IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой наши политици си мислят, че са се издигнали. Но като ги гледаме е ясно, че са изплували.
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение

Какво ще стане ако медиите разпростанят съобщение "Следващата събота в 18:00 всички глупаци са поканени да отидат на площад Батенберг" ?
      В събота на площада ще е тъпкано с хора любопитни да видят кои са глупаците отзовали се на поканата.
      Това прилича на вица за госпожата и учениците:

Госпожата казала на класа:
      - Всеки, който е глупак, да стане прав.
      Мълчание, всички стоят седнали и се гледат един друг. По едно време Иванчо се изправя:
      - Иванчо, да не би да си признаваш, че си глупав?
      - Не госпожо, но някакси ми е неудобно само вие да стоите права ...

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
        Казват на българите "Не излизайте" и те излизат да видят дали някой не е излязъл.
        Какво ще стане ако медиите разпростанят съобщение "Следващата събота в 18:00 всички глупаци са поканени да отидат на площад Батенберг" ?
        В събота на площада ще е тъпкано с хора любопитни да видят кои са глупаците отзовали се на поканата.

Коментар

• - Докторе, какво показват изследванията? Направо умирам от любопитство.
          - Не само ...

Коментар

• Мъск и Тръмп танцуват заедно. Готино клипче ...

https://www.youtube.com/shorts/AGaX9aZLjOs

Коментар

• Индийски сериал:
              - Мила, нашата връзка е обречена!
              - Но защо?
              - Трябва да ти кажа нещо: Аз съм истинския ти баща!
              - Но как е възможно това? Та аз съм истинската ти майка?

Коментар

• Коментар

• Суша застигнала земите на едно племе. Отиват при шамана за съвет.
                  - Принесете в жерва на боговете бяла крава!
                  Направили както ги посъветвал. След седмица отиват при шамана.
                  - Заклахме в дар на боговете бяла крава както ни посъветва. В долината на изток заваля дъжд при нас не.
                  - Заколете черна крава като дар!
                  Тичат след два-три дни.
                  - Дарихме и черна крава. В долината на запад заваля при нас нито капка.
                  - Ваша крава заколете и принесете в жертва, ваша! Не крадена!!

Коментар

• Неделя сутринта се събудих и станах толкова освежен и отпочинал. Въобще не ми беше трудно да намеря сили пак да си легна, да се завия и да заспя отново.

Коментар

• Ракията за българите е това което е психоаналитика за американците!!!

Коментар

• Гледам всичко се нареди. Добра работа. Колата и апатамента изплатени. Остават пари за любовница. И хоп дошло време за пенсия

Коментар

• Някой дами са ненужно загрижени по въпроса , кой е длъжен да плати вечерята по време на срещата, защото никой никога не ги е канил.

Коментар

• Какво доживяхме. Човек вече не може да излъже жена си:

Коментар

• Мислех да е както винаги, а се получи по-добре...
                              да не си спомням.

Коментар

• Скъпата кола вече не показва колко пари имаш, а колко пари имаш да даваш

Коментар

Working...
                                X