IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всъщност, може ли някой да обясни на дедо, сега, като Той е отказал акциите, Сашо Диков ли е собственик на ФК "Левски"?
    ПП - по Нова ТВ голем рев.... Ще се чака новия месия. А как се подиграваха на другите отбори....
    Last edited by Вълчо-34; 13.05.2020, 17:18.
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Именно 6-тия отдел на БКП-то разби Левски след онова срамно 7:2, малко след събитията в Чехия, когато цялата публика скандираше Левски означава СВОБОДА! Събра ги заедно със Спартак на МВР за да ги следи изкъсо...Ченгета и доносниците не ги е измислила публиката на Левски. Имаше един виц в който един пияница в трамвая повръща многократно върху жената пред него. След като тя му направила забележка - той отвръща - Ти ли ще ми кажеш ма? Я се виж на какво приличаш!!??
      Каква свобода при народната милиция бе ти у ред ли си. Именно тия богохулници и отрепки разбиха свободата и свободния български дух.
      Затова мълчете в ъгла и се молете Богу за прошка, долни предатели на свободата и мръсни в душата ченгета. Цял живот хрантутници.
      Как па немахте капка срам да се поклоните на тоя народ де ви търпя и ви изхрантути толкоз време докато му надявахте хомота и го биехте и малтретирахте, като последните продажници. ПО-зле и от Юда. . Много добре ви знам какво представлявахте в 6ти и затова и ти го казвам - долнопробни гниди, отрепки.
      Last edited by Балониада; 13.05.2020, 17:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

какъв уевски бе, какъв отбор на народа, ти полудя ли какво ?
        Оборът на народната милиция
        Баси меверетата в тоя форум,.
        Като почнат да се редат - ченге доносник, ченге доносник....до ден днешен най-долнопробната шлака, продала своя съсед, съгражданин, продала майчиното си мляко, буклука на буклуците
        , Идете му цунете *ура на 6ти отдел - всите лумпени от уески
        Отврат
        Именно 6-тия отдел на БКП-то разби Левски след онова срамно 7:2, малко след събитията в Чехия, когато цялата публика скандираше Левски означава СВОБОДА! Събра ги заедно със Спартак на МВР за да ги следи изкъсо...Ченгета и доносниците не ги е измислила публиката на Левски. Имаше един виц в който един пияница в трамвая повръща многократно върху жената пред него. След като тя му направила забележка - той отвръща - Ти ли ще ми кажеш ма? Я се виж на какво приличаш!!??

Коментар

• Оф, червените кхмери пак наизлязоха - да, гадно е да закопаеш сам отбора си - път, по койтосме тръгнали и ние, при това с бързи и широки крачки, ма да припознаеш чужд, си е шизофрения отвсякъде. както и да е, обършете млякото или каквото и да е там бяло около устата и гледайте мача от близо. Нас все още ни има - колко дълго ще ни има, не знам, но ни има, вас ви няма.

Само Левски!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Прав си Грую за комунистическите пари и червените велможи. Напълно прав!!! Само Левски! Само дето този Левски от последните няколко години не е онзи Левски! Дано сега нещата си дойдат на мястото..., когато вече всичко се обърка тотално и стигна дъното. Левски над всичко, но не с цената на всичко, защото Левски е идея, а не помийна яма на чужди интереси и идеологии!
            какъв уевски бе, какъв отбор на народа, ти полудя ли какво ?
            Оборът на народната милиция
            Баси меверетата в тоя форум,.
            Като почнат да се редат - ченге доносник, ченге доносник....до ден днешен най-долнопробната шлака, продала своя съсед, съгражданин, продала майчиното си мляко, буклука на буклуците
            , Идете му цунете *ура на 6ти отдел - всите лумпени от уески
            Отврат
            Last edited by Балониада; 13.05.2020, 16:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Това с юношите е утопия, ма нищо, хубава утопия. А това с възкръсването, ма без да се плащат задълженията, няма как да стане в правния мир. С всичко друго съм съгласен, обаче ситуацията е цугцванг, ако отнякъде не се намерят пари, за да се разчистят авгиевите обори!

Само Левски!

П.С. Поне за теб няма да си развалям положителното мнение, изградено по други теми
              Левски винаги е бил отбор на народа и няма лошо ако се намери начин част от издръжката да се плаща от държавата - тото, Министерство на спорта...
              Някаква субсидия - защото Левски има повече избиратели от която и да е партия. Защо да не излезе първоначално и на фондовата борса??? Аз познавам хиляди левскари от чужбина, които биха участвали в едно такова IPO!
              Last edited by maki; 13.05.2020, 16:50.

Коментар

. Аз Левски с тире не ща и няма да подкрепя. Т
                Абе смешко с мляко по устата,
                Та ти си заченал и сукал от млякото на милиционерите-комунисти още от времето когато са били левски--Спартак
                С тирето,. С тирето
                Сини мръсни и корумпирани ченгета
                превзели и окичили се с името на една от светлите ни възрожденски личности
                Last edited by iezuita; 13.05.2020, 14:03.
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Оф, и ти ли си припок? Айде стига де, наистина ли няма никакви левскари в този форум? Сещам се за кудичини и Йердна (къде изчезна този човек) и дотам. Баси - това само потвъждава тезата ми за комунистическите пари и журналистика у нас.
                  Прав си Грую за комунистическите пари и червените велможи. Напълно прав!!! Само Левски! Само дето този Левски от последните няколко години не е онзи Левски! Дано сега нещата си дойдат на мястото..., когато вече всичко се обърка тотално и стигна дъното. Левски над всичко, но не с цената на всичко, защото Левски е идея, а не помийна яма на чужди интереси и идеологии!

Коментар

• Това с юношите е утопия, ма нищо, хубава утопия. А това с възкръсването, ма без да се плащат задълженията, няма как да стане в правния мир. С всичко друго съм съгласен, обаче ситуацията е цугцванг, ако отнякъде не се намерят пари, за да се разчистят авгиевите обори!

Само Левски!

П.С. Поне за теб няма да си развалям положителното мнение, изградено по други теми
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Този отбор на Левски от "Десет малки негърчета" на Агата Кристи няма нищо общо с този на Гунди или дори на детско-юношеската школа от времето на Гиби, Наско,Емо... Зад него стоят нечистоплътни цели и интереси, както на времето зад ЦСКА стоеше Политбюро на Комунистическата партия.
                      Левски винаги е бил кауза и опора за хората! Левски значи Свобода!!! Само Левски! Сега е времето да възкръсне отново идеята за която беше създаден този велик клуб през 1914 година!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

.....ФК Бате Борисов 2020!?
                        или ново 20??
                        Оф, и ти ли си припок? Айде стига де, наистина ли няма никакви левскари в този форум? Сещам се за кудичини и Йердна (къде изчезна този човек) и дотам. Баси - това само потвъждава тезата ми за комунистическите пари и журналистика у нас.

Коментар

• .....ФК Бате Борисов 2020!?
                          или ново 20??

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Малко хумор за накрая
                            Днес най популярната песен сред левскарстака общост била "We're not gonna take it" ....... за акциите
                            Mи сега е - не пей ми се, не смей ми се, от утре вече ще да блея

Коментар

Oп, Греъме, не си ме разбрал/не съм се изразил правилно. Не са ми виновни червените, нито пък оранжевите, винаовни сме си само и единствено ние, както преди си бяхте виновни вие - това винаги съм го твърдял. просто ми е множко злъчта, но това е нормално. А констатацията е вярна - гледам помията сега върху Левски, сравнявам я с тази преди 5 години и разбирам колко много се е комунизирала журналистиката в България. Нищо повече. Аз Левски с тире не ща и няма да подкрепя. Това с писмото до БХ беше жалко и низко. Приключваме и толкова, аз си оставям левскар завинаги, дори и това да означава в минало време
                              Малко хумор за накрая
                              Днес най популярната песен сред левскарстака общост била "We're not gonna take it" ....... за акциите
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Не исках да взимам думата ама не си прав. С какво червените и припознавачите сега са ви виновни?!?!? Бисмарк навремето е казал:"Само глупаците се учат от собствените си грешки. Аз предпочитам да се уча от грешките на другите." Е вие имахте ли урок от чужди грешки?Имахте.Научихте ли урока? Не. И кой ви е виновен?Припознавачите ли? Един левскар замерва друг левскар в акциите на Левски а виновни припознавачите...... Все още имате шанс да извървите единствения верен и честен път. Дълъг и труден ама верен.ЦСКА избра друг път. Ако и вие изберете пътя на ЦСКА, припознавачите няма да са ви виновни.
                                Oп, Греъме, не си ме разбрал/не съм се изразил правилно. Не са ми виновни червените, нито пък оранжевите, винаовни сме си само и единствено ние, както преди си бяхте виновни вие - това винаги съм го твърдял. просто ми е множко злъчта, но това е нормално. А констатацията е вярна - гледам помията сега върху Левски, сравнявам я с тази преди 5 години и разбирам колко много се е комунизирала журналистиката в България. Нищо повече. Аз Левски с тире не ща и няма да подкрепя. Това с писмото до БХ беше жалко и низко. Приключваме и толкова, аз си оставям левскар завинаги, дори и това да означава в минало време

Коментар

Working...
                                X