IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - 61, 62, 63, 64, 65, Ураааааа
    - Абе брои се 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ....
    - Не бе, пенсионирам се

Коментар

• - Какво е по-лошо от това жена ти да не може да готви?
      - Да не може да готви, но да готви....

Коментар

• Работя като IT специалист. Имам много опит и с хардуера и със софтуера. Поради това ми беше омръзнало да ме поканят уж на бира, и да ми набутат лалтоп който има "малък" проблем, та "само да погледна". Обикновенно това се оказва архивиране на данните и цялостна преисталация на софтуера или замяна ъпгрейд на памет или твърд диск. Не мога да го занеса в службата поради правилата за вътрешен ред. Трябва да се занимавам в свободното ми време което не е много.
        Затова от години когато се запознавам с хора се представям като проктолог. Не мога да се оплача. Не съм имал случая някой да ме моли "само да погледна".
        Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
            Какво става трети път вадя от гардероба юргана опакован за лятото?
            глобално затопляне . Няма да забрава на моя бал преди 30г беше 34 градуса
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Какво става трети път вадя от гардероба юргана опакован за лятото?

Стига вече с тоя гардероб, бе! НосИ юргана директно в контейнера.
              Аман от неинформирани! Само ти все още не си разбрал за глобалното затопляне.

Коментар

• Какво става трети път вадя от гардероба юргана опакован за лятото?

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

хахахаха, тантрата ме боли, хахахаха
                      Ами като правиш тантрически секс какво да те заболи? Така се случва когато, цитат: "съзнанието" ти се разшири внезапно.

Коментар

• Като дете до къщата на дядо ми търсех съкровище. Дядо ми и баща ми често ми помагаха. Цяло лято нищо. На края се оказа, баба ми искала изба за зимнината.

Коментар

• Иска ми се, някоя да и се иска.

Коментар

• Когато аз бях ватман, нямаше стачки в градския транспорт в София.

-- Сър Евгени Минчев

Коментар

Две приятелки разговарят:
                              - Муцка след като гледа Ергенът вчера моят предложи да правим тантрически секс.
                              - На истина? Моят въобще не се сеща да предложи такова нещо. И как беше?
                              - Нови познания и опит които приемаш с отворени сетива и сърце. Чувстваш се свободна и дива и съзнанието ти се разширява неочаквано. Задръжките падат и се сливаш с партньора.
                              - Супер! А довечера ще правите ли пак?
                              - Амиии не. Тантрата още ме боли много и сигурно нощес пак ще мога спя само по корем.
                              хахахаха, тантрата ме боли, хахахаха

Коментар

• Братя близнаци научавайки за клуб на близнаците решават да се запишат. Пристигат на непознато място и за да го намерят по-бързо се разделят. След известно време единят среща два жени и ги пита:
                                - Извинете, къде тук на близо се намира клуб на близнаците.
                                - Абе момче нали вече ти обяснихме!

Коментар

Working...
                                X