IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Батка, умен човек си, но на тема Ловеч губиш ума и дума и бълваш само злъч. Ние поне се борим и вярваме в нещо. За един месец събрахме повече пари, отколкото Лупи за умрелото цска, при това с натискане бизнесмени тогава. Това показва любов. Аз друг отбор няма да припозная - казах ти го вече - ни Ловеч, ни Сопот, ни Сунгурларе. Толкоз. Помагам с каквото мога, купил съм карта, екип, дарение съм направил - дал съм своя дан. Ако изчезнем, няма да е заради мен, а въпреки моята подкрепа, Така спя с чиста съвест. За други е утопия и предпочитат фейсбук революциите и лафовете на ангро - всеки с вижданията и разбиранията си.

Само Левски!
    Бе са чета че щели да ви прекръщават на Бате левски Борисов.Ха ха ха Божков все пак колкото и неприятен да е е завършил НПМГ и математика в СУ а Боката е обикновен цървул с килийно образование от Магнаурската школа.Смяхте с ковчези носехте погребения организирахте само забравихте че има Бог....Груец готин си ама на тема левски се ного зле

Коментар

• Хода на Божков е перфектен.. ШАХ С КОНЯ НА ПУНТА МАРА..

Коментар

• Батка, умен човек си, но на тема Ловеч губиш ума и дума и бълваш само злъч. Ние поне се борим и вярваме в нещо. За един месец събрахме повече пари, отколкото Лупи за умрелото цска, при това с натискане бизнесмени тогава. Това показва любов. Аз друг отбор няма да припозная - казах ти го вече - ни Ловеч, ни Сопот, ни Сунгурларе. Толкоз. Помагам с каквото мога, купил съм карта, екип, дарение съм направил - дал съм своя дан. Ако изчезнем, няма да е заради мен, а въпреки моята подкрепа, Така спя с чиста съвест. За други е утопия и предпочитат фейсбук революциите и лафовете на ангро - всеки с вижданията и разбиранията си.

Само Левски!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Бай Стамене, ти сигурен ли си, че си от Шумен? Щото това е може би градът с най-голямо процентно съотношение на левскари, дори повече от феновете на Волов? Честно, не разбирам цялата тази злоба и омраза към нас - ние ще се оправим, а цска умре, т.е. ГриГан го фалира и докара Ловече в София. Толкоз.

Колкото до Божков - играе си цирк човекът и си е прав за себе си. За него Левски е едно голямо нищо, а ходът му е плод на отчаяние - Бх няма как да приеме акциите, това е повече от ясно, и изпадаме в цайтнот. Ако трябва да си отидем в небитието, ще си отидем, но Металик (Сопот), Литекс (Ловеч), Олимпик (Галата) или Левски (Кюстендил) няма да припознаваме, защо, за разлика от други, ние имаме морал, колкото и смешно да звучи тази думичка у нас.

Само Левски!
          Пиши левски с малка буква.Разбира се че ще се оправите...Догодина в А окръжна с име Ковид 19...Чудя се защо се мъчите да отлагате обявяването на смъртта.Боката е още макс година и чао...Ако си мислите че ще дойде някой с пари да ги харчи за лумпени ей така и те да го рекетират очакванията ви са нереалистични...Мъртви сте колкото и да напъвате.В една правова държава отдавна да ви няма...За съжаление футболът умря...Аз Лудогорец с треторзрядни чернилки няма как да гледам...Ако ще и 500 пъти да е шампион...Най добре е този спорт да се закрие да не се мъчат повече.

Коментар

• Бай Стамене, ти сигурен ли си, че си от Шумен? Щото това е може би градът с най-голямо процентно съотношение на левскари, дори повече от феновете на Волов? Честно, не разбирам цялата тази злоба и омраза към нас - ние ще се оправим, а цска умре, т.е. ГриГан го фалира и докара Ловече в София. Толкоз.

Колкото до Божков - играе си цирк човекът и си е прав за себе си. За него Левски е едно голямо нищо, а ходът му е плод на отчаяние - Бх няма как да приеме акциите, това е повече от ясно, и изпадаме в цайтнот. Ако трябва да си отидем в небитието, ще си отидем, но Металик (Сопот), Литекс (Ловеч), Олимпик (Галата) или Левски (Кюстендил) няма да припознаваме, защо, за разлика от други, ние имаме морал, колкото и смешно да звучи тази думичка у нас.

Само Левски!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• "Вождът" на народа стана вожд и на левски. Левски е нарочно с малка буква, защото има само един Левски - Апостола на България

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Кервана се обърка и отиде при Бибитко

Коментар

• Честит нов собственика на Левски.По подходящ няма как.Колкото и да ми е неприятен Божков признавам си изключително умно решение.Както много пъти съм казвал и бандит да станеш си трябва акъл....Така че Божков ме изкефи.Пет минути преди да узнаем това генерал Атанасов по битивиту призова Божков да даде акциите на Боката щото той решавал кой какъв бизнес да владее колко да печели и кой клуб да издържа.Божков го намъкна четвъртит на Боката.Са Боката ще е виновен.Ако Левски фалира левскарите ще го намразят до смърт ако даде държавни пари ще го намразят всички други цесекарите отдавна го ненавиждаме...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

от бай ганьо до днес собственика си е все един и същ ...... но от време на време #KOЙ прехвърля акциите на хора които не ги искат...

да видим дали 4ерепов ще върне акциите на собственика доброволно или ще има мъка, но при всички положения божков ще закачи на врата на уефски едни 25 милки които в даден момент ще ги изиска и после следва пътя на цецка

моя съвет към феновете на уефски е да регистрират нов отбор и да започват от селските групи ...... после като фалират "уефски на шиши" другия да поеме щафетата...
                    Да направят IPO, както Добрият вълк Лупи се пробва да го натресе на клетите червени фенове
                    Хартишки ще има за всикчи от сърце
                    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Не е Фандъкова.
                        P.S. Йода би задал въпроса така:" На Левски новия собственик е КОЙ?"
                        от бай ганьо до днес собственика си е все един и същ ...... но от време на време #KOЙ прехвърля акциите на хора които не ги искат...

да видим дали 4ерепов ще върне акциите на собственика доброволно или ще има мъка, но при всички положения божков ще закачи на врата на уефски едни 25 милки които в даден момент ще ги изиска и после следва пътя на цецка

моя съвет към феновете на уефски е да регистрират нов отбор и да започват от селските групи ...... после като фалират "уефски на шиши" другия да поеме щафетата...
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Не е Фандъкова.
                          На тия от снимката посмъртно няма да им ги подари и той си го каза,вероятно ще е някой фес от залива.

Коментар

Кой е новият собственик на ФК "Левски"?

Не е Фандъкова.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Кой е новият собственик на ФК "Левски"?

Коментар

Поздрав за всички привърженици на ФК Левски, от утре ги чакат само сълзи!

Не бързай.Боката пак е замислил нещо няма да фалират...Боката тая власт ще я стиска до гроба и без кръв няма да я даде.Патологичен лъжец и властолюбец.Колкото повече стои във властта толкова по жесток и грозен ще е краят му.Досега такъв психар не беше управлявал страната.

Коментар

Working...
                                X