If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някои индиански племена вярват, че ако ядеш мечка, ще бъдеш силен и смел. А ако ядеш пума, ще бъдеш хитър и бърз. Какво да кажем ние, които наблягаме на агешкото и свинското ...
При нас на работата взехме едно решение - за всяка една псувня на майка псуващия оставя по 50 стотинки в касичката. Дойдохме в понеделник сутринта на работа и всички мълчим. Гледаме се, но мълчим. Един колега ни гледа жално милно и най-накрая не издържа - извади 20 лева и ги пусна в касичката. След това цветисто ни разказа как е прекарал уйкенда с тъщата си. Ние се спогледахме, и после всеки остави по 5 лева, и започнахме коментарите ...
Слънце, плаж ....
Мъж пита една майка, седнала наблизо:
- Извинете госпожо, това глупавото момченце, което носи вода от морето с шапката ми, ваше ли е?
- Не, какво говорите? Моето е онова умното, което проверява дали телефонът ви работи под водата.
При гинеколког:
- Полов живот водите ли?
- Не докторе, никога ! Но веднъж на един пикник отидох по малка нужда до един храст и клекнах невнимателно. Та там изгубих девствеността си.
- Хм ...., предайте на храста, че вече втори месец сте бременна ...
Съдия към ищеца:
- Господине, разпознахте ли в обвиняемия крадецът на вашия автомобил?
- Господин съдия, като слушах адвоката му, започнах да се питам дали въобще някога съм имал автомобил ...
Влиза един дядо в стаята за избори и пита:
- Моята баба гласува ли вече?
- Да дядо, разписала се е в списъка. А вие какво - не живеете ли заедно?
- Там е работата, че тя умря преди 15 години, но всеки път идва да гласува и аз не мога да я сваря ...
Млада монахиня се доверила на игуменката, че има нечисти помисли, и се чувства грешна. След като я изслушала, игуменката я препратила при местния епископ, като и обяснила, че той е най-вещ по греховните въпроси. Отишла тя и му обяснила, че се чувства грешна, а той я успокоил:
- Съблечи се дъще. Сега ще проверим.
Съблякла се тя, а епископът хубаво я опипал. После и казал:
- Дъще, няма външни белези. Явно ще трябва да вкараме грехомера за по-сигурно.
След това я опънал и я пратил да си ходи. На вратата я посрещнала игуменката и я заразпитвала:
- Дъще, какво ти каза?
- Ами пробва ме с грехомера ...
- Аx мръсникът му с мръсник. А мене от две години ме лъже, че грехомерът е развален, и ме кара да го продухвам ...
Катаджия спира блондонка.
- Свидетелство за правоуправление моля...
- Това пък какво е?
- Едно такова, на което се вижда вашият образ ...
След дълго ровене в чантичката блондинката му подава едно огледалце. Катаджията гледа в него, почесва се и казва:
- Защо веднага не ми каза, че и ти си полицай?
Коментар