IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЦСКА напуска "В" група и почва в 4-та дивизия

10/09/2015 21:21:34
    ЦСКА почти сигурно ще напусне "В" група и ще почне от най-ниското вино на родния футбол - 4-та дивизия. Става въпрос за Софийската регионална група Север, в която участие вече заяви новият "Локомотив" (София). По-рано днес Зоналният съвет на БФС София отложи с още две седмици старта на шампионата в двете дивизии (север и юг). Началото трябваше да е на 5-6 септември, а сега е изместено за края на месеца.

В последните дни текат усилени разговори между ЦСКА и БФС за решението. Причината са огромните дългове на настоящия ПФК ЦСКА АД. Вчера клубът получи забрана за трансфери от ФИФА, след като загуби поредно дело в Лозана. Борчовете на клуба са към 30 милиона лева, излизат нови и нови, а новите благодетели на клуба - Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, не иска да ги плащат.

При това положение те ще пуснат новия ФК ЦСКА в четвъртия ешалон. Вече са подадени документи за фалит на старото дружество, а до края на месеца на стадион "Българска армия" трябва да влезе синдик.

ЦСКА вероятно ще получи наказание от УЕФА за две или три години, но така или иначе клубът се нуждае от най-малко три лета, за да се върне в "А" група.

Все още няма официално потвърждение на новината за новото "изпадане" на загубилия професионален лиценз "червен" отбор. Повече подробности ще има в петък.
    http://clubz.bg/27573-cska_napuska_v...v_4_ta_diviziq
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Усещам че уикенда ще има скандали със жената...след като 3-4 вечери гледах квалификации в събота в 19:30 Манчестър Юнайтед среща Лузърпул , а след това Атлетико приема Барса...в неделя пък е миланското дерби...ще ми се деформира задника от седене пред ТВ-то!

Коментар

• Браво на Руни, голяма постижение е това .
        vrati врати цени пощенски кутии

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          реших да разнообразя малко залозите и пуснах баскет - не е истина какво мазало е и там: Германия-Турция 11:31 след първата четвърт
          Аз се опарих на Евробаскет2015 още първия ден:
          Испания да бие Сърбия на 1.5
          +
          Италия да бие Турция на 1.4
          Резултата: 0/2

Коментар

• Първоначално изпратено от Eмо Разгледай мнение
            Тогава България беше 3та в групата и отпадна на осминафинал от Мексико, отборите бяха поне 24
            Сигурно е било така,не ми се рови!!!
            Сега видях!!!Вижте кво става с Австрия!!!Не са имали отбор и класиране от времето на № 9 Кранкъл!!!
            Last edited by kefala; 08.09.2015, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Албания -Португалия Х -90+2 0:1 !!!А бе аз си знаех,че ще е в последните минути!!!
              По въпроса за радването!!!Не знам какъв е тоя български мазохизъм с това непрекъснато черногледство!!!Не че нещата са добре,но да такива са реалностите!!!Затова и направих препратка към всички, поне балкански отбори!!!
              1986 година!!!Световно в Мексико!!!България мисля беше 16-та!!!Тогава още бяха по 16 отбора на Световно!!!Разправям им на французите,че класирането е слабо!!!А те казват:Как слабо-16 в света!!!Ми колко отбора има зад вас!!!Кво да правиш,гледни точки!!!
              Тогава България беше 3та в групата и отпадна на осминафинал от Мексико, отборите бяха поне 24

Коментар

Мисля,че наистина е по- предвидим!!!Не че няма провокирани издънки!!!
                реших да разнообразя малко залозите и пуснах баскет - не е истина какво мазало е и там: Германия-Турция 11:31 след първата четвърт
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

сопри се с националите, щом го пипаш тенисот, давай с него - добри коеф предлага, пусто аз все тегля късата клечка
                  Мисля,че наистина е по- предвидим!!!Не че няма провокирани издънки!!!

Коментар

Албания -Португалия Х -90+2 0:1 !!!А бе аз си знаех,че ще е в последните минути!!!
                    сопри се с националите, щом го пипаш тенисот, давай с него - добри коеф предлага, пусто аз все тегля късата клечка
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

То глигориян да беше само - Мърльо хептен осра пейзажа снощи и акаунта пак е занулен. Баси, трябва яко да ми тръгне в нещо
                      Футбол на нац. отбори не залагам, там е дива работа. Та като рече за тях, та се постарах да погледна малко статистика за балканските държави. Да, не сме най-зле, най-зле са Маляките и Шумадийците. Но другите са по-добре:
                      - Турция има шансове за третото, при това реални
                      - Босна и те имат шансове, макар и не особено големи
                      - Макетата са последни засега, в група с Люксембург
                      - Словения имат реален шанс за третото място
                      - Маляките са последни в група с Фар. острови
                      - Мамалигите почти сигурно са се класирали в същата група с маляките
                      - Черна гора имат все още шансове дори за директно класиране, макар че най-вероятно няма да се класират дори и трети
                      - Ние сме ясни - имаме директна битка с азерите за престижното 5-то място в групата
                      - Хърватите в нашата група са класирани поне на бараж
                      - Албанците също са поне на бараж
                      - Шумадийците са последни или предпоследни в същата група

Да, има и по-зле от нас, но ако на това се радваме...
                      По въпроса за радването!!!Не знам какъв е тоя български мазохизъм с това непрекъснато черногледство!!!Не че нещата са добре,но да такива са реалностите!!!Затова и направих препратка към всички, поне балкански отбори!!!
                      1986 година!!!Световно в Мексико!!!България мисля беше 16-та!!!Тогава още бяха по 16 отбора на Световно!!!Разправям им на французите,че класирането е слабо!!!А те казват:Как слабо-16 в света!!!Ми колко отбора има зад вас!!!Кво да правиш,гледни точки!!!
                      Last edited by kefala; 08.09.2015, 19:15.

Коментар

Груйчето нещо се грЪчи!!!Ногу пари му прибра тоя Гъргор!!!На мен Янгчо доста ми даде,ама тая вечер ми взе малко!!!Дано да спечеля нещо вече и от тоя тъп футбол!!!Ама пак ще ме прецакат в последните минути!!!Да видим!!!
                        То глигориян да беше само - Мърльо хептен осра пейзажа снощи и акаунта пак е занулен. Баси, трябва яко да ми тръгне в нещо
                        Футбол на нац. отбори не залагам, там е дива работа. Та като рече за тях, та се постарах да погледна малко статистика за балканските държави. Да, не сме най-зле, най-зле са Маляките и Шумадийците. Но другите са по-добре:
                        - Турция има шансове за третото, при това реални
                        - Босна и те имат шансове, макар и не особено големи
                        - Макетата са последни засега, в група с Люксембург
                        - Словения имат реален шанс за третото място
                        - Маляките са последни в група с Фар. острови
                        - Мамалигите почти сигурно са се класирали в същата група с маляките
                        - Черна гора имат все още шансове дори за директно класиране, макар че най-вероятно няма да се класират дори и трети
                        - Ние сме ясни - имаме директна битка с азерите за престижното 5-то място в групата
                        - Хърватите в нашата група са класирани поне на бараж
                        - Албанците също са поне на бараж
                        - Шумадийците са последни или предпоследни в същата група

Да, има и по-зле от нас, но ако на това се радваме...

Коментар

• Първоначално изпратено от dukodaf Разгледай мнение
                          Трагедия, какво да кажа, лошото е че положението ще става все по-зле
                          А бе що не погледнете класирането на всички балкански отбори!!!Без Албания ,разбира се!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            агентУра..
                            Ко да праим ... ?
                            Груйчето нещо се грЪчи!!!Ногу пари му прибра тоя Гъргор!!!На мен Янгчо доста ми даде,ама тая вечер ми взе малко!!!Дано да спечеля нещо вече и от тоя тъп футбол!!!Ама пак ще ме прецакат в последните минути!!!Да видим!!!

Коментар

• Груец, не съм гледал мач по обясними причини. Гледах ги с Норвегия и ми бяха ясни, както съм на 42, ще денся по-добре от тия дървета.

Ти отказваш да приемеш факта, че явно има системен проблем между всички федерации по спортове и т.нар. ни елитни състезатели.

Колкото и да е странно, никоя от световните ни звезди не си смени гражданството с чуждо, а оферти е имало. Белийв ми

Тоест, те запазиха знамето и герба, но отказват да денсят за приматите, разположени като администрация.

П.П. Странно ми е, че наричаш тия хора "предатели"?!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Аз също съм разочарован от безидейната игра на отбора, но не съм съгласен с Муси, че само Бодуров е казал, че играчите толкова си могат - всички, които гледах и след мача с Норвегия и след снощния това казват "За никакъв чеп не ставаме"!
                                По-големия проблем е че на фона на увеличаващия се брой участници в Европейски и Световни първенства и на фона на рязко спадащия стандарт на футболи ние ринем дъното! Не е нормално тия главочи Норвегия да са там...за сметка на Хърватска? Това просто не е реално...но това е друга тема!
                                У нас проблема е както при другите отбори - добрите ни играчи (малкото на брой) "не играят" - дали в Лудогорец, дали в Майнц 05, в Коняспор или ЦСКА (орЕгенала)...те си търкат пейките там и се налага да играят по 2-3 мача в годината! Не мога да преценя дали някой, който играе редовно в Славия, Ботев, Монтана (например) би свършил повече работа, но това са фактите! АЗ НЕ ОБВИНЯВАМ ПЕТЕВ! Той избира, общо взето най-доброто от това, което му се предлага! Предишните треньори даже по-курвенски се държаха според мен - натурализираха половин отбор сърби и някой бразилец чат-пат...това ли е правилно?
                                Надежда наистина няма! Патова ситуация - нито тези играчи играят, както требе, нито и евентуалните пробвани правят нещо! Иначе близнака ни закопа снощи с неадекватната си намеса при дузпата...италианците можеше и да не ни вкарат! Обаче кой да пуснем там ритнитопковец?
                                Трагедия, какво да кажа, лошото е че положението ще става все по-зле
                                входни врати метални решетки пощенски кутии за входове

Коментар

Working...
                                X