Първоначално изпратено от DIvanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение- Какво е по-лошо от това жена ти да не може да готви?
- Да не може да готви, но да готви....
- 2 Харесвания
Коментар
-
На вниманието на всички които са в темата за цените на жилищата.
Когато искате да продадете/отдадете под наем жилище. Наемете жилището отсреща. Всеки път когато ще идват на оглед мъже наемате две хубави момичета и ги карате по време на огледа да се мотаят неглиже в стаите и по терасата в жилището напротив. По време на огледа все някой ще забележи хубавиците. Тогава небрежно кажете:
- Ааа... съседките ли? Те така си ходят.
Така значително ще подпомогнете сделката. Без пазарлъци за цената.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Работя като IT специалист. Имам много опит и с хардуера и със софтуера. Поради това ми беше омръзнало да ме поканят уж на бира, и да ми набутат лалтоп който има "малък" проблем, та "само да погледна". Обикновенно това се оказва архивиране на данните и цялостна преисталация на софтуера или замяна ъпгрейд на памет или твърд диск. Не мога да го занеса в службата поради правилата за вътрешен ред. Трябва да се занимавам в свободното ми време което не е много.
Затова от години когато се запознавам с хора се представям като проктолог. Не мога да се оплача. Не съм имал случая някой да ме моли "само да погледна".Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнениеКакво става трети път вадя от гардероба юргана опакован за лятото?. Няма да забрава на моя бал преди 30г беше 34 градуса
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнениеКакво става трети път вадя от гардероба юргана опакован за лятото?
Стига вече с тоя гардероб, бе! НосИ юргана директно в контейнера.
Аман от неинформирани! Само ти все още не си разбрал за глобалното затопляне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
хахахаха, тантрата ме боли, хахахахаАко знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
Коментар