IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Седя и се чудя, дали да не напиша виц за Пеевски?
    Звъни ми телефона. Скрит номер. Вдигам и чувам:
    - Не! Няма нужда!
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Победителят в конкурса "Мухльо на годината" не получи наградата си. Жена му не го пуска.
      Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• социолог прави проучване сред народа, задава въпрос:
        - какво ще направите, ако хванете златната рибка?
        първият човек му отговаря:
        - ще я накарам да ми даде много пари!
        вторият мечтае:
        - ще поискам да живея вечно!
        а третият казва:
        - ще я направя на рибена чорба и ще я изям!
        сащисаният социолог го пита учудено:
        - това пък защо?
        човекът спокойно му обяснява:
        - ами ние с нея сме стари познати! преди време бях я хванал и си поисках много любов и приятелство. тази гнусна твар направи така, че де що пидира3 има по земята ми се обяснява в любов, а пък жените винаги ми казват: “нека бъдем само приятели!".

Коментар

• -Знаете ли, че жена ви е по вярна от парите ви?
          -He! Не знам!
          -Дайте на жена ви пари и ще видите, че парите ще си отидат, а жена ви ще остане!

Коментар

• Проблеми на остров Бали??? И какво от това?
            Ние българските пенсионери не сме потърпевши. Правителството (с тия малки пенсии) ни защитава!!!
            Last edited by sinbad; 14.11.2024, 19:11.

Коментар

• Събрах пари да си купя гараж в София, но не ми стигнаха, и затова си купих къща във Валенсия на брега на океана ...

Коментар

• И тя ми вика:
                - Знаеш ли, че онова огледало в колата, което служи за гримиране, ако го завъртя още малко ... и мога да виждам колите отзад ...

Коментар

• Мъжът има сложен живот - жени се за една, обича друга, чука трета, четвърта и пета .... И през това време трябва да ходи и на работа ...

Коментар

• На пазара:

- Извинете доматите български ли са?
                    - Е ти сега ще ги ядеш ли или ще си говориш с тях...

Коментар

• Ако искате да съберете семейството на вечеря в точен час, така че никой да не закъснява, просто изключете Wi-Fi-то за 10 секунди. Моментално всички ще излязат от стаите си.

За повече съвети ме последвайте

Коментар

• За едни, Черен петък е възможност да си напазаруват, за други - да срещнеш две бивши за една вечер в дискотеката!!!

Коментар

• Цял ден дават парламента. Смених на анимал планет. Лъвове ядът елени, хиени ядът мърша, бръмбари ядът лайна...

Коментар

• Коментар

• Върви си арабина през пустинята, а жена му на 10 метра пред него. Вижда го Хюсеин и вика:
                              - Абе Мохамед, в Корана пише, че жените трябва да вървят след мъжете.
                              - Абе Хюсеин, когато са го писали Корана, не е имало противопехотни мини. Върви Айше, върви ...

Коментар

• Прочетох си хороскопа за днес!
                                " Цял преди обяд ще ви се спи, но в ранния следобед ще ви се препие и така до вечерта!"
                                Познават ей, да им се ненадяваш ....

Коментар

Working...
                                X