IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -Братчед, как се промениха нещата между теб и жена ти с годините?
    -Какво да ти кажа братчед - едно време толкова исках да я прегърна, че ме беше страх да не я удуша. Сега толкова искам да я удуша, че ме е страх да я прегърна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      За съвременната младеж - село е онова място, на което кокошките ходят сурови по улицата ...
      ...А пък пчелин е онова място, дето медът се намира в ед и дървени сандъци с дупки, от които обаче, не изтича. Оттам, го крадат едни двуноги, които не го правят но, ни лъжат, че го произвеждат и го продават на нас срещу пари, а изтинските производители, залъгват със захарен сироп.
      ...=> С ОТКАЗ ОТ КО ФРОНТАЦИЯ, понеже има по-важни от нашето самолюбие неща, съдържанието бе
      ПРЕМЕСТЕНО ОТ МЕН В ТЕМАТА "ПЧЕЛИТЕ - КАК ДА ГИ СПАСИМ?"
      Last edited by Pyramid; 27.05.2024, 08:33.

Коментар

• За съвременната младеж - село е онова място, на което кокошките ходят сурови по улицата ...

Коментар

• Случка от казармата /когато още имаше такава/.
          В неделя на КПП-то пристига майка и дъщеря в напреднала бременност и желае да извикат войник от поделението. Дежурният по КПП за да и угоди праща свързочника до помещението на ротата да го извика. Свързочника обяснява на търсеният каква е ситуацията и той се скрива, а свързочника се връща с "новината" редник еди кой си е командирован в поделение на другият край на страната. Като чува това момичето изпада в изтерия а майката вдига скандал и настоява да говори с "началника" - командира на ротата. В момента в КПП-то се провеждат и други свиждания и ситуацията се нажежава. За щастие дежурен по поделение е командира на тази рота и го извикват да дойде. Той пристига изслушва мълчаливо тирадата на майката и я пита:
          - Госпожо, какво очаквате аз да направя?
          - Да държите войниците строго и под контрол!
          - Госпожо имате ли съпруг?
          - Имам.
          - А някой от вашите родители живее ли близо до вас?
          - Да. Свекъра, свекървата и майка ми с баща ми живеят наблизо.
          - И вие шест човека с дванайсет ръце не можахта да запушите една дупка, а искате аз с две ръце да удържа сто к**а!
          Всички присъстващи избухват, а майката грабва дъщерята и поема по пътя.
          Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Старата акула учи малкото акулче как се яде човек:
            - Първо правиш един голям кръг около него, ама много бавно. След това един по-малък и по-бърз кръг и най-накрая един много малък и много бърз кръг. След това го изяждаш.
            - А не може ли направо да го изям?
            - Може, ама ще трябва да го изядеш с лайната.

Коментар

• Попитали Айнщайн защо болшинство от жените се оплакват от главоболие в леглото?
              - Всичко е относително! В едно ги боли, в друго, не ...

Коментар

• Има четири вида лекари:
                1. Едните нищо не умеят, но затова пък всичко знаят. Това са терапевтите.
                2. Вторите нищо не знаят, но затова пък всичко умеят. Това са хирурзите.
                3. Третите нищо не знаят и нищо не умеят. Това са психиатрите.
                4. Има и лекари, които всичко знаят и всичко умеят. Това са патологоанатомите. Но, хората попадат при тях твърде късно...

Коментар

• Лайв хак за деца. Презерватив в джоба на баща ви за дълго ще отвлече вниманието от глупави въпроси за оценките в училище.

Коментар

• Днес е световният ден на водата !!!
                    Честито на всички мъже, които са "Гола вода" и на всички жени, които са "Света вода ненапита".

Коментар

• Тя цяла вечер ме залива непрестанен поток от думи. На края ми казва:
                      - Вие се оказахте прекрасен събеседник!

Коментар

• Вози се едно чавдарче в тролея....и една баба се изкашляла.
                        Чавдарчето: Наздраве
                        Бабата: Мило дете, аз не кихнах, а се изкашлях.
                        - Хич не ме интересува. Ако ще и с к*р да си се задавила, всяко чавдарче трябва да е учтиво!

Коментар

• - Един стек!
                          - Как да е приготвен?
                          - Не знам..
                          - По скалата "ще ви донеса въглен" до "ще ви доведа крава, а вие я захапете за гъза", къде сте по-близо!

Коментар

• Интернет форум:
                            "Вчера тръгнах на работа, а мъжът ми остана вкъщи. След три преки ми загасна колата и се върнах за помощ. Влизайки, заварих мъжът ми да прави с*кс с дъщерята на съседката. Той е на 44, а тя на 19. Какво да правя, нужен ми е съвет?"
                            Отговор:
                            "Според мен проблемът е в горивопровода. Проверете филтрите за наличието на боклук и ако всичко е наред, то вероятно проблемът е в горивната помпа."

Коментар

• https://youtube.com/shorts/LgG3D_AeY...uPQlAN72nBEat6

Коментар

• Живеели в Лондон двама пакистанци - Махмуд и Саид. Били приятели, занимавали се с просия и работели в различни квартали. Саид всяка вечер се прибирал в къщи с няколко монети от един и два паунда. Махмуд обаче се връщал всяка вечер у дома с куфари и торби , пълни с 10-паундови банкноти и за нула време успял да си купи дом, а в гаража му стоял чисто нов мерцедес. Веднъж Саид питал Махмуд:
                                -Не разбирам защо се получава така! Работя не по- малко от теб, но се прибирам само с няколко монети, а ти с чували пари?!
                                -Кажи ми какво пише на табелката, с която събираш милостиня?-запитал на свой ред Махмуд.
                                -"Помогнете! Безработен съм , издържам жена и шест деца!"
                                -Така никога няма да успееш!-ядосал се Махмуд,-На мойта табелка пише "НЕ МИ ДОСТИГАТ 10 ЛИРИ ДА СЕ ПРИБЕРА В ПАКИСТАН!" !

Коментар

Working...
                                X