If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Когато група туристи посетили ферма за крокодили, собственикът на мястото представи смело предложение: "Който посмее да скочи, да плува до брега и да оцелее, ще ви дам 1 000 000 долара. Никой не посмя да помръдне. Изведнъж един мъж скочил във водата, отчаяно заплувал и стигнал до брега, докато бил гонен от всички крокодили. Собственикът обяви: "Имаме смел победител!! "След като мъжът прибрал наградата си, той и съпругата му се върнали в хотела. При пристигането си управителят му казал, че е бил много смел да скочи. На което мъжът отговорил: "Не съм скочил, някой ме бутна! " Жена му се усмихна..... - Зад всеки успял мъж, стои жена, която го бута!
- Много лошо се отразява на децата дето стоят при баба и дядо през ваканцията..
- ???
- Вчера една позната пита сина ми на колко години е и той каза " Оххх, да съм жив и здрав на пролет ще стана на 6."
Пешо купил две кокошки от пазара. Случайно видял и комшийката Пена и казал:
- Пено, хайде да си ходим!
- Аааа не, страх ме е да не ме опънеш по пътя!
- Как ще те опъна, не виждаш ли, че държа две кокошки в двете си ръце?
- Ами то кокошките мога и аз да ги държа ...
Мъж решава кръстословица.
- Мила, какво и трябва на една жена, за да бъде щастлива?
- Любов, внимание, цветя ....
- Не ставай смешна. Тука има място само за 3 букви ...
Две приятелки. Едната решава кръстословица:
- Женски полов орган.
- Хоризонтално или отвесно?
- Хоризонтално.
- Уста!
Мъж решава кръстословица.
- Мила, какво и трябва на една жена, за да бъде щастлива?
- Любов, внимание, цветя ....
- Не ставай смешна. Тука има място само за 3 букви ...
Електронното правителство стартирано като пилотен проект е замразено за неопределен период. Още първият ден след стартирането са арестувани два сървъра и рутер за получаване на подкуп.
Коментар