IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Не исках да взимам думата ама не си прав. С какво червените и припознавачите сега са ви виновни?!?!? Бисмарк навремето е казал:"Само глупаците се учат от собствените си грешки. Аз предпочитам да се уча от грешките на другите." Е вие имахте ли урок от чужди грешки?Имахте.Научихте ли урока? Не. И кой ви е виновен?Припознавачите ли? Един левскар замерва друг левскар в акциите на Левски а виновни припознавачите...... Все още имате шанс да извървите единствения верен и честен път. Дълъг и труден ама верен.ЦСКА избра друг път. Ако и вие изберете пътя на ЦСКА, припознавачите няма да са ви виновни.
    Време беше да застанеш с твърда позиция. Трябва да се измете синята мъгла, за да се осветли хоризонта на българския футбол. И не е е необходимо да им даваш обяснение за непоисканите поуки. Сами си го направиха като се кланяха на утайката под мотото "интереса клати феса". Това са обикновени блюдолизци, измекяри и ченгесари.
    Не съм чорбар, но червените дотук се държаха на по-високо ниво и май ми дадоха нова симпатия
    Oт времето на Греъм Сунес съм фен на ливърпула иначе, мамка му мечка
    Last edited by iezuita; 13.05.2020, 13:02.
    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Знам, че този форум е червен, защото парите на мафията у нас са червени, а това е икономически форум и е логично повечето да са припознавачи, но все пак, сега и завинаги:
      Само Левски!
      Не исках да взимам думата ама не си прав. С какво червените и припознавачите сега са ви виновни?!?!? Бисмарк навремето е казал:"Само глупаците се учат от собствените си грешки. Аз предпочитам да се уча от грешките на другите." Е вие имахте ли урок от чужди грешки?Имахте.Научихте ли урока? Не. И кой ви е виновен?Припознавачите ли? Един левскар замерва друг левскар в акциите на Левски а виновни припознавачите...... Все още имате шанс да извървите единствения верен и честен път. Дълъг и труден ама верен.ЦСКА избра друг път. Ако и вие изберете пътя на ЦСКА, припознавачите няма да са ви виновни.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        "Клубът отново е в изключително тежко финансово състояние, породено от умишленото и незаконно унищожаване на компаниите, осигуряващи издръжката му. Затова прехвърляме акциите на отговорника за погубването на “Левски”, който неведнъж е заявявал своята готовност да се „погрижи“ за отбора и да го спаси при смяна на собствеността му – г-н Бойко Борисов.

След като Премиерът е напълно запознат с настоящата ситуация и многократно публично се е разпореждал със собствеността на акциите
        Самата нелицеприятна истина

КЪДЕ Е ТИТИ ДА МУ ДРЪПНЕ ПАК ЕДИН РЕВ..
        Чувствителен е, и е човечен, защо го бъзикате сега и Тити. Добре, че не е той и се избави от тази нелепост, Щеше да опере пешкира. Господ е милостив, би казал бае Пешо.
        Дори Тити да беше, щеше да се види в чудо с разните ченгесарски игри. Изобщо не му трябва да си слага мъка на душата с тея паразити. Макар вече да е изплакал тайно някоя сълза връз синьото шалче.
        Last edited by iezuita; 13.05.2020, 12:11.

Коментар

• Груйче, ще се намери спасение за Левски, но нека лъсне цялата пунта мара..И Йовов бил собственик Левски- на БХ и той е духач голям..

Коментар

• Ще цитирам по памет Вазов:

Нищо, те ще паднат, но честно, без страх -
            кат шепа спартанци под сганта на Ксеркса.
            Талазите идат, всичките нащрек са,
            последният напън вече е настал...

Каквото - такова, поне ще спим спокойно. Да, светът, поне за мен, няма да е същият, но аз ще си остана левскар, а не припознала свиня или говедо. Знам, че този форум е червен, защото парите на мафията у нас са червени, а това е икономически форум и е логично повечето да са припознавачи, но все пак, сега и завинаги:

Само Левски!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• "Клубът отново е в изключително тежко финансово състояние, породено от умишленото и незаконно унищожаване на компаниите, осигуряващи издръжката му. Затова прехвърляме акциите на отговорника за погубването на “Левски”, който неведнъж е заявявал своята готовност да се „погрижи“ за отбора и да го спаси при смяна на собствеността му – г-н Бойко Борисов.

След като Премиерът е напълно запознат с настоящата ситуация и многократно публично се е разпореждал със собствеността на акциите – оставяме бъдещeто на клуба в негови ръце. Г-н Борисов, поетите от Вас ангажименти да осигурите финансиране и действията Ви, довели до сегашното положение, както и постоянният натиск от ръководения от Вас държавен апарат върху клуба, оставят „Левски“ без други реални опции.

Като бивши мажоритарни акционери, не веднъж сме заявявали, че единственото, което ни интересува е възраждането и стабилизирането на „Левски“. Докато отговорността за това беше наша и след инвестираните над 24 милиона лева за една година, клубът се стабилизира и изправи на крака. Дългове от над 32 млн. лв бяха поетапно погасявани и бе изготвена и изпълнявана дългосрочна стратегия за превръщането му в успешен бизнес модел.

Благодарим на ръководството на ПФК „Левски“ за усилията и изключителния професионализъм през последната година. Благодарим и на привържениците на клуба, които направиха прецедент в историята на световния футбол с действията си за издържането на отбора през последните месеци.“ Джиросаните акции ще бъдат връчени официално на новия им собственик г-н Борисов в 9:00 ч. в Министерски съвет".

КЪДЕ Е ТИТИ ДА МУ ДРЪПНЕ ПАК ЕДИН РЕВ..

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
                Нов сапунен сериал започва - Вожда отказал акциите Не ги ще и това е. Много сълзи, рев и сополи, голяма драма, братя българи
                не ще да направи говедата от полицаи на пожарникари. Направи пас-загадка
                Никой гаче ли не ги ще, що така с тея футбалери-корифеи
                Last edited by iezuita; 13.05.2020, 11:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение

Груев, кефиш ми пич, готин си, левски ми е неприятен отбор може би защото баща ми на 80 год е върл фен на червените. Футболът не ме интересува, интересуват ме жените
                  Иначе гледам само финала да Шампионска лига, Барса ми харесва много като стил на игра и футболен манталитет и психология
                  А, така ще се разберем - някога препочитах футнол пред жени, сега вече е обратното и при мен. А като се замисля какви глупости съм правил на тема футбол. Ма така е, светът се върти.

Гледаме поредната футболна драма
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Нов сапунен сериал започва - Вожда отказал акциите Не ги ще и това е. Много сълзи, рев и сополи, голяма драма, братя българи

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

И от Боката сме бактисали.Писна ни от мутренски номера
                      те много ще се кланят сега на боката. Още преди време беше зачислил тея паразити към бтк за да стане сделката с последните игри там, иначе още преди време щяха да са хвърлили топа. До земята ще му се кланят сега на боката тея футболни корифеи
                      Last edited by iezuita; 13.05.2020, 11:20.

Коментар

• И тука ще се появи "Спасителя" на болници и лекари и горички и ще вземе акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Хода на Божков е перфектен.. ШАХ С КОНЯ НА ПУНТА МАРА..
                          Ба шах., бистришкия тигър ще прехвърли топката с пас-загадка към далечния корнер, а който я хване ше се чуди как да я играе, хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                            Цялата дрържава е бактисала от ченгесарските ви номера и изпълнители. С години съсипваха и първенство и футбол. Ай дано се затрие най-после това полицейско отборче. С тези милиони дето се радаваха ще нахраните половин гладна българия бе мекерета с мекерета
                            И от Боката сме бактисали.Писна ни от мутренски номера

Коментар

Бай Стамене, ти сигурен ли си, че си от Шумен? Щото това е може би градът с най-голямо процентно съотношение на левскари, дори повече от феновете на Волов? Честно, не разбирам цялата тази злоба и омраза към нас - ние ще се оправим, а цска умре, т.е. ГриГан го фалира и докара Ловече в София. Толкоз.

Колкото до Божков - играе си цирк човекът и си е прав за себе си. За него Левски е едно голямо нищо, а ходът му е плод на отчаяние - Бх няма как да приеме акциите, това е повече от ясно, и изпадаме в цайтнот. Ако трябва да си отидем в небитието, ще си отидем, но Металик (Сопот), Литекс (Ловеч), Олимпик (Галата) или Левски (Кюстендил) няма да припознаваме, защо, за разлика от други, ние имаме морал, колкото и смешно да звучи тази думичка у нас.

Само Левски!
                              Цялата дрържава е бактисала от ченгесарските им номера и изпълнители. С години съсипваха и първенство и футбол. Ай дано се рестартира най-после това полицейско отборче. С тези милиони дето се раздаваха ще нахраните половин гладна българия бе мекерета с мекерета
                              Last edited by iezuita; 13.05.2020, 11:19.

Коментар

Бай Стамене, ти сигурен ли си, че си от Шумен? Щото това е може би градът с най-голямо процентно съотношение на левскари, дори повече от феновете на Волов? Честно, не разбирам цялата тази злоба и омраза към нас - ние ще се оправим, а цска умре, т.е. ГриГан го фалира и докара Ловече в София. Толкоз.

Колкото до Божков - играе си цирк човекът и си е прав за себе си. За него Левски е едно голямо нищо, а ходът му е плод на отчаяние - Бх няма как да приеме акциите, това е повече от ясно, и изпадаме в цайтнот. Ако трябва да си отидем в небитието, ще си отидем, но Металик (Сопот), Литекс (Ловеч), Олимпик (Галата) или Левски (Кюстендил) няма да припознаваме, защо, за разлика от други, ние имаме морал, колкото и смешно да звучи тази думичка у нас.

Само Левски!
                                Груев, кефиш ми пич, готин си, левски ми е неприятен отбор може би защото баща ми на 80 год е върл фен на червените. Футболът не ме интересува, интересуват ме жените
                                Иначе гледам само финала да Шампионска лига, Барса ми харесва много като стил на игра и футболен манталитет и психология

Коментар

Working...
                                X