Брей тука кви хора имало. Реал били смешни, Зидан не бил никъв треньор. Мача ще е между два, от трите най-успешни отбора и си е дерби, това ще е като финал преди финала. Наслада за окото, ама повечето тук вече са го гледали. Жалко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМан Юнайтед също изтегли добър жребий - Андерлехт и при това гостуване в първия мач!
Може да видим Английски отбор да я вземе тая купа най-накрая!Иначе имате шанс за трофея, но хич не съм убеден с тези играчи, а може би и моу се поизчерпа
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
И аз споделям, че Байерн трябва лесно да острани Реал! Не че толкова добре играят, но Реал са пълни смешници - особено в защита! На Алианц Арена ще паднат поне 3 на 1! Мисля Атлетико няма да има проблем да прекрати "приказката" на Лестър! Другите два сблъсъка за 50-50! Юве с желязна защита и добро нападение може да острани Барса, а Дортмунд и Монако би следвало и двата мача да направят ГГ и над 2.5
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
не познах за Барса - снощи им сложих, че ще са с Баварията, но докато слагах, видях, че ми дава погрешка бет с Юве, но нали съм твърдо решен, че ще са с Баварията, та го промених на моето си. Сгреших, но здраве да е, бяха си безплатен бет.
Атлетико ще размажат Лестър, Монако би следвало да отстранят безпроблемно Дортмунд, байрн отнася балерините и за двата съдийски отбора нямам никава идея какво ще се случиЗа последните, залагам на бутаните Барса аз.
Коментар
-
Реал са тъпи балерини, а Зидан е пародия на треньор, плюс че татко Карло може и да не е звезда, но е турнирен боец.
За дортмунд-Монако бирата я имаш - и без това не сме се виждали скоро, та може да изгледаме някой от мачовете, тъкмо ще съм оправил и децата по това време
Дай да се пробаме... Па да видим, ко ща стане ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Къ е възможна, така да отписваш Реал, Груйче ???
За Монако - Баруся, съм склонен да ти заложа бира (колкото се налага), че Дортмунд ща победи в два мача...
За дортмунд-Монако бирата я имаш - и без това не сме се виждали скоро, та може да изгледаме някой от мачовете, тъкмо ще съм оправил и децата по това времеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
не познах за Барса - снощи им сложих, че ще са с Баварията, но докато слагах, видях, че ми дава погрешка бет с Юве, но нали съм твърдо решен, че ще са с Баварията, та го промених на моето си. Сгреших, но здраве да е, бяха си безплатен бет.
Атлетико ще размажат Лестър, Монако би следвало да отстранят безпроблемно Дортмунд, байрн отнася балерините и за двата съдийски отбора нямам никава идея какво ще се случи
За Монако - Баруся, съм склонен да ти заложа бира (колкото се налага), че Дортмунд ща победи в два мача...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАтлетико - Лестър
Дортмунд - Монако
Байерн - Реал
Ювентус - Барса
Атлетико ще размажат Лестър, Монако би следвало да отстранят безпроблемно Дортмунд, байрн отнася балерините и за двата съдийски отбора нямам никава идея какво ще се случиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Мнда...
Антересен жребий...
Ний с Реал, абселютно непрецказуем...
Атлетико ша бий...
Юве - Барца ми е мъгла.. Барца в средата малко поиздишат напоследък... Кат че ле ... ЗависИ, кой ша играй... Шот една контузия, мое да преебе целата поста...
Баруся има сили да надвий Монако. Монака па игра доста добре със Сити... Тук съм за Баруся...
Прогноза
Байерн.
Атлетико
Барса
Борусия
НАПРЕТ...
Надявам се...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПу дееееа ...
Ся, КЪК ше ни се паднат Сити... Това Монако, сичко развали...
Звиздзите ми нашепват, ... утре - Барцилона !!!Ма ще видим, жребието ще си каже
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Аз пък мисля - Реал! Защото напоследък се редувате в представянето си срещу тях - победа, загуба...май ви е време да ги биете и да не им дадете да дублират купата!
Както винаге казвам - който иска да вземе турнира, требе да може да надвие секи...
Инак, НАЙ-СГОДНИ, като перспектива за минаване у следващее крък, ми се виждат Лестър. ( ама от друга страна, от мачовете с тех, бихме изкарали по-малко парици...)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПу дееееа ...
Ся, КЪК ше ни се паднат Сити... Това Монако, сичко развали...
Звиздзите ми нашепват, ... утре - Барцилона !!!
Коментар
Коментар