Лети един човек в самолет. Приходило му се по голяма нужда, а се оказало, че мъжката тоалетна не работи.
Отишъл при стюардесата и казал:
- Моля ви, направете нещо! Не мога повече да стискам!
- Добре, можете да използвате дамската тоалетна, но имайте предвид, че там има много бутончета, които в никакъв случай не бива да натискате!
Влязъл мъжът в тоалетната, свършил си работата, седи си доволен и се оглежда. А там всякакви копчета.Л юбопитството му надделяло и натиснал едно. Хоп – избърсали му дуп*рата. Натиснал друго. Хоп – измили му я. Натиснал трето.Хоп – напръскали го с парфюм. Видял едно, на което пишело АОТ. Натиснал го, почувствал зверска болка и припаднал.
Свестил се в болницата.
- Докторе,какво ми е?
- Със самолет летяхте ли?
- Летях!
- В дамската тоалетна бяхте ли?
- Бях!
- С бутончетата играхте ли си?
- Играх си!
- А бутончето АОТ натиснахте ли?
- Да, A какво означава АОТ?
- Автоматично отстраняване на тампона! Сега вашият "тампон" лежи в найлонова кесийка под възглавницата ви!
Отишъл при стюардесата и казал:
- Моля ви, направете нещо! Не мога повече да стискам!
- Добре, можете да използвате дамската тоалетна, но имайте предвид, че там има много бутончета, които в никакъв случай не бива да натискате!
Влязъл мъжът в тоалетната, свършил си работата, седи си доволен и се оглежда. А там всякакви копчета.Л юбопитството му надделяло и натиснал едно. Хоп – избърсали му дуп*рата. Натиснал друго. Хоп – измили му я. Натиснал трето.Хоп – напръскали го с парфюм. Видял едно, на което пишело АОТ. Натиснал го, почувствал зверска болка и припаднал.
Свестил се в болницата.
- Докторе,какво ми е?
- Със самолет летяхте ли?
- Летях!
- В дамската тоалетна бяхте ли?
- Бях!
- С бутончетата играхте ли си?
- Играх си!
- А бутончето АОТ натиснахте ли?
- Да, A какво означава АОТ?
- Автоматично отстраняване на тампона! Сега вашият "тампон" лежи в найлонова кесийка под възглавницата ви!
Коментар