IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Каак се надушвате бе!!!
    агентУра..
    Ко да праим ... ?
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Аз също съм разочарован от безидейната игра на отбора, но не съм съгласен с Муси, че само Бодуров е казал, че играчите толкова си могат - всички, които гледах и след мача с Норвегия и след снощния това казват "За никакъв чеп не ставаме"!
      По-големия проблем е че на фона на увеличаващия се брой участници в Европейски и Световни първенства и на фона на рязко спадащия стандарт на футболи ние ринем дъното! Не е нормално тия главочи Норвегия да са там...за сметка на Хърватска? Това просто не е реално...но това е друга тема!
      У нас проблема е както при другите отбори - добрите ни играчи (малкото на брой) "не играят" - дали в Лудогорец, дали в Майнц 05, в Коняспор или ЦСКА (орЕгенала)...те си търкат пейките там и се налага да играят по 2-3 мача в годината! Не мога да преценя дали някой, който играе редовно в Славия, Ботев, Монтана (например) би свършил повече работа, но това са фактите! АЗ НЕ ОБВИНЯВАМ ПЕТЕВ! Той избира, общо взето най-доброто от това, което му се предлага! Предишните треньори даже по-курвенски се държаха според мен - натурализираха половин отбор сърби и някой бразилец чат-пат...това ли е правилно?
      Надежда наистина няма! Патова ситуация - нито тези играчи играят, както требе, нито и евентуалните пробвани правят нещо! Иначе близнака ни закопа снощи с неадекватната си намеса при дузпата...италианците можеше и да не ни вкарат! Обаче кой да пуснем там ритнитопковец?
      Някой спомня ли си,до времето на Лечков и ко,с футболисти като Гунди,Котков,Якимов и много други как риехме дъната!Тоя който набара времето,пичели!!Защо трябва да се косим,като ще ми мине!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Дамммм, Груйчи...
        Секи път изпадам в ситуация, дет само ас не съм доволен на 8-то место на Глигора..
        МИ НЕ СЪМ ДОВОЛЕН, АКО НЕ СМЕ (той де) ПЪРВИ !!! Трудно, леко, се тая... ИЛИ-ИЛИ.
        Ас, съм възпитаван иначе. Възхищавам се на ПОБЕДИТЕЛЯ, а не на достойнопрестаилея се, беспоренталант, прет когото е бъдещето.
        Ревал съм от кеф, когат съм слушал химна за златен олипмийски медал (без значение от спорта ) ...
        Представител, на малка България е давдил(а) ВСИЧКИ !!! АМА ВСИЧКИ !!!
        А те златните пусто са се по-малко....
        ..............
        Винаге съм ти харесвал исказот. Добре си го написал. Няма ко да добавя.
        Каак се надушвате бе!!!

Коментар

• Аз също съм разочарован от безидейната игра на отбора, но не съм съгласен с Муси, че само Бодуров е казал, че играчите толкова си могат - всички, които гледах и след мача с Норвегия и след снощния това казват "За никакъв чеп не ставаме"!
          По-големия проблем е че на фона на увеличаващия се брой участници в Европейски и Световни първенства и на фона на рязко спадащия стандарт на футболи ние ринем дъното! Не е нормално тия главочи Норвегия да са там...за сметка на Хърватска? Това просто не е реално...но това е друга тема!
          У нас проблема е както при другите отбори - добрите ни играчи (малкото на брой) "не играят" - дали в Лудогорец, дали в Майнц 05, в Коняспор или ЦСКА (орЕгенала)...те си търкат пейките там и се налага да играят по 2-3 мача в годината! Не мога да преценя дали някой, който играе редовно в Славия, Ботев, Монтана (например) би свършил повече работа, но това са фактите! АЗ НЕ ОБВИНЯВАМ ПЕТЕВ! Той избира, общо взето най-доброто от това, което му се предлага! Предишните треньори даже по-курвенски се държаха според мен - натурализираха половин отбор сърби и някой бразилец чат-пат...това ли е правилно?
          Надежда наистина няма! Патова ситуация - нито тези играчи играят, както требе, нито и евентуалните пробвани правят нещо! Иначе близнака ни закопа снощи с неадекватната си намеса при дузпата...италианците можеше и да не ни вкарат! Обаче кой да пуснем там ритнитопковец?

Коментар

• Груйчи смешен си, как е възможно да наричаш Бербатов по този начин, ти си срам ,малка злобна душица...
            Само ще вмъкна, че Бербатов ако беше дошел в България никога нямаше да има подобно посрещане именно заради дребни злобни душици като теб. За съжаление не умеем да ценим хората за това което са. Защото аз съм бил на мача с рейнджърс и съм се радвал с вас, но явно хората така се изродиха, че направо липсата на уважение е покъртителна. Помисли трезво и ще видиш...

Както и да е, отделих ти повече отколкото заслужаваш.

И сега за всички:

"Ако от лъ-жи-те пораст-ва-ха коси,
            Бо-ри-слав Михайлов щеше да е Фе-лай-ни'
            Last edited by pepe1234; 07.09.2015, 11:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Май на никого не му се занимава с националния отбор, за това се занимаваме с барбукоглу и колко сме горди, че заминал да играе при маляките, вместо при манафите (макар че и в двата случая е все в г@з), как същия барбукоглу щял да ни оправи, ама друг път, как чорбата щели да спечелят интергалактическата В група с рекорд и разбира се как говедата са виновни за всичко и са държавен отбор, нищо че ако бяха такъв нямаше да стоят толкова години без титла, купа, участие в Европа и най-вече - с нулава футболна стойност...

А и сами не разбираме, че основната причина всичко в спорта ни (не е само футбола - в леката атлетика например се кефихме като малки деца на едното 4-то място, а преди носихме златни медали и то не по един и т.н.) да върви надалу е само една - управлявашият елит. Религията е опиум за масите, беше казал един виден комуноид, но сега сме го перефразирали на спорта е опиум за масите. А масата в Бг трябва да си седи на масата, да муа пръжки с лук и кисело вино, и да чака чавето от испания/гърция/италия да се бади на скайпа, че да си види унуката Спортът създава национална идентичност, създава поводи за национална гордост, затова е опасен. На Тиквата, Гея, Сопола и прочие честни частници подобно нещо не им трябва, на тях им трябва рая. Ама ударението да е на последната буква.

Затова и спортът се закрива - няма нужда от него, опасен е. И затова причината е една - държавата. Защото ако се зададе "бунт" в държавата, единственият важен град е София, другото е маргинално. А в София, без агитките на Левски и Цска, протестът би бил от 15 човека макс (като за горивата) или 50-на екоталибана, дето ще си направят мирното шествие и ще седнат да си пият биричката, лафейки си за Карадере, Витоша и т.н. Но с агитките бирата става друга, съвсем друга - като в нощта на Белия автобус в близката реалност или шурма на парламента през 1997, когато първия влязъл беше един от агитката на Левски...

Е, защо ни е спорт тогава - излишно самочувствие и фалшива национална гордост, която само пречи на създаването на празна територия тук. В смисъл изпразнена откъм етническия български елемент. Тъкмо успяхме да изгоним 2 милиона млади българи, а мечтата на останалите млади тук е да пратят децата си в чужбина и изведнъж - гордост. Няма нужда от нея, територията е единственото важно. За останалото си имаме сЕриици
              Дамммм, Груйчи...
              Секи път изпадам в ситуация, дет само ас не съм доволен на 8-то место на Глигора..
              МИ НЕ СЪМ ДОВОЛЕН, АКО НЕ СМЕ (той де) ПЪРВИ !!! Трудно, леко, се тая... ИЛИ-ИЛИ.
              Ас, съм възпитаван иначе. Възхищавам се на ПОБЕДИТЕЛЯ, а не на достойнопрестаилея се, беспоренталант, прет когото е бъдещето.
              Ревал съм от кеф, когат съм слушал химна за златен олипмийски медал (без значение от спорта ) ...
              Представител, на малка България е давдил(а) ВСИЧКИ !!! АМА ВСИЧКИ !!!
              А те златните пусто са се по-малко....
              ..............
              Винаге съм ти харесвал исказот. Добре си го написал. Няма ко да добавя.
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Май на никого не му се занимава с националния отбор...
                То на самите национали не им се занимава, какво остава за нас...
                Снощи гледам единствен Бодуров си каза, че за нищо не ставаме и толкова можем (говореше за двата мача в последната седмица) и че очакванията към тях били свръх-големи.
                Ами при положение, че УЕФА направи първенството такова, че всеки да отиде и пак да не можем да се класираме... как да ни се занимава с националния отбор??? Отбори като С.Ирландия , Исландия печелят групите си за момента, а други като Норвегия, Уелс и Израел са на път да се класират за такова първенство дето с десетилетия не са и помирисвали, а някои дори не са и мечтали за него и ние с цялата си некадърност да сме там и да бъдем "донори", да ни бият като тъпани на манифестация - не мерси (както казват англичаните) !!!!
                Предпочитам да си гледам хубав футбол другото лято, да си пия биричка и да не се занимавам с глупости (разбирай националния отбор). В живота има хиляди други неща, които си заслужават вниманието и нервите повече отколкото 20-25 малоумника дето някой ги е набедил за футболисти, а те милите взели, че повярвали
                Докато самото отношение на играчите към играта е такова на мен лично няма да ми се занимава с националния отбор по футбол на Република България.
                Дано съм жив да видя някаква промяна в манталитета на българските футболисти, тогава вече мога да дам своя съпорт за тях. До тогава обаче предпочитам да гледам другите отбори и да се наслаждавам на играта.

Спорна седмица на всички!

P.S. Това не означава, че ще спра да те бъзикам за левски
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Май на никого не му се занимава с националния отбор, за това се занимаваме с барбукоглу и колко сме горди, че заминал да играе при маляките, вместо при манафите (макар че и в двата случая е все в г@з), как същия барбукоглу щял да ни оправи, ама друг път, как чорбата щели да спечелят интергалактическата В група с рекорд и разбира се как говедата са виновни за всичко и са държавен отбор, нищо че ако бяха такъв нямаше да стоят толкова години без титла, купа, участие в Европа и най-вече - с нулава футболна стойност...

А и сами не разбираме, че основната причина всичко в спорта ни (не е само футбола - в леката атлетика например се кефихме като малки деца на едното 4-то място, а преди носихме златни медали и то не по един и т.н.) да върви надалу е само една - управлявашият елит. Религията е опиум за масите, беше казал един виден комуноид, но сега сме го перефразирали на спорта е опиум за масите. А масата в Бг трябва да си седи на масата, да муа пръжки с лук и кисело вино, и да чака чавето от испания/гърция/италия да се бади на скайпа, че да си види унуката Спортът създава национална идентичност, създава поводи за национална гордост, затова е опасен. На Тиквата, Гея, Сопола и прочие честни частници подобно нещо не им трябва, на тях им трябва рая. Ама ударението да е на последната буква.

Затова и спортът се закрива - няма нужда от него, опасен е. И затова причината е една - държавата. Защото ако се зададе "бунт" в държавата, единственият важен град е София, другото е маргинално. А в София, без агитките на Левски и Цска, протестът би бил от 15 човека макс (като за горивата) или 50-на екоталибана, дето ще си направят мирното шествие и ще седнат да си пият биричката, лафейки си за Карадере, Витоша и т.н. Но с агитките бирата става друга, съвсем друга - като в нощта на Белия автобус в близката реалност или шурма на парламента през 1997, когато първия влязъл беше един от агитката на Левски...

Е, защо ни е спорт тогава - излишно самочувствие и фалшива национална гордост, която само пречи на създаването на празна територия тук. В смисъл изпразнена откъм етническия български елемент. Тъкмо успяхме да изгоним 2 милиона млади българи, а мечтата на останалите млади тук е да пратят децата си в чужбина и изведнъж - гордост. Няма нужда от нея, територията е единственото важно. За останалото си имаме сЕриици
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Е, той Барбукофф каза, че при това БФС няма да играе.
                    БЕРБО е мъжкар

каза, че няма да играе повече за говеждото БФС и спря

преди това беше казал, че в турция няма да играе и въпреки, че всякоо лято говеждите журналисти всеки ден го пращат отвъд босфора БЕРБО не се прекланя

малко ме е жал, че сините венци от гейарена пак само с надеждите си остават

иначе в гърция дори ципрас се е наредил да се снима с фланелката на БЕРБО
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Снощи низоземците ми провалиха залога ,мама им мръсна!!
                      Холандия-хикс при 0:1-3,55 люх
                      Чехия-при 0:1 4,4 внатре
                      Доналд Янг при0:1 2,95 внатре!!!
                      VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
                      Днес!!!
                      Чилич-Кукушкин-3:2 2,90 внатре
                      Пер-Робредо под 44,5 2,05 внатре

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Пепев - навремето (около 1983-а) комунистическите висши функционери (измежду тях имаше върли запалянковци) измислиха Постановление за развитието на Българският футбол. Не знам какво е пишело в него, но всички им се смееха. С постановление футбол не се правел.
                        Е, десетина години по-късно тия, дето се смееха, сигурно най-ного са беснеели по улиците след всяка паметна победа над най-големите отбори на светът.

Сега уж имаме премиер, дето се мисли за футболист (както се мисли и за генерал, и за каратист, и за голям мъжкар), ама футбол нямаме. И не само килимоглавият е виновен - вината е навсякъде и на държавно ниво. Нищо не се прави за масовият спорт, който е от ключово значение за здравето на нацията - както още великият Дуче е прозрял - нали той е измислил масовият спорт? И да - ужасно ного деца са тлъсти - което е отвратително. Но те и не са виновни - виновна отново е държавата, която не им дава дори елементарна сигурност за животът... защото хората, дори децата - нямат права, права имат само престъпниците. Ако детето е само относително далеч от дома, родителите му с право се притесняват за него - и какво - детенцето ще отиде да спортува с баба си ли? Затова - у дома - зад компютърът или пред телевизорът е по-сигурно - децата сега нямат истинско детство, каквото сме имали ние.
                        И ланшния сняг забрави Импе!!!А бе уж се барате на инвеститори,но май си мислите с долните глави!!!Ако ставаше така,Бонго Бонго щеше да е най-великата сила във футбола!!!
                        А и баластрата забравих Импе!!!Сега това баластра ли е!!!Едно време каква баластра имаше!!!
                        Last edited by kefala; 04.09.2015, 19:34.

Коментар

• Пепев - навремето (около 1983-а) комунистическите висши функционери (измежду тях имаше върли запалянковци) измислиха Постановление за развитието на Българският футбол. Не знам какво е пишело в него, но всички им се смееха. С постановление футбол не се правел.
                          Е, десетина години по-късно тия, дето се смееха, сигурно най-ного са беснеели по улиците след всяка паметна победа над най-големите отбори на светът.

Сега уж имаме премиер, дето се мисли за футболист (както се мисли и за генерал, и за каратист, и за голям мъжкар), ама футбол нямаме. И не само килимоглавият е виновен - вината е навсякъде и на държавно ниво. Нищо не се прави за масовият спорт, който е от ключово значение за здравето на нацията - както още великият Дуче е прозрял - нали той е измислил масовият спорт? И да - ужасно ного деца са тлъсти - което е отвратително. Но те и не са виновни - виновна отново е държавата, която не им дава дори елементарна сигурност за животът... защото хората, дори децата - нямат права, права имат само престъпниците. Ако детето е само относително далеч от дома, родителите му с право се притесняват за него - и какво - детенцето ще отиде да спортува с баба си ли? Затова - у дома - зад компютърът или пред телевизорът е по-сигурно - децата сега нямат истинско детство, каквото сме имали ние.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Футболна БГ в момента е разделена, както никога не е било.

Едната БГ стои зад чорбата и чака търпеливо нещата да си дойдат на мястото. Никой не плаща на тия 8 хил. души да ходят на всеки мач. Напротив, те си плащат, за да подкрепят проекта.

Другата БГ е тази на шуробаджанашкото БФС, което заедно с Гелосания се опитват да налагат един медиен продукт, наречен "футбол", за който е очевадно, че няма зрители.

Хората не искат да подкрепят фалша, който им се поднася за "продукция" като А груп и нац. отбор.
                            ----------------------------

Слепокофф, никога не е късно да станеш фен на футболната игра, демек чорбар

П.П. Пак казвам, че чорбетата спокойно щяха да хакнат едно 3 на 1 в този тъп мач, който сътвориха инвалидите с родни фанелки.
                            Аз предлагам на ФК Подуене доброволно да се откаже от позорният цирк, наречен А група и да дойде при нас - в аматьорската, където футболът е истински. Нека си спомнят какво е отбор от млади момчета и нито един чужденец се раздават докрай, за да зарадват ногобройна публика, която ги подкрепя непрестанно. нека видят и съперниците си - често пълни аматьори, които са облекли екипът направо след работа но търчат и се борят до последни сили... просто така - защото обичат играта и защото ще разказват цял живот на деца и внуци как са играли срещу ЦСКА (респ. Левски).
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Остафка на Михайлоф.
                              ОСТАВКА, копеле МРЪСНО !!!
                              +1912
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Емоциите след снощната загуба от Норвегия поутихнаха, феновете са недоволни, но не се ли случи най-логичното?

Пропускаме поредното европейско първенство, с оглед на съперниците в предстоящите квалификации ще пропуснем и световното. Често чувам мнението, че сме станали твърде взискателни и искаме невъзможни неща, след като веднъж сме станали четвърти в света. Подобно поколение се раждало веднъж на 100 години и т.н.

Да, трябва да бъдем взискателни. Никой и нищо не ни гарантира участие на каквото и да е първенство. Сегашният отбор е слаб и си има обективни причини - от неиграещите в клубовете "чужденци" до ниското ниво на тези, които играят у нас.

След поредния провал - от стадиона отново проехтяха викове "Оставка". Най-вече към президента на БФС Борислав Михайлов.

Той обаче си върти една и съща плоча, която е толкова изтъркана и надраскана, че едва ли се нуждае от коментар - не играел футбол, не бил треньор, това ни бил потенциала, пък треньорите имали всички условия.

През последните години, в които оредяващите привърженици на националния отбор по футбол са подложени на тотално унижение, все го отнасят треньорите. Винаги те са виновни, винаги футболистите са виновни, след загубени мачове и квалификации единственото, което следва, са треньорските смени.

Видно е, че треньорът не е проблем. Оставете го Петев да работи. Оставката трябва да кънти по върховете на БФС и е време вече лично Боби Михайлов да се замисли отговаря ли за нещо в българския футбол? БФС се превърна в касичка, провалите са ежедневие, българският футбол копае историческо дъно и на национално, и на клубно ниво.

Само с Платини не става, трябва и акъл. Имаме пред нас примера на по-големите, но ние не се стараем дори да опитаме. Нали си спомняте какво се случи с Франция, след звучния шамар, който им забихме през 1993 г.? Псуваха късмета, но се захванаха за работа и на следващото световно се окичиха със златните медали. Нали си спомняте след провала на Германия какво стана? Тотална реорганизация на целия футбол в страната - от най-малките деца, до мъжките отбори. И се превърнаха в световен доминант.

Не, българските фенове не хвърчат в облаците и не искат да бъдем световни шампиони. Искаме да виждаме, че се работи от детските школи до най-високо ниво. Искаме държавата да помисли за спорта и в частност за футбола - да улесни хората, които дават парите си, децата да са на площадките, а не пред компютрите. Тоталната незаинтересованост ни нареди сред нациите с най-затлъстели деца в Европа. Нали сме наясно, че с тях няма да направим силен национален отбор?

Боби Михайлов трябва да подаде оставка. И тук няма емоции.

Защото за толкова години в БФС нямат стратегия как да се развива футбола. Разчитаме на проблясъци, коне, каляски.

Защото превърнаха българското първенство в една клоака. Комисиите са компрометирани не толкова с някакви безумни решения, колкото с двойния стандарт.

Защото Боби Михайлов стъпва единствено на стадиона в Разград.

Защото БФС се превърна единствено в някакъв банков клон, в който отборите трябва да внасят глоби.

Защото действа с двоен аршин спрямо българските клубове от години и той нищо не направи по този въпрос, откакто е президент.

Защото не успя по никакъв начин да бъде посредник с държавата, за да се помогне на българския футбол. Оправданията, че всичко в държавата върви надолу и няма какво да очакваме в спорта е тъпо, лаишко и показва най-малкото, че нямаш дупе да работиш.

Защото сме единствената страна, в която всеки кръг от футболното първенство има скандал.

Защото сме единствената страна, в която във футболното първенство мачовете миришат, но няма доказан случай на черно тото.

Защото няма представа, че децата, за които постоянно говорим, че са бъдещето, ритат на селски ниви или изкуствени терени, за които е доказано, че са манна небесна за контузии.

Защото не е виждал на мач на 12-13 или 14-годишни деца как делегатът от БФС за мача идва пиян.

Защото той и неговият екип нямат никакво доверие в България. Пак да повторя - Платини няма да ни оправи.

Защото той и екипът му прехвърлят вината си върху футболистите, които после се чудят как да не играят в националния отбор.

Защото изборът за президент на БФС е пълен фарс, само кебапчетата липсват.

Защото най-популярните му действия като футболен президент са едни въртеливи движения на фона на Преслава.

Защото трябва промяна.

Защото...

Боби Михайлов трябва да подаде оставка, защото нито един път не пое отговорност и винаги търси вината извън себе си. Типично по български. Не е мъжкарско, не е честно спрямо цялата футболна общност.
                                Оставка!

Коментар

Working...
                                X