If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- Скъпа, днес нещо имам проблеми и не мога да го вдигна...
- Виждам!
- Е как така виждаш, не може ли малко съчувствие да проявиш, като една предана съпруга малко да ме утешиш, а ти виждам само, пфу....
- Добре, де... много красиво ти виси
След края на работната седмица колеги доктори от клиниката се събират да пийнат и да разпуснат от напрежението.
И нормално след 2-3 бири почват да се оплакват от това колко им е омръзнала работата. Стоматолога:
- Вече имам скомина от работата!
Офталмолога:
- Не мога да я гледам тая работа!
Отоларинголога:
- На мене ми е дошла до гуша не искам да чуя за работата!
Патолога:
- Направо ми иде да умра!
Генеколога
- А ние с проктолога какво да кажем?
Най-старият жител на САЩ, сто и петнадесет годишната афроамериканка Елизабет Франсис е починала вчера. Това обаче няма да и поречи да подаде своят глас за избор на президент след две седмици.
Така правят много, скоро /и не толкова скоро / починали американци за които смърта не е никаква пречка да гласуват.
- Стига си ми казвала какво да правя ..... Писна ми !!! Сега отивам на кръчма с приятели и ще се напия! Може и някоя мацка да забия! Ще се прибера много късно и много пиян .... и познай кой ще ми свали обувките?
- Как кой - патологът !!!
Брокер на недвижими имоти показва жилище на клиент в Русе:
- Искам да съм напълно коректен с вас и ще ви кажа предимствата и недостатъците на това жилище.
Клиента веднага пита:
- Какви са недостатъците?
- На север се намира химическият завод в Гюргево. На запад до пристанището фабрика за обработка на риба. На изток има инсталация за получаване на зелена електроенергия чрез изгаряне на буклук. И на края на юг се намира голяма свинеферма.
Шашнат клиента се чуди:
- А жилището има ли предимства?
- Разбира се, не трябва да проверявате в медиите от къде духа вятъра.
При уролога:
- Докторе, много лошо пикая.
- Какво значи лошо? Трудно уриниране, слаба струя, напрежение, болки, въобще не можете да отделяте урина.
- Не не... абе лошо.
Доктора вади една кофа от шкафа и подава на пациента:
- Добре покажете.
Пациента бликва като фонтан и облива доктора и половината кабинет.
Доктора с труд се стърпява, но дава направление за изследвания за снимка и изписва рецепта.
Пациента взима рецептата и казва:
- Докторе, аз много лошо сера.
- Ааа не тук! Не тук! При проктолога! Отивайте при проктолога!
Според учебниците в българския книжовен език има само 9 глаголни времена. На мене обаче нещо не ми излиза бройката. Вижте сами:
пия
пиех
пих
ще пия
щях да пия
щях да съм пил
ще съм пил
щял съм да пия
щял съм бил да пия
да съм пил
да бях пил
бях пил