If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На вниманието на всички които са в темата за цените на жилищата.
Когато искате да продадете/отдадете под наем жилище. Наемете жилището отсреща. Всеки път когато ще идват на оглед мъже наемате две хубави момичета и ги карате по време на огледа да се мотаят неглиже в стаите и по терасата в жилището напротив. По време на огледа все някой ще забележи хубавиците. Тогава небрежно кажете:
- Ааа... съседките ли? Те така си ходят.
Така значително ще подпомогнете сделката. Без пазарлъци за цената.
Работя като IT специалист. Имам много опит и с хардуера и със софтуера. Поради това ми беше омръзнало да ме поканят уж на бира, и да ми набутат лалтоп който има "малък" проблем, та "само да погледна". Обикновенно това се оказва архивиране на данните и цялостна преисталация на софтуера или замяна ъпгрейд на памет или твърд диск. Не мога да го занеса в службата поради правилата за вътрешен ред. Трябва да се занимавам в свободното ми време което не е много.
Затова от години когато се запознавам с хора се представям като проктолог. Не мога да се оплача. Не съм имал случая някой да ме моли "само да погледна".
Коментар