IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едно магаре и кон отишли да пият в къщата на коня. Там магарето видяло в хола портрет на кон с медал. И попитало:
    - Тва ти ли си?
    - Аз съм, казал конят, докато играех в шампионската лига.
    На другата седмица отишли у магарето. В хола голяма снимка на зебра.
    - Тва ти ли си? попитал конят.
    - Аз съм казал магарето, докато играех за Ювентус
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Много тъжна кратка женска история:
      "Обръснах се за едното нищо..."

Коментар

• Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо!
        Софокъл

Коментар

• Пътуват в Австралия биолог, физик и математик. Покрай пътя виждат пасе черна овца.
          Биолога: - Вижте в Австралия има черни овце.
          Физика: - Не в Австралия има поне една черна овца.
          Математика: - Не в Австралия има поне една овца и тя е черна поне от едната страна.
          Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Две блондинки разговарят:
            - Муци, днес както си вървях по улицата една кутия ми падна на главата.
            - Какво имаше в нея?
            - Празна.
            - А в кутията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение

Когато аз служех ставахме 5:50 /закръглено 6 /а командирите на отделения дневалният трябваше да ги буди 10 минути по-рано. /Което никога не ставаше./
              По устав командира на всяко поделение определя дневният режим. Отбой 22:00 ставане в 6:50 - почти 8 часа сън / на теория. на практика много по-малко/ Бях за кратко и в тилово поделение където се ставаше по-късно защото офицерите и старшините пътуваха със служебен рейс и закъсняваха. За сметка на това си тръгваха рано.
              5:20 - 5:30 ставахме само при учебни тревоги за да можем да изтичаме до парка да извадим машините да ни проверят и да върнем всичко преди закуска. Когато излизахме на занятия ни вдигаха посред нощ, но обикновенно знаехме предварително.
              - 5:20 в школата за радисти, която беше първите 7 месеца
              - 6:00 в поделението, в което ме разпределиха след школата
              - 7:00 в Събота и Неделя

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

В Българската армия се ставаше в 5:20 ч. Ти за коя армия говориш?
                Когато аз служех ставахме 5:50 /закръглено 6 /а командирите на отделения дневалният трябваше да ги буди 10 минути по-рано. /Което никога не ставаше./
                По устав командира на всяко поделение определя дневният режим. Отбой 22:00 ставане в 6:50 - почти 8 часа сън / на теория. на практика много по-малко/ Бях за кратко и в тилово поделение където се ставаше по-късно защото офицерите и старшините пътуваха със служебен рейс и закъсняваха. За сметка на това си тръгваха рано.
                5:20 - 5:30 ставахме само при учебни тревоги за да можем да изтичаме до парка да извадим машините да ни проверят и да върнем всичко преди закуска. Когато излизахме на занятия ни вдигаха посред нощ, но обикновенно знаехме предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
                  В армията всички са длъжни да стават 6:00, защото толкова рано единственото желание което имаш е да убиеш някой.
                  В Българската армия се ставаше в 5:20 ч. Ти за коя армия говориш?

Коментар

• В армията всички са длъжни да стават 6:00, защото толкова рано единственото желание което имаш е да убиеш някой.

Коментар

• -Скъпии , ти вече не ме обичаш...
                      -?
                      -Не ме наричаш "агънце" ...
                      -Щото вече си овца !

Коментар

• На вниманието на дамите. Ако мъж ви предлага неповторим секс това може да означава две неща. Първо той е реалист и знае, не може да повтори или от опит знае никоя не му дава втори път.

Коментар

• - Докторе, как се лекува раздвоението на личноста? Питам за един приятел.

Коментар

• Мъж и жена у леглото.Oнa спи,а oн чете книга.По едно време мъжo си промушва ръката под бикините на жената и почнал да и гали марулата.
                            Она пита сънена:
                            - Ебанье ли сакаш бе омраз ?
                            Он отговаря:
                            - А не...таа па !Саках да си намокра пръсто да си прелиста страницата

Коментар

• Радио предаване:
                              - Задавейте! Много наши слушатели-мъже се обръщат към нас с подобни въпроси. Затова темата на днешното предаване е: " Трябва ли да признаем пред съпругата си, изневяра?"
                              По този повод сме поканили двамата водещи специалисти, началника на отделението по травматология и дългогодишният патоанатом в районното полицейско управление.

Коментар

• Лети един човек в самолет. Приходило му се по голяма нужда, а се оказало, че мъжката тоалетна не работи.
                                Отишъл при стюардесата и казал:
                                - Моля ви, направете нещо! Не мога повече да стискам!
                                - Добре, можете да използвате дамската тоалетна, но имайте предвид, че там има много бутончета, които в никакъв случай не бива да натискате!
                                Влязъл мъжът в тоалетната, свършил си работата, седи си доволен и се оглежда. А там всякакви копчета.Л юбопитството му надделяло и натиснал едно. Хоп – избърсали му дуп*рата. Натиснал друго. Хоп – измили му я. Натиснал трето.Хоп – напръскали го с парфюм. Видял едно, на което пишело АОТ. Натиснал го, почувствал зверска болка и припаднал.
                                Свестил се в болницата.
                                - Докторе,какво ми е?
                                - Със самолет летяхте ли?
                                - Летях!
                                - В дамската тоалетна бяхте ли?
                                - Бях!
                                - С бутончетата играхте ли си?
                                - Играх си!
                                - А бутончето АОТ натиснахте ли?
                                - Да, A какво означава АОТ?
                                - Автоматично отстраняване на тампона! Сега вашият "тампон" лежи в найлонова кесийка под възглавницата ви!

Коментар

Working...
                                X