IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мислех да не пиша на темата нац. отбор, но в събота, поне това, което гледах, тъй като нев идях целия мач, горе-долу ми хареса - не знам доколко оранжевите са играли симулативно, за да разкарат тренера, или пък той освен сляп (Блинд), е и тъп като галош - това са си техни проблеми, но е факт, че нашите пресираха, бориха се, играха на максимума на доста ограничените си възможности и за това могат да заслужат само адмирации!

Класиране напред -мираж, но ако завършим трети в тази група, определено ще е успех. Хубчев е ботушар и с Берое успяваше да се опре на силните отбори и понякога да ги изненада, но имаше доста проблеми срещу слабаците. Така че да ги поздравим за успеха - остава в историята и е ценен, но да се концентрират върху мача с Беларус и ако тогава вземат, че бият, вече може да се получи и някоя хвалба и очакване за мача с швеците. Ако не - благодарим за победата срещу пушилистовете и успех следващия път.

П.С. Нека кажем и една добра дума за нещо наистина хубаво - след като преминаха първия кръг в нелека група миналата година, като Биха Португалия, сега нашите юноши до 19 години имате реален шанс да се класират за финалите на европейското, като вече биха Франция като гости и завършиха наравно с Израел. Сега им трябва победа над Босна (що пък да не стане) и са там. Това вече би било голям успех - стискам палци да докажат, че у нас има не само чалгари, а и някакъв нешлифован потенциал!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      ПП: Венгер трябва да гледа повторения на мача, за да се научи как се спира Робен!
      Е да...
      Има некои ньоанци, но в опщи линии е така ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        ПП: Венгер трябва да гледа повторения на мача, за да се научи как се спира Робен!
        Майтапа на страна, ама си е точно така!
        врати за входове входни врати

Last edited by kalikata; 29.03.2017, 13:50.

Коментар

• ПП: Венгер трябва да гледа повторения на мача, за да се научи как се спира Робен!

Коментар

• Браво на Българските лъвчетата за стегнатата и добра игра срещу разпасаната команда на напушените лаленца! Видя се че имената не значат нищо, когато едните са безхаберници, а другите играят нахъсано! Жалко че София е пълна с пидирашчета, че не може да се напълни стадиона! Дано сега ББ даде пари и в други градове да се построят стадиони и там да се преместят мачовете на националния отбор!

Коментар

• Играха добре в защита и добре ,че беше Делев за да бият.Приближава се до играта на Стоичков и е супер че го има щото
              ахилесовата пета на нашия отбор беше липсата на добър голмайстор.

Коментар

• Как хубаво се отрази липсата на делиорманската група дано Хубчев не ги вика повече.Не очаквах да бием Холандия и съм много щастлив.За пръв път от много време виждам борба хъс и себераздаване.Много хубаво впечатление ми направиха и кокментарите след мача от футболистите никакво изхвърляне скромност.Браво на Хубчев Браво

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнение

Реал и Барса винаги се разминават в ШЛ и накрая единия отпада от друг и изобщо не се срещат. А би било много интересно
                  2010/2011 не беше чак толкова отдавна, преди това 2001/2002

Коментар

• Eдна неочаквана , но затова пък мнооого сладка победа за нашето самочувствие .
                    Да живее България !!!

Коментар

• От много години на насам искат да нагласят финал Реал и Барса, но все някой им минава път!
                      врати за апартаменти
                      Last edited by sarito11; 29.03.2017, 12:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                        Аз исках Реал да се паднат с Барцата или друг силен отбор за да няма подценяване. За мен ще си е голям мач и вече съм организирал гледане с приятели фенове и от 2та отбора. Кеф цена няма.
                        Сингапур за мен е радост и мъка. Много хубави моменти, но и една солена глоба за близо 3000$. Ще ти разказвам ако се видим някой ден.
                        Реал и Барса винаги се разминават в ШЛ и накрая единия отпада от друг и изобщо не се срещат. А би било много интересно

Коментар

• Аз исках Реал да се паднат с Барцата или друг силен отбор за да няма подценяване. За мен ще си е голям мач и вече съм организирал гледане с приятели фенове и от 2та отбора. Кеф цена няма.
                          Сингапур за мен е радост и мъка. Много хубави моменти, но и една солена глоба за близо 3000$. Ще ти разказвам ако се видим някой ден.

Коментар

Благодаря ти за доверието. Ако Реал отпаднат на следващия ден чакам # на сметката и превеждам парите и ти пращам скрийншот. За аватарите се разбрахме. Ще ми липсва туй хубаво дупе ама ...
                            значи се разбрахме
                            Този хотел в Сингапур ми е много на мисъл от 2-3 години и съм планирал пътуване натам, в комбинация или с Тайланд/Камбоджа, или с Австралия, но засега с децата е невъзможно каквото и да е дълго пътуване. Та и на мен ще ми лиспва този аватар, ако излезе на моята
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

съгласен, няма проблем да сменя и аватара за 1 месец, ако сгреша. Иначе не съм особен фен на Баварията, но допълнителното условие ми харесва
                              П.С. Щом ми даваш аз да избера човек, значи заслужаваш доверие от моя страна, ако и аз съм заслужил твоето (все пак съм "банка" за наградния фонд на фентъзи лигата), нека не избираме трети човек, а падналият просто ще преведе 50 кинта на другия и ще си смени аватара - аз с Реал, ти - респективно с Байерн до финала на ШЛ. И по-добрият отбор да продължи.
                              П.П.С. В сблъсъците между двата отбора в последните 20 години винаги продължава по-слабият отбор, така че това ти дава голям хендикап (или пък на мен, според твоето разбиране на нещата), пък да видим
                              Благодаря ти за доверието. Ако Реал отпаднат на следващия ден чакам # на сметката и превеждам парите и ти пращам скрийншот. За аватарите се разбрахме. Ще ми липсва туй хубаво дупе ама ...

Коментар

Съгласен, избери ти човека и ми прати на лични номера на сметката. Но имам едно допълнително условие, който загуби сменя аватара с емблемата на победителя до края на ШЛ.
                                съгласен, няма проблем да сменя и аватара за 1 месец, ако сгреша. Иначе не съм особен фен на Баварията, но допълнителното условие ми харесва
                                П.С. Щом ми даваш аз да избера човек, значи заслужаваш доверие от моя страна, ако и аз съм заслужил твоето (все пак съм "банка" за наградния фонд на фентъзи лигата), нека не избираме трети човек, а падналият просто ще преведе 50 кинта на другия и ще си смени аватара - аз с Реал, ти - респективно с Байерн до финала на ШЛ. И по-добрият отбор да продължи.
                                П.П.С. В сблъсъците между двата отбора в последните 20 години винаги продължава по-слабият отбор, така че това ти дава голям хендикап (или пък на мен, според твоето разбиране на нещата), пък да видим

Коментар

Working...
                                X