Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Oп, Греъме, не си ме разбрал/не съм се изразил правилно. Не са ми виновни червените, нито пък оранжевите, винаовни сме си само и единствено ние, както преди си бяхте виновни вие - това винаги съм го твърдял. просто ми е множко злъчта, но това е нормално. А констатацията е вярна - гледам помията сега върху Левски, сравнявам я с тази преди 5 години и разбирам колко много се е комунизирала журналистиката в България. Нищо повече. Аз Левски с тире не ща и няма да подкрепя. Това с писмото до БХ беше жалко и низко. Приключваме и толкова, аз си оставям левскар завинаги, дори и това да означава в минало време
Днес най популярната песен сред левскарстака общост била "We're not gonna take it" ....... за акциитеLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе исках да взимам думата ама не си прав. С какво червените и припознавачите сега са ви виновни?!?!? Бисмарк навремето е казал:"Само глупаците се учат от собствените си грешки. Аз предпочитам да се уча от грешките на другите." Е вие имахте ли урок от чужди грешки?Имахте.Научихте ли урока? Не. И кой ви е виновен?Припознавачите ли? Един левскар замерва друг левскар в акциите на Левски а виновни припознавачите...... Все още имате шанс да извървите единствения верен и честен път. Дълъг и труден ама верен.ЦСКА избра друг път. Ако и вие изберете пътя на ЦСКА, припознавачите няма да са ви виновни.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе исках да взимам думата ама не си прав. С какво червените и припознавачите сега са ви виновни?!?!? Бисмарк навремето е казал:"Само глупаците се учат от собствените си грешки. Аз предпочитам да се уча от грешките на другите." Е вие имахте ли урок от чужди грешки?Имахте.Научихте ли урока? Не. И кой ви е виновен?Припознавачите ли? Един левскар замерва друг левскар в акциите на Левски а виновни припознавачите...... Все още имате шанс да извървите единствения верен и честен път. Дълъг и труден ама верен.ЦСКА избра друг път. Ако и вие изберете пътя на ЦСКА, припознавачите няма да са ви виновни.
Не съм чорбар, но червените дотук се държаха на по-високо ниво и май ми дадоха нова симпатия
Oт времето на Греъм Сунес съм фен на ливърпула иначе, мамка му мечкаLast edited by iezuita; 13.05.2020, 12:02.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗнам, че този форум е червен, защото парите на мафията у нас са червени, а това е икономически форум и е логично повечето да са припознавачи, но все пак, сега и завинаги:
Само Левски!Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение"Клубът отново е в изключително тежко финансово състояние, породено от умишленото и незаконно унищожаване на компаниите, осигуряващи издръжката му. Затова прехвърляме акциите на отговорника за погубването на “Левски”, който неведнъж е заявявал своята готовност да се „погрижи“ за отбора и да го спаси при смяна на собствеността му – г-н Бойко Борисов.
След като Премиерът е напълно запознат с настоящата ситуация и многократно публично се е разпореждал със собствеността на акциите
КЪДЕ Е ТИТИ ДА МУ ДРЪПНЕ ПАК ЕДИН РЕВ..
Дори Тити да беше, щеше да се види в чудо с разните ченгесарски игри. Изобщо не му трябва да си слага мъка на душата с тея паразити. Макар вече да е изплакал тайно някоя сълза връз синьото шалче.Last edited by iezuita; 13.05.2020, 11:11.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Ще цитирам по памет Вазов:
Нищо, те ще паднат, но честно, без страх -
кат шепа спартанци под сганта на Ксеркса.
Талазите идат, всичките нащрек са,
последният напън вече е настал...
Каквото - такова, поне ще спим спокойно. Да, светът, поне за мен, няма да е същият, но аз ще си остана левскар, а не припознала свиня или говедо. Знам, че този форум е червен, защото парите на мафията у нас са червени, а това е икономически форум и е логично повечето да са припознавачи, но все пак, сега и завинаги:
Само Левски!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
"Клубът отново е в изключително тежко финансово състояние, породено от умишленото и незаконно унищожаване на компаниите, осигуряващи издръжката му. Затова прехвърляме акциите на отговорника за погубването на “Левски”, който неведнъж е заявявал своята готовност да се „погрижи“ за отбора и да го спаси при смяна на собствеността му – г-н Бойко Борисов.
След като Премиерът е напълно запознат с настоящата ситуация и многократно публично се е разпореждал със собствеността на акциите – оставяме бъдещeто на клуба в негови ръце. Г-н Борисов, поетите от Вас ангажименти да осигурите финансиране и действията Ви, довели до сегашното положение, както и постоянният натиск от ръководения от Вас държавен апарат върху клуба, оставят „Левски“ без други реални опции.
Като бивши мажоритарни акционери, не веднъж сме заявявали, че единственото, което ни интересува е възраждането и стабилизирането на „Левски“. Докато отговорността за това беше наша и след инвестираните над 24 милиона лева за една година, клубът се стабилизира и изправи на крака. Дългове от над 32 млн. лв бяха поетапно погасявани и бе изготвена и изпълнявана дългосрочна стратегия за превръщането му в успешен бизнес модел.
Благодарим на ръководството на ПФК „Левски“ за усилията и изключителния професионализъм през последната година. Благодарим и на привържениците на клуба, които направиха прецедент в историята на световния футбол с действията си за издържането на отбора през последните месеци.“ Джиросаните акции ще бъдат връчени официално на новия им собственик г-н Борисов в 9:00 ч. в Министерски съвет".
КЪДЕ Е ТИТИ ДА МУ ДРЪПНЕ ПАК ЕДИН РЕВ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеНов сапунен сериал започва - Вожда отказал акциитеНе ги ще и това е. Много сълзи, рев и сополи, голяма драма, братя българи
не ще да направи говедата от полицаи на пожарникари. Направи пас-загадка
Никой гаче ли не ги ще, що така с тея футбалери-корифеиLast edited by iezuita; 13.05.2020, 10:20.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Груев, кефиш ми пич, готин си, левски ми е неприятен отбор може би защото баща ми на 80 год е върл фен на червените. Футболът не ме интересува, интересуват ме жените
Иначе гледам само финала да Шампионска лига, Барса ми харесва много като стил на игра и футболен манталитет и психология
Гледаме поредната футболна драмаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
И от Боката сме бактисали.Писна ни от мутренски номераLast edited by iezuita; 13.05.2020, 10:20.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХода на Божков е перфектен.. ШАХ С КОНЯ НА ПУНТА МАРА..http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
Коментар