IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тръмп и Мъск подготвят в управлението на САЩ "reconstruction".
    Преведено на руски "перестройка".
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Жена попълва анкета.
      В. Какви физически упражнения правите?
      О. Никакви.
      В. Колко често?
      О. Всеки ден.

Коментар

• -Пешо , имаш ли половинка за св. Валентин ?
        -Имам литър...

Коментар

• Click image for larger version

Name:	476769691_1031261082373693_4282974071158103475_n.jpg
Views:	1
Size:	76.7 КБ
ID:	4247934

Коментар

• Отидох при любовницата. След секса тя ме помоли да наточа ножовете в кухнята. Стоя, точа ножове и изведнъж се сещам, че у дома няколко години не съм точил ножове, а те все остри си стоят ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              Бизнес за Мацките! Кратко ръководство...

21. Отиваш на купон и предлагаш на симатичен мъж да преспите тази вечер. Той ти отказва защото е чул от приятели, че и те са ти отказали. Това е мечи пазар.

22. На купона се запознаваш с привлекателен мъж който ти предлага ти да осигуриш бутилка шампанското за тази вечер. Той ще ти подари две бутилки след като го запознаеш с три твои приятелки. Това е схема Понци.

23. На купона раздаваш бележки на всички мъже. На тях пише. "Страхотно очарователна много млада дама осигурява алкохола, прави стриптиз и не отказва нищо". Даден е телефон. Когато някой се обади пристигаш у тях с бутилка уиски. Сипваш му чашка пускаш музика и почваш да се събличаш. След една две глътки той заспива ти му обираш апартамента и изчезваш. Това phising attack.

.

Коментар

• Бизнес за Мацките! Кратко ръководство...

1. На купон виждаш виждаш симпатичен мъж. Отиваш при него и казваш:
                „Супер съм в леглото!““
                – това е директен маркетинг

2. На купон си с компания и виждаш симпатичен мъж. Някой от компанията отива при него и му казва колко си добра в леглото.
                – това е реклама.

3. На купон виждаш виждаш симпатичен мъж. Ставаш, оправяш си роклята, отиваш при него и му сипваш питие. Говориш му на „Вие“, приближаваш се близо до него, поправяш му вратовръзката, бутайки си гърдите в ръцете му, а после казваш, че с теб е супер в леглото.
                – това е пи-ар.

4. На купон виждаш симпатичен мъж. Чрез хитри машинации устройваш скандал между присъстващите жени, а самата ти стоиш настрана. Когато всички се изпокарат ти казваш „да отидем някъде другаде, междудругото, с мен е супер в леглото“ – това е черен пи-ар.

5. На купон виждаш симпатичен мъж, който се приближава до теб и казва „чувал съм, че си страхотна в леглото“ – това е разпознаване на марката.

6. На купон виждаш симпатичен мъж. Уговаряш го да излезе с приятелката ти – това е търговско представителство.

7. Приятелката ти не го задоволява, затова той звъни на теб – това е техническа подръжка.

8. Тръгнала си на купон и ти хрумва, че в къщите по пътя може да има много симпатични мъже. Качваш се на покрива на едната от къщите и крещиш с цяло гърло „Аз съм супер в леглото!“ – това е спам.

9. На купон виждаш много симпатични мъже, на всички пишеш бележки, колко си добра в леглото – това е директ-мейл.

10. Отиваш на купон, а там е пълно със секси-девици. Ти смъкваш леко презрамките си и казваш “ с мен е супер в леглото и шоколад и шампанско са са необходими!“
                – това е дъмпинг.

11. Отиваш на купон и казваш “ с мен е много яко в леглото и ти ще бъдеш третият ми за тази вечер“ – това е мрежови маркетинг.

12. На купон гръмко заявяваш „който се интересува как съм в леглото – след мен!“ и отвеждаш всички на друг купон – това е позициониране.

13. Въобще не си отишла на купона, но там говорят само за това колко си добра в леглото – това е добре разработена търговска марка.

14. Отиваш на купон и виждаш мъж, отиваш при него и казваш, че се казваш Катя. Всички знаят колко е добра Катя в леглото. При това Катя знае, че ти се представяш за нея. За това тя получава шоколадче – това е франчайзинг.

15. Тръгваш си със симпатичен мъж, а на сутринта той казва, че не е съвсем доволен от теб – това е рекламация.

16. Отиваш на купон с приятелки. Виждате симпатичен мъж, всяка разказва колко е добра в леглото и какво иска да получи срещу това – това е търг.

17. Виждаш симпатичен мъж, приближаваш се и му казваш, че си страхотна в леглото. Тръгваш си с него. На сутринта той ти налива шампанско, но без шоколад
                – това е дебитна задлъжнялост.

18. Ти още се приготвяш за купон, а Роси вече раздава бележки, в които е написано колко си добра в леглото – това са добри връзки с обществеността.

19. Отиваш на новогодишно парти, казваш, че секса с теб струва 3 шоколадчета и 5 чаши шампанско, на края на вечерта се напиваш като тиква, лягаш си с някакъв урод
                – това е сезонна разпродажба.

20. Отиваш на купон, хванала си мъж, отивате у вас, а там е съпругата. Симпатягата си тръгва останал на сухо, а ти получаваш синка под окото – това е форс-мажор.

Коментар

• Жена в аптеката.
                  - Имате ли вазелин?
                  - Само една опаковка е останала.
                  - Чудесно, вие направо ми спасявате задника!!!

Коментар

• Смешки от Спешно отделение...
                    - Какво му е на бебето ти?
                    – Трепери му брадата и му е настръхнала косата.
                    - Много храчки фърга, докторе.
                    - Повръщам, докторке.
                    - Откога?
                    - От другата седмица.
                    - Напръй му един ангилин, ма.
                    - Какво работиш?
                    – На смени работим, домати работим.
                    - Имам изрусяване на краката. (няма оросяване)
                    - Майката от сряда чезна.
                    - Докторе, искам да са консумирам с тебе.
                    - От малка не съм яла инжекции.
                    - Како, водим ударен.
                    - От какво? От кола ли?
                    – Не, от фчила.
                    - Ооо, приимети го, ма сестро. Няма майка, няма баща, леля му го роди.
                    - Колко тежеше детето като се роди?
                    – Ми не тижеши.
                    - Изпукнати са ми венити.
                    - Колко деца имаш?
                    – 5-6…
                    - Тук ли да чакам за болки в ануса вътре?
                    - От какво се оплакваш?
                    – Камън, кръвно…
                    - Пиеш ли нещо за разреждане на кръвта?
                    – Чи тя не мий гъста кръвта.
                    -- Какво пихте преди диарията?
                    - Само един неутрален сок..
                    -Има главоболие в главата и не може да пикае по малка нужда

Коментар

• От форума на БГ Мама:

Момичета, днес ми беше първото посещение при психолог! Нормално ли е през цялото време да цъка с език и да вика "Ай стига ве, верно ли?"

Коментар

• И малко финансови за Чък Норис.

Чък Норис е толкова силен, сам може да вдигне цената на златото.
                        Чък Норис копае биткойни на ум.
                        Когато Чък Норис тегли пари, банкомата му носи парите у дома.

Коментар

• Чък Норис, Арнолд Шварценегер, Долф Лунгрен, Силвестър Сталоун, Жан Клод Ван Дам и Брус Уилис били на чалга-клуб.
                          В разгара на купона, покрива на дискотеката почнал да пада, и изпод отломките се извисил Арни и казал на Чък Норис:
                          - Абе Чъки, по-леко хвърляй тия салфетки...

Единственият човек от когото Чък Норис се страхува е мис България.
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Чък Норис влязъл на концерт на AC/DC с фланелка на Милко Калайджиев и те засвирили: "Я елате пиленца при батко"...
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Чък Норис не е роден от жена. Никой не е посмял да му такова майката.
                              Чък Норис пие от чешмата на екс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
                                Присетих се нещо за Чък Норис....
                                Чък Норис може да преброи до безкрайност. Правил го е два пъти.
                                Чък Норис не страда от вируси. Вирусите страдат от Чък Норис.

Коментар

Working...
                                X