IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	471973753_1020622430092360_5309216273681955200_n.jpg
Views:	1
Size:	45.8 КБ
ID:	4236772

Коментар

• "Въпреки тежките метеорологични условия, нямаме населени места останали без ... ракия!"

Коментар

• Родилният дом. Лежи млада жена, току що родила момченце. Идва акушерката и казва;
        - Можеше и да си по-внимателна с груповия секс!
        - В смисъл?
        - Негърче, рижаво със сини очи !!! Как ти се струва?
        - Сериозно? А лае ли?
        - Не.
        - Охх, слава Богу !!!

Коментар

• Отивам на доктор онзи ден и се оказа, че е жена. И то прекрасна при това. Направо ми падна ченето и не можех да откъсна поглед от нея. Тя явно видя, че съм стъписан и каза:
          - Спокойно! Аз съм професионалист! Виждала съм всичко. Кажи ми какъв е проблема и ще се опитам да ти помогна по всички възможни начини.
          Без да се замисля й казах:
          - Докторе, мисля, че Туя ми има странен вкус….

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            По-добре да пием за късмет, вместо за здраве, щото прасето беше здраво, но нямаше късмет
            Сега по празниците като се поздравявате освен "здраве и щастие" включете задължително и "акъл", че се напълни света със щастливи идиоти!

Коментар

• Ако мъж покани жена на кафе, в 99.9% от случаите тя си депилира цялото тяло, като обръща сериозно внимание на краката и най-вече на триъгълника между тях. Следва мазане с крем, напарфюмиране, гримиране. маникюри, педикюри, изписване на веждите, миглите, червило на устата и разбира се 2-3 часа терзния, докато си избере какъв тоалет да облече така, щото да покаже колкото се може повече от цицте си, краката си и разбира се дупето си.

И всичко това за едно кафе ?????? !!!!!!

Коментар

• Ако сутрин закусвате с руска салата и пържоли докато половинката ви си пие кафето, значи е имало празници

Коментар

• По-добре да пием за късмет, вместо за здраве, щото прасето беше здраво, но нямаше късмет

Коментар

• Коя е маймуната?

https://www.facebook.com/reel/537346692225641
                    Last edited by Mateev; 28.12.2024, 20:46.

Коментар

• Жена на 20: На никого няма да дам !!!
                      Жена на 30: Може би ще дам на някого !!!
                      Жена на 40: На кой да дам? На кой да дам?

Коментар

• - Аз искам да умра като моя дядо - тихо в съня си, а не като ония врякащи кретени!
                        - Какви кретени?
                        - Тези, които той возеше в колата.

Коментар

• Коментар

• Фарадей е известен британски учен физик и химик както и едно от най-често задаваните въпрос в Шабла - фара дей

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Днес трябваше да съм на работа, ама не отидох....
                              Щото снощи чух комшиите да се карат. Той и е изневерил, а тя му каза, че заради това ще преспи с всички комшии....
                              Та сега си стоя у дома, за да не си изпусна реда ....
                              Пътувам с трамвая. Срещу мен млада майка кърми бебето си. То се мръщи и дърпа. Тя му се кара:
                              - Яж, че ще дам на чичкото!
                              И така няколко пъти. На края ми омръзна и и казвам:
                              - Госпожо ако ще давате дайте, защото трябваше да сляза преди три спирки.
                              Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Днес трябваше да съм на работа, ама не отидох....
                                Щото снощи чух комшиите да се карат. Той и е изневерил, а тя му каза, че заради това ще преспи с всички комшии....
                                Та сега си стоя у дома, за да не си изпусна реда ....

Коментар

Working...
                                X