Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Хайде минаха изборите и се почна с тъпотиЙте - то вярно, че във Варна най-вървежна е ЛиУи дебелото -що се палихте, идея си нямам, ама чак пък толкова. Тиквата пари не дава, те идват от ЕС по програмите за селските райони основно. A да се дават пари за разни селски тимчета е повече от безумно - примерите са десетки - като почнеш от Етрополе да свършиш до Банско, все едни и същи безумия, но нали ЕС плаща, а требе да се усвоява, та те така
За мен лично е срамно, че нямаме ни един свествен стадион - май само Сърбия са по-зле с разните комуноидни стадиони. Дори една Македония има перфектен стадион за националите, Румъния - също, а за Гърция и Турция няма да отварям реч... Та аз съм ЗА да се дадат пари за стадиона на Ботев, защото той е замислен и е супер, а и е стигнал донякъде (съответно да се компенсира Локо Пд подобаващо), да се довърши този на Левски (за оранжевото дружество няма да говоря, то там не е ясно нищо, но принципно някаква компенсация и за тях, макар че малко ли е, че изобщо ги пуснаха на Армията и в А група), както и стадиона, дето тим го строят във Варна, По-нататък да се мисли за другите стадиони - примерно Плевен (там е тотален леш), Стара Загора и Благоевград - фътболни градове, но сатдионите им са насип на баир и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБраво на Българските лъвчетата за стегнатата и добра игра срещу разпасаната команда на напушените лаленца! Видя се че имената не значат нищо, когато едните са безхаберници, а другите играят нахъсано! Жалко че София е пълна с пидирашчета, че не може да се напълни стадиона! Дано сега ББ даде пари и в други градове да се построят стадиони и там да се преместят мачовете на националния отбор!
За мен лично е срамно, че нямаме ни един свествен стадион - май само Сърбия са по-зле с разните комуноидни стадиони. Дори една Македония има перфектен стадион за националите, Румъния - също, а за Гърция и Турция няма да отварям реч... Та аз съм ЗА да се дадат пари за стадиона на Ботев, защото той е замислен и е супер, а и е стигнал донякъде (съответно да се компенсира Локо Пд подобаващо), да се довърши този на Левски (за оранжевото дружество няма да говоря, то там не е ясно нищо, но принципно някаква компенсация и за тях, макар че малко ли е, че изобщо ги пуснаха на Армията и в А група), както и стадиона, дето тим го строят във Варна, По-нататък да се мисли за другите стадиони - примерно Плевен (там е тотален леш), Стара Загора и Благоевград - фътболни градове, но сатдионите им са насип на баир и т.н.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Мислех да не пиша на темата нац. отбор, но в събота, поне това, което гледах, тъй като нев идях целия мач, горе-долу ми хареса - не знам доколко оранжевите са играли симулативно, за да разкарат тренера, или пък той освен сляп (Блинд), е и тъп като галош - това са си техни проблеми, но е факт, че нашите пресираха, бориха се, играха на максимума на доста ограничените си възможности и за това могат да заслужат само адмирации!
Класиране напред -мираж, но ако завършим трети в тази група, определено ще е успех. Хубчев е ботушар и с Берое успяваше да се опре на силните отбори и понякога да ги изненада, но имаше доста проблеми срещу слабаците. Така че да ги поздравим за успеха - остава в историята и е ценен, но да се концентрират върху мача с Беларус и ако тогава вземат, че бият, вече може да се получи и някоя хвалба и очакване за мача с швеците. Ако не - благодарим за победата срещу пушилистовете и успех следващия път.
П.С. Нека кажем и една добра дума за нещо наистина хубаво - след като преминаха първия кръг в нелека група миналата година, като Биха Португалия, сега нашите юноши до 19 години имате реален шанс да се класират за финалите на европейското, като вече биха Франция като гости и завършиха наравно с Израел. Сега им трябва победа над Босна (що пък да не стане) и са там. Това вече би било голям успех - стискам палци да докажат, че у нас има не само чалгари, а и някакъв нешлифован потенциал!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПП: Венгер трябва да гледа повторения на мача, за да се научи как се спира Робен!
Има некои ньоанци, но в опщи линии е така ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПП: Венгер трябва да гледа повторения на мача, за да се научи как се спира Робен!
врати за входове входни врати
Last edited by kalikata; 29.03.2017, 13:50.
Коментар
-
Браво на Българските лъвчетата за стегнатата и добра игра срещу разпасаната команда на напушените лаленца! Видя се че имената не значат нищо, когато едните са безхаберници, а другите играят нахъсано! Жалко че София е пълна с пидирашчета, че не може да се напълни стадиона! Дано сега ББ даде пари и в други градове да се построят стадиони и там да се преместят мачовете на националния отбор!
Коментар
-
Как хубаво се отрази липсата на делиорманската група дано Хубчев не ги вика повече.Не очаквах да бием Холандия и съм много щастлив.За пръв път от много време виждам борба хъс и себераздаване.Много хубаво впечатление ми направиха и кокментарите след мача от футболистите никакво изхвърляне скромност.Браво на Хубчев Браво
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнение
Реал и Барса винаги се разминават в ШЛ и накрая единия отпада от друг и изобщо не се срещат. А би било много интересно
Коментар
-
От много години на насам искат да нагласят финал Реал и Барса, но все някой им минава път!
врати за апартаментиLast edited by sarito11; 29.03.2017, 12:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеАз исках Реал да се паднат с Барцата или друг силен отбор за да няма подценяване. За мен ще си е голям мач и вече съм организирал гледане с приятели фенове и от 2та отбора. Кеф цена няма.
Сингапур за мен е радост и мъка. Много хубави моменти, но и една солена глоба за близо 3000$. Ще ти разказвам ако се видим някой ден.
Коментар
-
Аз исках Реал да се паднат с Барцата или друг силен отбор за да няма подценяване. За мен ще си е голям мач и вече съм организирал гледане с приятели фенове и от 2та отбора. Кеф цена няма.
Сингапур за мен е радост и мъка. Много хубави моменти, но и една солена глоба за близо 3000$. Ще ти разказвам ако се видим някой ден.
Коментар
Коментар