Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Батка, умен човек си, но на тема Ловеч губиш ума и дума и бълваш само злъч. Ние поне се борим и вярваме в нещо. За един месец събрахме повече пари, отколкото Лупи за умрелото цска, при това с натискане бизнесмени тогава. Това показва любов. Аз друг отбор няма да припозная - казах ти го вече - ни Ловеч, ни Сопот, ни Сунгурларе. Толкоз. Помагам с каквото мога, купил съм карта, екип, дарение съм направил - дал съм своя дан. Ако изчезнем, няма да е заради мен, а въпреки моята подкрепа, Така спя с чиста съвест. За други е утопия и предпочитат фейсбук революциите и лафовете на ангро - всеки с вижданията и разбиранията си.
Само Левски!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБай Стамене, ти сигурен ли си, че си от Шумен? Щото това е може би градът с най-голямо процентно съотношение на левскари, дори повече от феновете на Волов? Честно, не разбирам цялата тази злоба и омраза към нас - ние ще се оправим, а цска умре, т.е. ГриГан го фалира и докара Ловече в София. Толкоз.
Колкото до Божков - играе си цирк човекът и си е прав за себе си. За него Левски е едно голямо нищо, а ходът му е плод на отчаяние - Бх няма как да приеме акциите, това е повече от ясно, и изпадаме в цайтнот. Ако трябва да си отидем в небитието, ще си отидем, но Металик (Сопот), Литекс (Ловеч), Олимпик (Галата) или Левски (Кюстендил) няма да припознаваме, защо, за разлика от други, ние имаме морал, колкото и смешно да звучи тази думичка у нас.
Само Левски!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бай Стамене, ти сигурен ли си, че си от Шумен? Щото това е може би градът с най-голямо процентно съотношение на левскари, дори повече от феновете на Волов? Честно, не разбирам цялата тази злоба и омраза към нас - ние ще се оправим, а цска умре, т.е. ГриГан го фалира и докара Ловече в София. Толкоз.
Колкото до Божков - играе си цирк човекът и си е прав за себе си. За него Левски е едно голямо нищо, а ходът му е плод на отчаяние - Бх няма как да приеме акциите, това е повече от ясно, и изпадаме в цайтнот. Ако трябва да си отидем в небитието, ще си отидем, но Металик (Сопот), Литекс (Ловеч), Олимпик (Галата) или Левски (Кюстендил) няма да припознаваме, защо, за разлика от други, ние имаме морал, колкото и смешно да звучи тази думичка у нас.
Само Левски!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Честит нов собственика на Левски.По подходящ няма как.Колкото и да ми е неприятен Божков признавам си изключително умно решение.Както много пъти съм казвал и бандит да станеш си трябва акъл....Така че Божков ме изкефи.Пет минути преди да узнаем това генерал Атанасов по битивиту призова Божков да даде акциите на Боката щото той решавал кой какъв бизнес да владее колко да печели и кой клуб да издържа.Божков го намъкна четвъртит на Боката.Са Боката ще е виновен.Ако Левски фалира левскарите ще го намразят до смърт ако даде държавни пари ще го намразят всички други цесекарите отдавна го ненавиждаме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
от бай ганьо до днес собственика си е все един и същ ...... но от време на време #KOЙ прехвърля акциите на хора които не ги искат...
да видим дали 4ерепов ще върне акциите на собственика доброволно или ще има мъка, но при всички положения божков ще закачи на врата на уефски едни 25 милки които в даден момент ще ги изиска и после следва пътя на цецка
моя съвет към феновете на уефски е да регистрират нов отбор и да започват от селските групи ...... после като фалират "уефски на шиши" другия да поеме щафетата...
Хартишки ще има за всикчи от сърцеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе е Фандъкова.
P.S. Йода би задал въпроса така:" На Левски новия собственик е КОЙ?"
да видим дали 4ерепов ще върне акциите на собственика доброволно или ще има мъка, но при всички положения божков ще закачи на врата на уефски едни 25 милки които в даден момент ще ги изиска и после следва пътя на цецка
моя съвет към феновете на уефски е да регистрират нов отбор и да започват от селските групи ...... после като фалират "уефски на шиши" другия да поеме щафетата...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе е Фандъкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
- 1 like
Коментар