IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Докъде я докарахме с тази демокрация - да няма хляб на масата ...

Коментар

• Мен парите не ме вълнуват.
      Те ме успокояват.
      Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Често се говори и пише за женската логика. Разбирам има разлика в мисленето, но да срещнеш приятелка в мола и да я помъкнеш до другият му край само за да и покажеш рокля която въобще не ти е харесала. Това не мога да го разбера

Коментар

• - Подаръци???
          - Имам си всичко - Ферари, яхта, самолет... даже багер - от яйцата на Киндер!

Коментар

• - Скъпа, трябва да съберем багажа и да се махнем от града за известно време!
            - Ама защо?
            - Снощи гледа ли новините?
            - За банковия обир ли говориш?
            - Да, пазихме го в пълна тайна, аз съм член на групата и моя дял възлиза на 50 милиона, но трябва да се покрием известно време!
            - Я чакай малко, по новините казаха, че с вас имало и жена! Ти спал ли с нея?

Коментар

• Коментар

• Попитали 10 000 мъже какво предпочитат - нова кола или идеалната жена?
                Резултатите от гласуването:
                - 47% - колата да е бензинова
                - 40% - колата да е дизелова
                - 13% - колата да е електрическа

Коментар

• Om 24.12 go 01.01 ще се излъчва кулинарния сериал "7 кила разлика!"

Коментар

• За инвеститори!
                    Ако от питката с късмети ви се падне клонче, да знаете, че и следващата година ще ядете дървото.

Коментар

• Коментар

• На вниманието на мъжете.
                        Когато жена ви се обади, че си е купила обувки черни кожени с каишка, знайте става въпрос за три чифта.

Коментар

• Следвай мечтите си. Върви да се наспиш!

Коментар

• Буквално черен хумор

Click image for larger version

Name:	471429040_8817342541712892_3279164172159888764_n.jpg
Views:	1
Size:	33.7 КБ
ID:	4235641

Коментар

• Имайте винаги едно на ум!
                              Малкият Иванчо отваря коледния подарък от баба си - воден пистолет! Той е е във възторг!
                              Докато го пълни с вода, майка му се обажда на бабата:
                              - Мамо! Как можа! Не помниш ли как те побърквахме с водни пистолети!!!
                              - Именно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Много е смешно, когато цървули които не могат да си попълнят документите за кандидатстване на това което Кирил Петков е завършил, го коментират.
                                Трагично е за завършилия не знам какво си, да се представя като "отнесен от вихъра"! Колкото до попълването на документи, за това си има служители които се радват да бъдат полезни!
                                п.п. Гледай на живота откъм веселата страна!

Коментар

Working...
                                X