Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Отивам на доктор онзи ден и се оказа, че е жена. И то прекрасна при това. Направо ми падна ченето и не можех да откъсна поглед от нея. Тя явно видя, че съм стъписан и каза:
- Спокойно! Аз съм професионалист! Виждала съм всичко. Кажи ми какъв е проблема и ще се опитам да ти помогна по всички възможни начини.
Без да се замисля й казах:
- Докторе, мисля, че Туя ми има странен вкус….
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПо-добре да пием за късмет, вместо за здраве, щото прасето беше здраво, но нямаше късмет
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ако мъж покани жена на кафе, в 99.9% от случаите тя си депилира цялото тяло, като обръща сериозно внимание на краката и най-вече на триъгълника между тях. Следва мазане с крем, напарфюмиране, гримиране. маникюри, педикюри, изписване на веждите, миглите, червило на устата и разбира се 2-3 часа терзния, докато си избере какъв тоалет да облече така, щото да покаже колкото се може повече от цицте си, краката си и разбира се дупето си.
И всичко това за едно кафе ?????? !!!!!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеДнес трябваше да съм на работа, ама не отидох....
Щото снощи чух комшиите да се карат. Той и е изневерил, а тя му каза, че заради това ще преспи с всички комшии....
Та сега си стоя у дома, за да не си изпусна реда ....
- Яж, че ще дам на чичкото!
И така няколко пъти. На края ми омръзна и и казвам:
- Госпожо ако ще давате дайте, защото трябваше да сляза преди три спирки.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар