If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Работя като IT специалист. Имам много опит и с хардуера и със софтуера. Поради това ми беше омръзнало да ме поканят уж на бира, и да ми набутат лалтоп който има "малък" проблем, та "само да погледна". Обикновенно това се оказва архивиране на данните и цялостна преисталация на софтуера или замяна ъпгрейд на памет или твърд диск. Не мога да го занеса в службата поради правилата за вътрешен ред. Трябва да се занимавам в свободното ми време което не е много.
Затова от години когато се запознавам с хора се представям като проктолог. Не мога да се оплача. Не съм имал случая някой да ме моли "само да погледна".
Като дете до къщата на дядо ми търсех съкровище. Дядо ми и баща ми често ми помагаха. Цяло лято нищо. На края се оказа, баба ми искала изба за зимнината.
Две приятелки разговарят:
- Муцка след като гледа Ергенът вчера моят предложи да правим тантрически секс.
- На истина? Моят въобще не се сеща да предложи такова нещо. И как беше?
- Нови познания и опит които приемаш с отворени сетива и сърце. Чувстваш се свободна и дива и съзнанието ти се разширява неочаквано. Задръжките падат и се сливаш с партньора.
- Супер! А довечера ще правите ли пак?
- Амиии не. Тантрата още ме боли много и сигурно нощес пак ще мога спя само по корем.
Братя близнаци научавайки за клуб на близнаците решават да се запишат. Пристигат на непознато място и за да го намерят по-бързо се разделят. След известно време единят среща два жени и ги пита:
- Извинете, къде тук на близо се намира клуб на близнаците.
- Абе момче нали вече ти обяснихме!
Коментар