IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лети един човек в самолет. Приходило му се по голяма нужда, а се оказало, че мъжката тоалетна не работи.
    Отишъл при стюардесата и казал:
    - Моля ви, направете нещо! Не мога повече да стискам!
    - Добре, можете да използвате дамската тоалетна, но имайте предвид, че там има много бутончета, които в никакъв случай не бива да натискате!
    Влязъл мъжът в тоалетната, свършил си работата, седи си доволен и се оглежда. А там всякакви копчета.Л юбопитството му надделяло и натиснал едно. Хоп – избърсали му дуп*рата. Натиснал друго. Хоп – измили му я. Натиснал трето.Хоп – напръскали го с парфюм. Видял едно, на което пишело АОТ. Натиснал го, почувствал зверска болка и припаднал.
    Свестил се в болницата.
    - Докторе,какво ми е?
    - Със самолет летяхте ли?
    - Летях!
    - В дамската тоалетна бяхте ли?
    - Бях!
    - С бутончетата играхте ли си?
    - Играх си!
    - А бутончето АОТ натиснахте ли?
    - Да, A какво означава АОТ?
    - Автоматично отстраняване на тампона! Сега вашият "тампон" лежи в найлонова кесийка под възглавницата ви!

Коментар

• Монтирах си нов безжичен домофон...
      Click image for larger version

Name:	938295-kapan-.jpg
Views:	1
Size:	44.6 КБ
ID:	4229008

Коментар

• - Как наричате умните хора в САЩ?
        - Туристи!

Коментар

• Кратко есе на дете в трети клас на тема "Мозъкът"

С мозъка човек си мисли, че мисли. Освен това той се ползва за главоболие. Намира се в главата, директно зад носа. Когато човек киха, той капе. Мозъкът е много чувствителен орган. Поради тази причина повечето хора го използват изключително рядко.

Коментар

• Коментар

• Преди много години като почнат рекламите можеше да отидеш до хладилника и да се върнеш обратно. Сега като почнат рекламите, спокойно може да отидеш до Кауфланд или Лидъл и да се върнеш без да си изтървал нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от минувач Разгледай мнение
                -Муцка , от новия ти получаваш ли оргазъм ?
                - Не , само пари...

Две приятелки си говорят на кафе:
                - Винаги съм искала да се омъжа по любов!
                - И какъв е проблема?
                - Ми тъкмо се влюбя в някой и се окаже, че той няма пари!

Коментар

• Учителката пита Иванчо:
                  - Иванчо кое тежи повече - 1 кг пирони или 1 кг вълна?
                  - Пироните, г-жо!
                  - Иванчо, пак не си разбрал става въпрос за 1 кг пирони и 1 кг вълна - еднаква тежест имат!
                  - Еми, щом имат еднаква тежест дайте да ви пусна 1 кг пирони от 1 метър върху главата, а вие ми пуснете 1 кг вълна от 1 метър върху моята глава!

--- Нютон: Тука и аз съм безмълвен!
                  Last edited by mathematician; 24.11.2024, 09:28.

Коментар

• Домашен лекар - ДИАГНОЗА или как да си направите безплатен анализ на урината:

- Излез без да закусваш и уринирай в градинката пред блока
                    - Ако се събират мравки, диагнозата е Диабет
                    - Ако струйката е върху обувките - Простата
                    - Ако излиза пара в студа и има мирис на скара - Холестерол
                    - Ако докато го вадиш те заболи китката - Артрит
                    - Ако се върнеш в къщи и си забравил да го прибереш - Алцхаймер
                    - Ако въобще не излезеш да пикаеш - Деменция
                    - Ако си се напикал още докато спиш - Енуреза
                    - Ако въобще не можеш да го намериш в гащите - Еректилна дисфункция

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                      От аукционната къща съобщават, че китайският предприемач в областта на криптовалутите Джъстин Сун е наддал за инсталацията "Комедиант" на италианския визуален артист в сряда, за да се сдобие с нея от шест други конкуренти.

През следващите дни аз лично ще изям банана
                      Явно въпреки напреднъка в производството и положителният търговски баланс в комунистически Китай все още имат проблеми с доставката на банани. Китайците се справят с проблема кой както може.

Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• - Не ми харесва, че спиш с жена ми!
                        - Не мога да Ви разбера що за семейство сте - на единия му харесва ,на другия -не…

Коментар

• -Муцка , от новия ти получаваш ли оргазъм ?
                          - Не , само пари...

Коментар

• Не само.....

Сега ще го и изплюска!

=================

От аукционната къща съобщават, че китайският предприемач в областта на криптовалутите Джъстин Сун е наддал за инсталацията "Комедиант" на италианския визуален артист в сряда, за да се сдобие с нея от шест други конкуренти.

"През следващите дни аз лично ще изям банана като част от това уникално артистично преживяване", е цитиран да казва Сун.

Според "Ню Йорк Таймс" бананът с тиксо - сега може би един от най-скъпите плодове, продавани някога - всъщност е бил купен по-рано през деня за едва 0,35 долара.

Коментар

• Продадоха на търг банан, залепен за стена с тиксо, за 6.2 милиона долара

https://nova.bg/news/view/2024/11/21...A%D1%81%D0%BE/

Това е голата истина.
                              Началната цена е била 1.5 милиона долара, но след наддаване на 7 претендента, цената достига 6.2 милиона долара.
                              Светът трябва да е полудял.

Коментар

• Куля kurrrwaaa! › ПОЛИТИКУС

Коментар

Working...
                                X