиже в стаите и по терасата в жилището напротив. По време на огледа все някой ще забележи хубавиците. Тогава небрежно кажете:
          - Ааа... съседките ли? Те така си ходят.
          Така значително ще подпомогнете сделката. Без пазарлъци за цената.

Коментар

• Който говори много все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.

-- Конфуций

Коментар

• - 61, 62, 63, 64, 65, Ураааааа
              - Абе брои се 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ....
              - Не бе, пенсионирам се

Коментар

• - Какво е по-лошо от това жена ти да не може да готви?
                - Да не може да готви, но да готви....

Коментар

• Работя като IT специалист. Имам много опит и с хардуера и със софтуера. Поради това ми беше омръзнало да ме поканят уж на бира, и да ми набутат лалтоп който има "малък" проблем, та "само да погледна". Обикновенно това се оказва архивиране на данните и цялостна преисталация на софтуера или замяна ъпгрейд на памет или твърд диск. Не мога да го занеса в службата поради правилата за вътрешен ред. Трябва да се занимавам в свободното ми време което не е много.
                  Затова от години когато се запознавам с хора се представям като проктолог. Не мога да се оплача. Не съм имал случая някой да ме моли "само да погледна".

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
                      Какво става трети път вадя от гардероба юргана опакован за лятото?
                      глобално затопляне . Няма да забрава на моя бал преди 30г беше 34 градуса
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
                        Какво става трети път вадя от гардероба юргана опакован за лятото?

Стига вече с тоя гардероб, бе! НосИ юргана директно в контейнера.
                        Аман от неинформирани! Само ти все още не си разбрал за глобалното затопляне.

Коментар

• Какво става трети път вадя от гардероба юргана опакован за лятото?

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

хахахаха, тантрата ме боли, хахахаха
                                Ами като правиш тантрически секс какво да те заболи? Така се случва когато, цитат: "съзнанието" ти се разшири внезапно.

Коментар

Working...
                                X