IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Наградата за добре и бързо свършена работа е допълнителна работа.
      Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• - Момиченце, не яж толкова бонбони, защото не е полезно!
        - Моят дядо пък доживя до 106 години!
        - И ядеше много бонбони ли?
        - Не, не се бъркаше в чужди работи!

Коментар

• В малко американско градче предприемчив далавераджия подготвя да отвори бар. Помещението което избрал било на същата улица съвсем близо до черква. Настоятелите на черквата били много против това и се опитали всячески да го го възпрат, от разговори и заплахи до молитви към господа на всяка проповед.
          Няколко дни преди откривенито на бара се разразила буря и светкавица ударила бара. Той се запалил и изгорял.
          Вярващите се зарадвали, но не за дълго. Собственика на бара подал заявление в съда в което искал черковното настоятелство да му компенсира щетите.
          В съда вярващите отхвърлили всички обвинения и отричали каквато и да е вина за случилото се. Съдията след като изслушал двете страни отбелязал:
          - От материалите по делото излиза, собственика на бара който никога не е посещавал храм вярва в силата на молитвата, а свещенниците заедно с цялото настоятелство на черквата не...

Коментар

• Click image for larger version

Name:	503182808_740712931960420_7275310992436536884_n.jpg
Views:	1
Size:	105.9 КБ
ID:	4275876

Коментар

• Срещат се две приятелки и едната се оплаква, че е зле със с*кса.
              А втората ѝ казва:
              - Аз се приспособих много бързо. Звъня на майстор плочкаджия. Слагам си къса поличка без да обувам гащи, и когато дойде майстора, се навеждам много ниско за да му покажа къде е пукнатата плочка, и той направо ме започва.
              Жената помислила и решила:
              - Плочкаджия ми се вижда прекалено просташко, по-добре да се обадя в Газификация. Обадила се, облякла къса поличка без да обува гащи. Пристигнал майсторът, тя се навела да му показва тръбите на газта, и в този момент той ѝ го сложил в д*пето.
              Тя извикала:
              - Ох, не там, по-надолу!
              На което получила отговор:
              - По-надолу са плочкаджиите, а аз съм от Газификация...
              Повече от красива

Коментар

• Идеалният мъж е този който смята, че има идеална жена.
                Бернард Шоу

Коментар

• Първоначално изпратено от DIvanov Разгледай мнение

да става все по-добра в секса, а ти да не знаеш защо
                  Може да посещава курсове при Кобилкина.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                    - Какво е по-лошо от това жена ти да не може да готви?
                    - Да не може да готви, но да готви....
                    да става все по-добра в секса, а ти да не знаеш защо

Коментар

• На вниманието на всички които са в темата за цените на жилищата.
                      Когато искате да продадете/отдадете под наем жилище. Наемете жилището отсреща. Всеки път когато ще идват на оглед мъже наемате две хубави момичета и ги карате по време на огледа да се мотаят неглиже в стаите и по терасата в жилището напротив. По време на огледа все някой ще забележи хубавиците. Тогава небрежно кажете:
                      - Ааа... съседките ли? Те така си ходят.
                      Така значително ще подпомогнете сделката. Без пазарлъци за цената.

Коментар

• Който говори много все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.

-- Конфуций

Коментар

• - 61, 62, 63, 64, 65, Ураааааа
                          - Абе брои се 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ....
                          - Не бе, пенсионирам се

Коментар

• - Какво е по-лошо от това жена ти да не може да готви?
                            - Да не може да готви, но да готви....

Коментар

• Работя като IT специалист. Имам много опит и с хардуера и със софтуера. Поради това ми беше омръзнало да ме поканят уж на бира, и да ми набутат лалтоп който има "малък" проблем, та "само да погледна". Обикновенно това се оказва архивиране на данните и цялостна преисталация на софтуера или замяна ъпгрейд на памет или твърд диск. Не мога да го занеса в службата поради правилата за вътрешен ред. Трябва да се занимавам в свободното ми време което не е много.
                              Затова от години когато се запознавам с хора се представям като проктолог. Не мога да се оплача. Не съм имал случая някой да ме моли "само да погледна".

Коментар

• Коментар

Working...
                                X