IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Много скъпа и качествена (това бук, това акация...) селекция си избрал.
    Ако питаш мен всички са пълни кестени и за нищо освен разпалки не стават
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          ....

Слепокофф, никога не е късно да станеш фен на футболната игра, демек чорбар
          ....
          нЕма баце...
          Левскарче съм...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Или Дунавец

Между другото следващия кръг ви гостуваме и силно се надявам да продължим с победната серия! А и трябва да си върнем за отпадането от купата миналия сезон. Но най-важното е да стане хубав мач без грубости и съдийски намеси, че тия морските тимове ни попиляха от ритане предните кръгове.

Само Дунав и Go Gunners!
            Ще ни биете, тази година сме по-слаби от вас. Предната бяхме по-добри

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Или Дунавец

Между другото следващия кръг ви гостуваме и силно се надявам да продължим с победната серия! А и трябва да си върнем за отпадането от купата миналия сезон. Но най-важното е да стане хубав мач без грубости и съдийски намеси, че тия морските тимове ни попиляха от ритане предните кръгове.

Само Дунав и Go Gunners!

Коментар

• Другари, без Николета и Алисия националния отбор не може....... натам се опитват да закарат нещата ..... А най-нагъл е Плеш Дьо Слив......
                Life won't wait for you.

Коментар

• Футболна БГ в момента е разделена, както никога не е било.

Едната БГ стои зад чорбата и чака търпеливо нещата да си дойдат на мястото. Никой не плаща на тия 8 хил. души да ходят на всеки мач. Напротив, те си плащат, за да подкрепят проекта.

Другата БГ е тази на шуробаджанашкото БФС, което заедно с Гелосания се опитват да налагат един медиен продукт, наречен "футбол", за който е очевадно, че няма зрители.

Хората не искат да подкрепят фалша, който им се поднася за "продукция" като А груп и нац. отбор.
                  ----------------------------

П.П. Пак казвам, че чорбетата спокойно щяха да хакнат едно 3 на 1 в този тъп мач, който сътвориха инвалидите с родни фанелки.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                    Айде това продажно БФС да земе един добър тренер, който може да им наложи малко респект на нашите балерини. Тоя ПетеФ е един голям некадърник. По негово време Лудогорец беше доста жалко отборче, говоря за европейски стандарт. Тоя как го назначиха нз, но да го разкарват незабавно. Личи си ,че е женка в мъжки дрехи. ПЕТЕВ ВЪН
                    И да го махнат ще сложат друга кукла на конци
                    Няма да назначат читав треньор, защото не им е удобен за техните поръчки и игри.
                    Последният такъв(изключвам Матеус, щото той си е гола вода отвсякъде и не стигна дори до поръчките) мисля, че беше Пламен Марков и точно тогава се класирахме за последно на голямо първенство
                    Истината е, че: " Ако виждаме надежда... значи сме в Обеля !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Айде това продажно БФС да земе един добър тренер, който може да им наложи малко респект на нашите балерини. Тоя ПетеФ е един голям некадърник. По негово време Лудогорец беше доста жалко отборче, говоря за европейски стандарт. Тоя как го назначиха нз, но да го разкарват незабавно. Личи си ,че е женка в мъжки дрехи. ПЕТЕВ ВЪН

Коментар

• Остафка на Михайлоф.
                        ОСТАВКА, копеле МРЪСНО !!!
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Перуко долна, няма такава наглост, расипаха футбола, станахме посмешище, 10 години без класиране.. няма отбор да мине 1ви кръг на турнирите. ЦСКА и Левски умират, Локото го погребаха, затриха се големи фуболни школи като Спартак Плевен и Дунав Русе, Етър Велико Търново. Срам Срам Срам, до кога треньорите и футболистите ще са ти виновни?

Вън перуката от БФС, вън пияницо, наглец.БФС за нищо не е виновно .Имали програма, къде е тая програма бе 10 години разруха. Цял стадон те храни и ти иска оставката, вън нещастник. Няма такава наглост и безочие, а БНТ се опитаха да потулят нещата. Вън пияницо, вън чалгар мръсен.
                          Last edited by pepe1234; 04.09.2015, 11:44.

Коментар

• Ето че отново разкриха Петев на мача вчера, а наглеца казава че това са ни футболистите, всички резерви в клубовете си!

Спас Делев, Карагерен и Васев от Ботев, щяха да са доста по добре от Манолев, Мицански и Попето...да не говорим за Дяков - абсолютна дупка

Коментар

• Ето как пропадна трансферът на Де Хеа

Прочети още на: http://www.gol.bg/gallery/eto-kak-pr...na-de-hea?i=10

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                                Бах ти балчишкия гол ни набиха
                                Сигурно най-тъпия, който съм виждал от много време насам.
                                Абсолютно безидейни два отбора - за това ме е яд, че с тоя гол ни биха!
                                Не че един "нормален" отбор не би ни сложил 3ка ама това е реалността!
                                Почваме подготовка за Европейското 2020!

Коментар

Working...
                                X