IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Американец разказва:
    Най-тъпият човек който познавам е един съсед българин. Постоянно го засичам влиза, излиза от чужди апартаменти. Питам го "Какво правиш? Ти не живееш тук." А той отговаря "Не познавам числата в асансьора. Но американките са много добри. Поканят ме. Предложат кафе... и на края ми помогнат да стигна до моя етаж." Толкова време живее тук и не се научи кое копче е за неговия етаж.
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Семейство с дълъг стаж се карат:
      - Добре де, Иване, сгрешили си, но толкова ли е трудно да кажеш "Извинявай"
      - Уф, добре де, Извинявай, мило!
      - Е да, най-лесно е да кажеш "Извинявай"

Коментар

• Един мъдър човек веднъж казала на жена си..........

............. всъщност нищо не и е казал, щото е мъдър

Коментар

• Говорят си приятелки:
          - Най-накрая ме покани.
          - Е и разказвай!
          - Какво да ви кажа? Жилището му и то малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            Той изтеглил 6 бързи кредита за да ги "инвестира" в Исторически парк, дръпнал 20 бона от банката за да си купи кола, набутал се с 30 годишна ипотека за да си купи 45 годишна панелка, ама иначе не искал да приемаме еврото, защото държавите в еврозоната били затънали в дългове!
            Стана ми ясно защо си продал всичкия си Биткойн. Не си разбрал смисъла му и за теб той е просто средство да спечелиш фиат.
            Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

• Той изтеглил 6 бързи кредита за да ги "инвестира" в Исторически парк, дръпнал 20 бона от банката за да си купи кола, набутал се с 30 годишна ипотека за да си купи 45 годишна панелка, ама иначе не искал да приемаме еврото, защото държавите в еврозоната били затънали в дългове!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                Не ми върви, еййй!
                Тъкмо намерих идеалния мъж и се оказа, че и той търсел идеалната жена...
                Пусто да остане. Хем сърби...

Коментар

• https://www.facebook.com/share/v/18QeQq9end/

Коментар

• Коментар

• Не ми върви, еййй!
                      Тъкмо намерих идеалния мъж и се оказа, че и той търсел идеалната жена...

Коментар

• Подозирам времето когато телефоните ще са по-умни от хората е вече дошло и то не защото телефоните станаха по-умни.

Коментар

• Коментар

• Сапьорите и електротехниците бъркат веднъж в живота, но електротихника и ще потанцува преди смърта.

Коментар

• Срещат се две приятелки и едната се оплаква, че е зле със с*кса.
                              А втората ѝ казва:
                              - Аз се приспособих много бързо. Звъня на майстор плочкаджия. Слагам си къса поличка без да обувам гащи, и когато дойде майстора, се навеждам много ниско за да му покажа къде е пукнатата плочка, и той направо ме започва.
                              Жената помислила и решила:
                              - Плочкаджия ми се вижда прекалено просташко, по-добре да се обадя в Газификация. Обадила се, облякла къса поличка без да обува гащи. Пристигнал майсторът, тя се навела да му показва тръбите на газта, и в този момент той ѝ го сложил в д*пето.
                              Тя извикала:
                              - Ох, не там, по-надолу!
                              На което получила отговор:
                              - По-надолу са плочкаджиите, а аз съм от Газификация...

Повече от красива

Коментар

• Диалог на австалийското летище. Митничара пита пристигащ агличанин:
                                - Извършвал ли сте някъкви престъпления?
                                - Това все още ли е необходимо за да вляза в Австралия?

Коментар

Working...
                                X