Първоначално изпратено от ludakrava
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Е само това ли, кажи някакви аргументи сериозно питам. Щото в момента иглежда играчите ни не са по-слаби от тези на лудите, а и изглежда и на треньор случихме пу пу и пейка изглежда ще имаме горе долу. Та ако и да се подсилим на 1-2 поста догодина, наистина може да станем, много силни...
Коментар
� -
Е само това ли, кажи някакви аргументи сериозно питам. Щото в момента иглежда играчите ни не са по-слаби от тези на лудите, а и изглежда и на треньор случихме пу пу и пейка изглежда ще имаме горе долу. Та ако и да се подсилим на 1-2 поста догодина, наистина може да станем, много силни...
И на играчи и на треньор...
Ща прощаваш, ама дори ти самият не казваш "добри", а не по-слаби ...
Тренера, както на времето пишеха въввесника - игра твърде малко, за да бъде оценяван ...
Разграцкото отборче за толко години набра нещо, дет на тоа етап, при сесека-София нема откаде се земе. Самочувствие. Нещо изключетелно важно, за нещо повече от "достойно представяне"...
Не изпускай из внимание и извънтеренните фактори ...
По-скоро сметам, че на Груеца ще дължеш стъкленичка...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
- 1 like
Коментар
� -
А защо колчо?
Груйче, колкото проблеми имате, то и играчи немате - трудна работа за войдването.
Стойчо Младенов се опита при нас, но на мускули цел сезон не можеш да изкаш.
Е, Що?
А той отгворил:
- А как?
Иначе за наш'те - ми какво им е - Холмар и Ейолфсон са най-добрата зашитна двойка у нас, Доктор Тиам е най-добрият на поста си у нас, вратарчето ми е мистерия, Буш не е лош, но реално нямаме нападател, Паулиньо е поне на нивото на вашия прехвален Десподов и то какво става - поне половината отбор ни е супер. Като кажем и че бековете ни са горе-долу и добавим Обертан, който при правилно позициониране от тренера си е класа, не виждам причина да мичтаем. Повтарям да мичтаем, а не да се самонадъхваме
Ясно е, че Делиорманец са шампиони - обяснявах му някоха на Маранди тези работи, ама той не вдяна, даже бас загуби от мен (всъщност 2), но така и не го преведе и се затри. Здраве да е!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ как що ?
Логиката го налага ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТова няма как да не стане ...
Груйче, колкото проблеми имате, то и играчи немате - трудна работа за войдването.
Стойчо Младенов се опита при нас, но на мускули цел сезон не можеш да изкаш.Last edited by pepe1234; 07.08.2018, 14:45.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Нетно гледай Груец, нетно. Парите от Коутиньо отидоха за ВВД и Алисом. Парите от Уорд за Шакири. Останаха Кейта, Фабиньо за 90 млн. В процес на продажба сме на Ориги, Ингс, Кариус, Миньоле, Маркович и Груич евентуално. И нактая ще сме даже на плюс. А Мъдуриньо? Сезона почва тоя мрънка че няма селекция. И кой я прави слекцията? Колко му е е нетното харчене на него? Та се вижда кой е и хърбел и щърбел едновременно
А за ФК Чифутка дето но накараха да платиме за Алисон 10 милки човече, ще ги видя как Куртоа ще из избяга почти без пари и как и с кого ще го заместятNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеОк ЦСКА срещу лдогорец за шампион. Каса бира срещу бутилка джеймисън залог. Баса го имаш...Най-ще се накефя Левски да стане шампион и да войднем баса
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение... Догодина след сработбане ще сме страшилище, ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
- 1 like
Коментар
�
Коментар