If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стар евреин се моли на Бог:
- Господи, никога нищо не съм молил за мен! Не съм молил здраве за мен, не съм молил огромен и хубав дом за мен, не съм молил за пари и богатство за мен! Сега обаче те моля Господи само за едно - за смърт, - и то не за мен...
Шефът прави оперативка и обявява:
- Зле са нещата. Ще трябва да съкратя един от вас.
- Ааа, шефе, аз съм жена с три деца. Не може.
- А аз съм от малцинствата, продумал тихо циганина.
- Нали няма мен да съкратите, щото съм мюсюлманин?
- А на мен, шефе, ми остава една година до пенсия...
Тогава всички вперили поглед в последния работник - млад бял християнин, при това ерген. Той се почесал по врата и рекъл:
- Какво ме гледате, бе? В последно време живея с чувството, че съм гей!
Винаги съм се чудил що една жена като си оправя сутиена това се приема за нормално, докато един мъж като си намести топките това се приема за просташко и грубо
Винаги съм се чудил що една жена като си оправя сутиена това се приема за нормално, докато един мъж като си намести топките това се приема за просташко и грубо
- Скъпа, днес нещо имам проблеми и не мога да го вдигна...
- Виждам!
- Е как така виждаш, не може ли малко съчувствие да проявиш, като една предана съпруга малко да ме утешиш, а ти виждам само, пфу....
- Добре, де... много красиво ти виси
След края на работната седмица колеги доктори от клиниката се събират да пийнат и да разпуснат от напрежението.
И нормално след 2-3 бири почват да се оплакват от това колко им е омръзнала работата. Стоматолога:
- Вече имам скомина от работата!
Офталмолога:
- Не мога да я гледам тая работа!
Отоларинголога:
- На мене ми е дошла до гуша не искам да чуя за работата!
Патолога:
- Направо ми иде да умра!
Генеколога
- А ние с проктолога какво да кажем?
Най-старият жител на САЩ, сто и петнадесет годишната афроамериканка Елизабет Франсис е починала вчера. Това обаче няма да и поречи да подаде своят глас за избор на президент след две седмици.
Така правят много, скоро /и не толкова скоро / починали американци за които смърта не е никаква пречка да гласуват.
Коментар