Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
да питали БотевЪ (Сопот) за емблемата

сегашната емблема на БОТЕВ е първата на клуба направена след създаването му ................. само 100 годишна емблема

а сега всички говеда да отидат при майките си и да попитат кой е истинския левски ....................... този който през 1992 година беше подарен на томас лавчис или истинския левски е на петър петров (кучето) който е патентовал оригиналната емблема на левски и по решение на съда неговия левски е легитимния

я, да видим кучето какво казва за настоящия левски:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”, завърши Петров, който предостави и документи за създаването от ДС на сегашния “Левски”
и нататък....
"Регистрацията на ФК “Левски” е извършена на 30 април 1992 година (б.а. в патентното ведомство е регистрирана емблемата на клуба). Понеже е минало доста време от тогава, аз ви предоставям удостоверение за актуалност от Софийски градски съд, което е издадено на 6 януари 2011 година, за да се види, че действително аз съм президент на ФК “Левски”, заяви Петър Петров в сутрешния блок на bTV “Тази сутрин”.
нека говедото пак да измучи нещо за оригинални клубове и емблеми...
мууааааахаххахахахаа
Коментар