If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При гинеколког:
- Полов живот водите ли?
- Не докторе, никога ! Но веднъж на един пикник отидох по малка нужда до един храст и клекнах невнимателно. Та там изгубих девствеността си.
- Хм ...., предайте на храста, че вече втори месец сте бременна ...
Съдия към ищеца:
- Господине, разпознахте ли в обвиняемия крадецът на вашия автомобил?
- Господин съдия, като слушах адвоката му, започнах да се питам дали въобще някога съм имал автомобил ...
Влиза един дядо в стаята за избори и пита:
- Моята баба гласува ли вече?
- Да дядо, разписала се е в списъка. А вие какво - не живеете ли заедно?
- Там е работата, че тя умря преди 15 години, но всеки път идва да гласува и аз не мога да я сваря ...
Млада монахиня се доверила на игуменката, че има нечисти помисли, и се чувства грешна. След като я изслушала, игуменката я препратила при местния епископ, като и обяснила, че той е най-вещ по греховните въпроси. Отишла тя и му обяснила, че се чувства грешна, а той я успокоил:
- Съблечи се дъще. Сега ще проверим.
Съблякла се тя, а епископът хубаво я опипал. После и казал:
- Дъще, няма външни белези. Явно ще трябва да вкараме грехомера за по-сигурно.
След това я опънал и я пратил да си ходи. На вратата я посрещнала игуменката и я заразпитвала:
- Дъще, какво ти каза?
- Ами пробва ме с грехомера ...
- Аx мръсникът му с мръсник. А мене от две години ме лъже, че грехомерът е развален, и ме кара да го продухвам ...
Катаджия спира блондонка.
- Свидетелство за правоуправление моля...
- Това пък какво е?
- Едно такова, на което се вижда вашият образ ...
След дълго ровене в чантичката блондинката му подава едно огледалце. Катаджията гледа в него, почесва се и казва:
- Защо веднага не ми каза, че и ти си полицай?
В Израел върху кутиите с цигари се поставя само едно предупреждение за вредите и опасностите от тютюнопушенето.
То гласи: 'Майка ти като разбере ще те убие'
Как се псуват джадаите:
- И нека майка ти бъде с мен
Коментар