IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оригинален руски виц

Пирати превзели руски кораб и поискали откуп. Откупа бил докаран на руския съд. Виждайки 3 милиона долара накуп руските моряци прецакали пиратите, откраднали откупа и изчезнали в неизвестна посока.

https://www.facebook.com/reel/1211322993322207

Коментар

• Сократ никога нищо не записвал. Смятал писменото изложение отслабва мисълта. Тази негова мисъл е достигнала до нас само защото Платон я е записал.
      Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Студентът по философия Петров съществено обогатил и доразвил мисълта на Сократ:
        "Аз знам че нищо не знам" като я допълнил "и не искам да зная".

Коментар

• Един чичка се прибрал вкъщи. Съпругата му го попитала:
          - Какво става? Нещо ново?
          Онзи изсумтял:
          - А,бе на улицата ме спря някакъв анкетьор. И ме попита дали съм онанист!
          Неговата половинка повдигнала вежди:
          - Е?! Ти - какво му отговори?
          Чичката се опулил:
          - Е, как какво? Казах му, че не съм - естествено!
          Жената /естествено руса/ кипнала:
          - Ти си бил много прост, бе! Ами, ако утре онанистите - дойдат на власт?

Коментар

• Руска кухня:
            - Пригответе какво да е, колкото да става за мезе.
            Белоруска кухня:
            - Гответе каквото ви се иска, стига да е от картофи.
            Украинска кухня:
            - Като блатове за торта вземете две свински пържоли и сланина с кожичка.
            Грузинска кухня:
            – Пригответе нещо и го посипете с кориандър и сулугуни.
            Френска кухня:
            - Опечете някакси месо, залейте го със сос, над който сте се трепали 3.5 часа.
            Италианска кухня:
            - Съберете всички остатъци от хладилника, позагрейте ги и ги изсипете върху паста. Поръсете с пармезан.
            Китайска кухня:
            - Вземете какво и да е, наберете трева от двора и залейте с литър соев сос.
            Японска кухня:
            - Хванете нещо живо в морето, веднага го нарежете на парчета и го поднесете докато още шава с уасаби.
            Мексиканска кухня:
            - Добавете люто. Друго може и да не слагате.
            Ливанска кухня:
            - Намажете сусамово масло, залейте с лимонов сок, поднесете в рамките на 20 минути, колкото да не се разбира какво е било в началото.
            Индийска кухня:
            - Смесете къри с пипер, пипер и пипер. Добавете към кърито.
            Гръцка кухня:
            - Поднесете евтини продукти, нарязани на парчета и гордо повтаряйте "натурален продукт!"
            Еврейска кухня:
            - Разделете тенджерите на месни и млечни. Сега гответе каквото щете, важното да е разделно. Да няма престъпление.
            Казахска, киргизка, туркменска кухня:
            - Вземете сушено месо, пушено месо, прясно месо. Варете дълго, добавяйки сол на вкус.
            Узбекска кухня:
            - Вземете най-тлъстия овен, заколете го. Сложете 10 кг. лук и 100 гр. от месото. Останалото е тесто.
            Ромска кухня:
            - Идете всички на пазара, пазарете се дълго, откраднете каквото можете. Гответе това, което сте донесли вкъщи.
            Немска кухня:
            - Купете всички намиращи се в магазина кремвирши и наденички. Яжте ги с бира, наричайки ги с немски имена. Кръстете рецептата "всичко върви с бирата" или "ех, да имаше брецели!"
            Норвежка кухня:
            - Хапнете херинга.
            Татарска кухня:
            - Пригответе нещо от грузинската кухня, икономисвайки подправките.
            Северокорейска кухня:
            - Сварете малко ориз, ако намерите.
            Българска кухня:
            - Каквото и да сготвите, да знаете, че не се приготвя така...

Коментар

• Днешно време медицината толкова напредна. Вече е почти невъзможна да срещнеш здрав човек.

Коментар

• На плажа краката си снимат само тея, дето нямат цици

Коментар

• Ако една жена пие ракия с мъжа си, тя не само го обича, но и уважава

Коментар

• Катаджия печели джакпота от тотото. Питат го какво ще прави с парите?
                    - Ще си купя едно кръстовище и ще си работя за кеф ...

Коментар

• По време на секс тя затваряше очи и си представяше себе си слаба, а него - богат...

Коментар

• Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнение
                        Мъж тръгнал да се самоубива от висок мост, където често ходили и други самоубийци. Както е редно в западните държави, веднага му изпратили психолог да го разубеди. Отишъл психологът, започнал да му говори и много бавно се приближил към него. Най-накрая психологът застанал точно до него и започнали дълъг разговор. Говорили час. Говорили два. Говорили три и най-накрая на петия час двамата се хванали за ръцете и ....заедно скочили от моста.
                        Това вечесъм го публикувал, но ще го повторя като пример как обикновенните хора по някога се справят по-добре от професионалистите.

Подобна ситуация. Момиче се качило на моста. Двама бездомници я виждат и единят казва:
                        - Гледай сега как ще я спася тази.
                        Приближава се до момичето и почва:
                        - Извинете преди да скочите може ли да ви помоля нещо.
                        - ???
                        - Аз отдавна не съм правил секс и много ми се иска. Хайде да правим секс и после скачайте.
                        - Как ще правя с теб секс бе? Ти виждал ли си се на какво приличаш. Непостриган, небръснат, мръсен с мръсни дрехи, миришеш! Той ще ме моли. Я да се махаш веднага!
                        - Добре разбрах, разбрах. Тогава аз слизам долу и ще те чакам там.
                        Като чува това момичето прескача обратно парапета и се отказва да скача.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнение
                          Мъж тръгнал да се самоубива от висок мост, където често ходили и други самоубийци. Както е редно в западните държави, веднага му изпратили психолог да го разубеди. Отишъл психологът, започнал да му говори и много бавно се приближил към него. Най-накрая психологът застанал точно до него и започнали дълъг разговор. Говорили час. Говорили два. Говорили три и най-накрая на петия час двамата се хванали за ръцете и ....заедно скочили от моста.
                          не разбирам, самоубиеца защо е скочил

Коментар

• Мъж тръгнал да се самоубива от висок мост, където често ходили и други самоубийци. Както е редно в западните държави, веднага му изпратили психолог да го разубеди. Отишъл психологът, започнал да му говори и много бавно се приближил към него. Най-накрая психологът застанал точно до него и започнали дълъг разговор. Говорили час. Говорили два. Говорили три и най-накрая на петия час двамата се хванали за ръцете и ....заедно скочили от моста.

Коментар

• Отчаян самотник преди Нова година гледа хората се събират, празнуват, а той си няма никой. Изпаднал в депресия и решава да се самоубие. Намира въже. Прави примка и се качва на табуретка да прекара въжето през халката за полилея. В този момент подпийнал "Дядо Мраз" /явно сбъркал адреса/ отваря вратата и се тръшва на дивана. След малко се оглежда вижда мъжа и пита:
                              - А-бе-е -е, ти к`во пра`иш?
                              - Не е ли ясно?
                              Дядо Мраз:
                              - Аа-а-a да. - схванал ситуацията - Така и така си на табуретката. Дай там нещо.. песничка ли, стихотворение.

Коментар

• -Дядо , слуша ли те дедовия ?
                                -Като младо момче е !
                                -Как така...
                                -Аз му намирам работа , а той не иска да работи !

Коментар

Working...
                                X