IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Питам ИИ. Как да напиша в CV, сменял съм електрическа крушка?
    "Еднолично съм управлявал и приключил проект за обновление и развитие на система за осветяване на околната среда с нулев преразход на средства и без инциденти в областа на безопасноста."
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Комшийката ме покани на текила, отивам!
      А тя още от вратата:
      - Ма да знаеш, че сол нямам, ще ближеш каквото има .....

Коментар

• Ако сексът с нея вече ви се струва банален, просто премахнете ...б-то...

Коментар

• Колкото повече реклама в медиите толкова по-малко месо в колбасите.

Коментар

• Някой мотиватори настойчиво твърдят, дори в напреднала възраст можете да си намерите лека и добре платена работа без никакъв старж по специалноста. Като пример дават 73 годишният Чарлз III. Не им вярвайте майка му го уреди.

Коментар

• Семеен скандал!
              - Ти първа почна ....
              - Ти първи свърши ......!

Коментар

• Кофти е когато се прибереш вечер у дома и в мрежата нищо ново нищо интересно за гледане или четене. Защото всичко си прегледал още докато си бил на работа.

Коментар

• Пътят към сърцето на мъжа само при красивите жени минава през корема. При грозничките минава през черният дроб.

Коментар

• Дядо ми казваше:
                    - Преди да дадеш пари на заем на някого, прегърни го, защото най-вероятно го виждаш за последен път ...

Коментар

• На първа среща жената се води на кино, за да се провери дали може да мълчи два часа .....

Коментар

• "Когато група туристи посетили ферма за крокодили, собственикът на мястото представи смело предложение: "Който посмее да скочи, да плува до брега и да оцелее, ще ви дам 1 000 000 долара. Никой не посмя да помръдне. Изведнъж един мъж скочил във водата, отчаяно заплувал и стигнал до брега, докато бил гонен от всички крокодили. Собственикът обяви: "Имаме смел победител!! "След като мъжът прибрал наградата си, той и съпругата му се върнали в хотела. При пристигането си управителят му казал, че е бил много смел да скочи. На което мъжът отговорил: "Не съм скочил, някой ме бутна! " Жена му се усмихна..... - Зад всеки успял мъж, стои жена, която го бута!

Коментар

• Единствената емоция, която е искрена в един мъж е ерекцията!

-- из лекции на Кобилкина

Коментар

• - Много лошо се отразява на децата дето стоят при баба и дядо през ваканцията..
                            - ???
                            - Вчера една позната пита сина ми на колко години е и той каза " Оххх, да съм жив и здрав на пролет ще стана на 6."

Коментар

• Пешо купил две кокошки от пазара. Случайно видял и комшийката Пена и казал:
                              - Пено, хайде да си ходим!
                              - Аааа не, страх ме е да не ме опънеш по пътя!
                              - Как ще те опъна, не виждаш ли, че държа две кокошки в двете си ръце?
                              - Ами то кокошките мога и аз да ги държа ...

Коментар

• Ако си мислите че от работата ви няма смисъл,спомнете си, че в завода на БМВ някой слага мигачи...

Коментар

Working...
                                X